Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מאוד יתפלה אם בימים הקרובים לא תתחיל פעילות ונדליזים נגד הרכב שלי.

הם "טיפלו" ב-BMW שהייתה לי, טיפלו בעצם בכל הרכבים שהיו לי או למשפחתי עד היום.

אלעד, מתוך ניסיון של שנים איתם, הם לא מעריכים שום רכוש של הזולט ולא רק רכוש.

אבל באמת אשמח מאוד לגלות שאני טועה. סה"כ אני רוצה שלווה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מברוק!

אחד הרכבים המגניבים ביותר שיש.

תעשה כתובת של מחסן בארה"ב שישלח לך כל מה שאתה שולח אליו מחנויות ברחבי אמריקה ותקנה חלפים אך ורק מארה"ב.

לא יאומן כמה זול לקנות חלפים לאמריקאיות הישנות משם.

אני מוכרח לומר, שאני שמח בשמחתך. :)

תתחדש !!!

תחשוב להסב לגז ולחסוך עלויות דלק

הוא לא ציין איזה שנה הרכב, אבל הוא כן ציין שהרכב ישן יותר מהגולף 96 שלו.

גז מותר להתקין מינימום לרכב משנת 95.

אם זה לפחות 95, הייתי ממהר להתקין בכדי ליהנות מהערך המוסף של מערכות הגז.

אופנוען

פורסם

הגולף הייתה שנת 2000, היוקון שנת 1996. אני בכל מקרה לא יתקין אליו מערכת גז.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני מאוד יתפלה אם בימים הקרובים לא תתחיל פעילות ונדליזים נגד הרכב שלי.

הם "טיפלו" ב-BMW שהייתה לי, טיפלו בעצם בכל הרכבים שהיו לי או למשפחתי עד היום.

אלעד, מתוך ניסיון של שנים איתם, הם לא מעריכים שום רכוש של הזולט ולא רק רכוש.

אבל באמת אשמח מאוד לגלות שאני טועה. סה"כ אני רוצה שלווה.

תתחדש, אני לא יודע איך הגעת מטרופר וקינג ליוקון אבל זה בהחלט רכב שווה התייחסות.

היוקון הוא אוטו שלא מעריכים אותו מספיק בארץ ומתייחסים אליו רק כאל שתיין דלק.

את מה שהדגשתי , לדעתי , לא היית צריך לכתוב.

שבת שלום,

עדי.

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

פורסם
אתה תהנה ממנו, גם בשטח. זמינות חלקים בלתי מוגבלת באיביי, מקווה רק שצריכת הדלק לא תשבור אותך.

יש גם את מועדון הפולסייז שמטיילים יחד,אולי תצטרף אליהם וכל תכיר גם את יכולות הכלי יותר טוב.

אגב, כמה מושבים יש?

יפה מאוד.

בשלב ב' ממתינים לראות תמונות של השטח ושל נופי הארץ הלא טרוויאליים , שהרי זו מטרתו של רכב זה .

מקווה שיהיה לך קל וכייפי עם הדלק , אבל שווה .

פורסם

עדי, יש לי ניסיון של הרבה שנים. משום מה מי שתוקף את הרכבים של משפחתי תמיד משתיכים לקבוצה מסויימת (ולא ציינתי איזה קבוצה ולא ציינתי במפורש מי זה "איתם", קהל היעד יבין למי הכוונה). יש שם הרבה אנשים נורמטיביים וטובים שרוצים להשתלב בחברה הישראלית ובאמת תענוג איתם להיות בקשר, לחיות איתם בשכנות. אבל, יש קבוצה (אפשר לקרוא לזה כנופייה או אירגון) של אנשים לא כ"כ נורמטיביים שעוסקים בפעילות כזו או אחרת שפוגעת במשפחתי, החל מרכוש שזה הדבר הקטן יחסית.

הרכב עומד אצלי בחנייה כמה שעות וכבר מספר פעמים נאלצתי להשתמש במגפון כדי להרחיק את החבר'ה מהרכב. מישהו כבר החליט לנסות את עובי פח ע"י מכה עם היד, מישהו אחר ניסה לפתוח מראה מקופלת (ראוי לציין שעקרו לנו מראות ברכבים 3 פעמים ברכב נכה). לכן מה שאני כותב זה ליגיטימי כל עוד הפעילות נגד משפחתי נמשכת. חבל שלא ראית למה הפכו את שקודה אוקטביה של אבא שלי שהוא נכה והרכב בשבילו זה רגליים. זה באמת נושא כאוב, הרכב נירא מרוב פגיעות פח ושריטות כמו פח אשפה.

משפחתי לא עשתה שום דבר בשום צורה לאנשים האלה ולא מגיע לנו היחס הזה וונדליזים.

פורסם

מה רע במערכת גז? זה לא משנה את צליל המנוע, לא מפחית בכוח ולדעתי 2 יתרונות בולטים:

1. חסכון בעלויות הדלק בראש ובראשונה

2. הכפלת טווח הנסיעה (גז + בנזין) זה חשוב מאוד למי שעושה טיולי שטח בדרום ולא רוצה לבנות מסלול ע"פ מיקום של תחנות דלק.

פורסם

מיכל הדלק אצלי 130 ליטר, לכן גם אם אני עושה 1 ל3, עדיין זה יוצא טווח נאה של 400 ק״מ. אני נוסע מאט, מערכת הגז עולה הרבה וגם החשש לבלאי, מיסים שיטילו, חניונים תת קרקעיים ואיכות התקנה המקומית. אני מניח שבבין עירוני יגיע לצריכה 1 ל7, בעירוני 1 ל4.

בשלב הזה לא רואה סיבה להסבה כזאת.

פורסם
מיכל הדלק אצלי 130 ליטר, לכן גם אם אני עושה 1 ל3, עדיין זה יוצא טווח נאה של 400 ק״מ. אני נוסע מאט, מערכת הגז עולה הרבה וגם החשש לבלאי, מיסים שיטילו, חניונים תת קרקעיים ואיכות התקנה המקומית. אני מניח שבבין עירוני יגיע לצריכה 1 ל7, בעירוני 1 ל4.

בשלב הזה לא רואה סיבה להסבה כזאת.

ידידי סע ותהנה בלי לחשוב על דלק.

שקל וקצת לקילומטר לא כל כך נורא .

ייצא לך למרכז העיר ועוד קצת , רק כפול מאוטובוס עירוני ,לא נורא .

תהנה ושתף אותנו בחוויות מהשטח , זה יעודו של רכב זה .

פורסם

אני לא אתייחס לעלויות הדלק והחלפים כי נראה לי שעשית את שיעורי הבית שלך וקיבלת החלטה מושכלת.

אבל אני כן אאחל לך המון מזל טוב ותתחדש!

כיף לשמוע על רכישה כזו שחלק גדול ממנה הגיע מהלב. אני יכול להתחבר לזה בקלות.

בתור חולה BMW כל פעם שאני שוקל לרכוש אבא שלי (מוסכניק במקצועו) ישר מספר לי סיפורים ומוריד לי את כל המוטיבציה עם סיפורי הטיפולים\חלפים\תקלות וכמובן דלק...

סע בזהירות ותהנה עם הרכב :)

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

תודה, ידידי.

אני רק רוצה להוסיף, שגורמים מקהילה הזאת אתמול בערב ניסו כבר לעקור מראה והספיקו לשרוט את הרכב.

מכיוון שמי שפועל נגד משפחתי הם רק מאותה קהילה ספציפית, לכן מתבקשות המסכנות שאני רושם. מי שגר בשכנות איתם גם סובל מפעילות מסוג הזה. הם בעצמם פוגעים בתדמית הקהילה שלהם ביחס שהם נותנים לזולט, הם מנהלים מלחמה נגד משפחת נכה. זה טוב להכיר אנשים ועוד יותר טוב מתי שאפשר לזהות בקלות אנשים בעלי פוטנציאל לעשות מעשים כאלה (בשכנונה שאני גר חים אנשים מקהילות ועדות רבות, משום מה הרכוש של משפחתי מעניין באופן אקסקלוסיבי רק חבר'ה מקהילה הספציפית). בשביל מי שפוגע ברכב שלי זה ריגושים ושעשוע, לפגוע במישהו - נותן להם להרגיש טוב, אבל בשביל קהילה שלמה שלהם זה לא תורם לתדמית והשתלבות בחברה הישראלית.

אני חושב שמן הראוי כאן לציין מה הקהילה עבור האנשים שעדיין לא הבינו. מדובר על יוצאי אתיופיה.

פורסם
אני לא אתייחס לעלויות הדלק והחלפים כי נראה לי שעשית את שיעורי הבית שלך וקיבלת החלטה מושכלת.

אבל אני כן אאחל לך המון מזל טוב ותתחדש!

כיף לשמוע על רכישה כזו שחלק גדול ממנה הגיע מהלב. אני יכול להתחבר לזה בקלות.

בתור חולה BMW כל פעם שאני שוקל לרכוש אבא שלי (מוסכניק במקצועו) ישר מספר לי סיפורים ומוריד לי את כל המוטיבציה עם סיפורי הטיפולים\חלפים\תקלות וכמובן דלק...

יש לך אבא טוב.

שלא רוצה בן פראייר .

והוא צודק .

פורסם

franz

אני בטוח שהוא לא נגדי, ורוצה רק בטובתי.

אבל, וזה אבל גדול, כשרוצים ואוהבים משהו השיקולים הם שונים.

אני בטוח שפותח השרשור וגם חלק גדול מאוד מחברי הפורום כאן יסכים עם זה שלקנות ולהחזיק את הרכבים שאנחנו רוצים ומדברים עליהם זה לא שיקול כלכליים אלא שיקול אמוציונלי.

כמו שאבא שלי משקיע בציוד הדייג שלו, כמו שאחי משקיע בבע"ח (אקווריומים\אוכל...) אני רוצה ומוכן להשקיע במכוניות. העניין הוא שהסכומים "קצת" שונים :)

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

tzvipper

למה אתה לא מתקין מצלמות IR החוצה?

העלויות היום ממש זולות, ותוספת כונן קשיח גם לא יקרה.

באזור ה-1000 שקלים אתה יכול להתקין 2 מצלמות ולהתחיל לטפל במצב במקום להתלונן על קהילה שלמה...

• תוכן חדש...