Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי היום את הלאון, המצלמת רוורס לא עבדה ולקחו אותה לרדיו מילנו ותיקנו אותה כשהיא חזרה משם היא חזרה עם פתיחת דלת [שקע קטן לא בולט בכלל] על הדלת הימנית האחורית ועל זה הבטיחו לי שישאבו לי את זה ב2 שניות וקיבלתי שתי טיפולים חינם.

חוץ מזה המערכת אש וגם הרכב.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מפתיעות אותי כלל התלונות - רדיו מילאנו היו ויהיו חאפרים,

ואתם פראיירים שאתם מסכימים להתקנות בתת רמה הזה (ואחרון המגיבים גם זה לדנט בדלת).

סיאט לא רגילים לעמוד בלחץ שכזה ואלה התוצאות - לקוחות ממתינים, מתעצבנים,

מתאכזבים ונשארים (זמנית) נטולי רכב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא מפתיעות אותי כלל התלונות - רדיו מילאנו היו ויהיו חאפרים,

ואתם פראיירים שאתם מסכימים להתקנות בתת רמה הזה (ואחרון המגיבים גם זה לדנט בדלת).

סיאט לא רגילים לעמוד בלחץ שכזה ואלה התוצאות - לקוחות ממתינים, מתעצבנים,

מתאכזבים ונשארים (זמנית) נטולי רכב.

בגלל זה ויתרתי על התקנת המערכת - אין עשן בלי אש ובמקרה של רדיו מילאנו יש יותר מידי עשן.

לגבי התנהלות סיאט - לחץ או לא לחץ ההתנהלות שלהם לא מכבדת אותם, אני גם הייתי בלחץ להוציא הלוואה על הרכב אבל סיפקתי את כל התשלום בזמן. לחץ אינו מהווה תירוץ לתקשורת כושלת עם הלקוח - אני מנהל עסק וגם לי קורה שאני לא עומד בזמנים בגלל לחץ, במקרה שלי אני משלם על כל יום איחור קנס כספי, אבל בלי קשר אני שומר על קשר רציף עם הלקוח. מה גם שבמקרה הזה הם יכלו לצפות את הנולד, זה לא שהם לא ידעו כמה רכבים נמכרו.

פורסם

גם אני מצטרף רשמית לשרשור שעבר כל כך הרבה גלגולים,

היום קיבלתי את הרכב ואכן לא יאוחר מ15 יום מקבלת התשלום

כמו כן נקודה שחשוב לי לציין:

הההרגשה שלי בתור לקוח היא שהשירות של סיאט מתחלק לשני חלקים, עד מלוא קבלת הכסף ומרגע קבלת הכסף ואילך שכמו שאתם מבינים שבחלק הראשון טרם קבלת הכסף הם רודפים אחריך ומרבים להתקשר ולהתעניין בכל התפתחות ולאחר מכן ברגע שהושלם התשלום לפעמים קשה לתפוס אותם והם לא ששים לחזור להודעות שמושארות.

חברה שיוצאת במבצעים כאלו לעיתים תכופות מצופה ממנה לדעת להתמודד עם הלחץ שהמבצע מביא איתו.

סה"כ אני יצאתי היום מרוצה מהסוכנות בהרצליה, אך ורק בגלל האוטו שאכן מספק את הסחורה.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

אני לא מאמין אני טיפה משעין את הרגל על הדוושה ואני מרגיש את הרכב דוחף חזק קדימה ואני בקושי ב2500 סל"ד.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
אתה במצב טוב, לי נאמר בסוכנות שלא יהיה שליטה מההגה

קיבלתי את הרכב עם המערכת המדוברת בסוך חודש נומבר, כל הפקדים מההגה עובדים. אני אפרט למען הסר הספק - ווליום, תחנות, הרצה.

הפקד היחיד שלא עובד הוא קבלת שיחה דרך BT מה שלא הבנתי הוא שבמערכת המקורית אין BT אז למה יש על ההגה פקד שעונה ומנתק שיחות עם דיבורית BT...

בכל מקרה, במנסיוני עם המערכת היא לא ממש איכות תלוי מה הציפיות מהמערכת.

לא ניסיתי עם ציוד הגברה חיצוני יכול להיות שהתמונה נראת אחרת עם משהו מקצועי יותר..

פורסם

סוף כל סוף קיבלתי את הרכב.

מס' רשמים :

1. המסירה מאוד חפוזה וקשה לבדוק את הרכב תחת הלחץ ולזכור מה לבדוק. למי שעדיין לא קיבל מומלץ לבוא עם רשימה מוכנה של דברים שכדאי לבדוק לפני קבלת הרכב. ממליץ במיוחד לבדוק לחץ אוויר בגלגלים ומפלס שמן.

2. הרכב הגיע אחרי שטיפה במכונה, קשה לקרוא לזה נקי, אבל בכל מקרה התכוונתי לעשות וקס ולשטוף בעצמי. אבל הכי מעצבן זה שהמכונה משאירה מלא סימני שריטות קלות מעגליות (AKA SWIRL MAKRS), זה בולט במיוחד על רקע צבעים כהים וקל לראות אותם בשמש או אם מאירים על הצבע.

3. אני העדפתי לוותר על מערכת המולטימדיה ולקבל את המערכת המקורית ואני חייב לציין שהיא נראית מעולה ומשתלבת מצויין עם מראה הרכב, כל הפקדים מההגה עובדים, ויש אפילו תצוגה של בקרת מיזוג האוויר.

הרמקולים די מאכזבים, ברכב הקודם היו לי רק 2 רמקולים אחוריים של PIONEER ועדיין השמע היה הרבה יותר איכותי.

4. ספר הרכב שהגיע הוא של לאון והוא מעולה - מאוד מפורט, עם איורים ולמרבה ההפתעה כמעט ללא שגיאות דקדוק :)

5. דבר ראשון שצריך לעשות אחרי שמקבלים את הרכב הוא לתדלק! הרכב מגיע עם מעט דלק ולא כדאי לנסוע על שאריות, קניתם רכב חדש תעשו לעצמכם ולרכב טובה ותדלקו מיד עם קבלת הרכב.

6. לצערי החתולה שלי גם התאהבה ברכב, בייחוד במכסה המנוע. אחרי הווקס המכסה מאוד חלקלק והדבר היחיד שיכל לעצור אותה מלהחליק למטה לצערי הם הציפורניים שלה - גרררר.....

פורסם

היום קבלתי את הרכב אחרי ציפיה ארוכה, ואני חייב להגיד שהרכב מדהים.

1. קבלתי במרכז המסירה בבני-ברק, אני חייב להגיד שהשירות היה מצויין, קבלתי הסבר מלא על מערכות הרכב, ואז נתן לי מרחב ובדקתי את הרכב מכל הכיווינים, לא היה שום לחץ, בדקתי כל מה שריציתי והייתי שעה סביב הרכב.

2. רואים שהרכב נשטף לא בצורה הכי טובה אבל לא הבחנתי בשום SWIRL MARKS, בכל מקרה אני לוקח אותו ל KLEANCAR לציפוי נאנו, ושטיפה חיצונית טובה.

3. לגבי המערכת מולטימדיה, קבלתי את המערכת המדוברת (הNECVOX) ומייד נסעתי לרדיו מילאנו להחליף לקנווד 8026 (קבלתי זיכוי על הNECVOX) בנוסף לשליטה מההגה, ועוד כמה מתנות. (נזק של עוד כמה אלפים טובים). לגבי ה NEXVOX אני חייב להגיד שהוא ניווט אותי בצורה טובה ממרכז המסירה לרדיו-מילאנו (כ 2 רמזורים).

4. עם הרכב קבלתי ספר רכב וטיפולים, שירות 24 שעות של עזרה (משהו של צמפיון), את כל האישורי מיגון שצריך וכו'...

5. קבלתי את הרכב על חצי מיכל דלק (הופתעתי מאוד) ואפילו הספיק לי כדי להסתובב בין כל המקומות ולחזור הביתה ולתדלק.

חוץ מזה אני רוצה להגיד שוב שהרכב מדהים, לחיצה קלה ואתה עף (אחרי 6 שנים על פורד פוקוס אפשר לעוף על כל רכב).

ושיהיה לכל אלו שקבלו ויקבלו את הרכב הרבה הנאה וכיף.

סעו בזהירות!

פורסם

מכול הרוכשים החדשים לא נאמר איזה דגמים לקחתם

1.8 tsi

1.4 tsi

1.2 tsi

אני מתכוון לקחת את ה 1.2 tsi עם כל השידרוגים כמו סאן רוף וכו ...

מה אתם אומרים ??

פורסם

1.8 ידני.

עם ההפרשים במחיר בין הדגמים (למרות מחירי הדלק המאמירים) לפי דעתי הנפח הזה הרבה יותר מתאים לרכב כמו לאון, שלא לדבר על ההנאה ופוטנציאל השיפורים (חוצמזה שאם וכאשר תרצה למכור אותו יהיה לך יותר קל מן הסתם)

• תוכן חדש...