Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם התדמית חשובה להם הם יפסיקו. אני לא יכול לפעול ישירות נגד אנשים נבחרים מקהילה הזאת. יש שם מספר כנופיות קבועות שבעצמם משחיטים לנו את הרכבים וגם כל הזמן מסיטים חבר'ה אחרים להתטרף. אז יוצא שבפועל כל פעם מישהו אחר משחיט לנו את הרכבים ועושים את זה בשעות שקשה מאוד לתפוס. להם יש את כל הזמן שבעולם להתעסק בטרור נגד משפחתי, לנו אין את הזמן הזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון: עקרו לי את המראה.

אני חוזר מהעבודה וראה שמראה מצד הנהג (מדרכה) פתוחה (אני תמיד מקפל את המראות). אני מתקרב ורואה שהמראה לא יושבת במקומה. המנגנון שבור. למעשה עקרו לי את המראה.

זה המקרה הרבעי ברחוב הזה שלרכבי משפחתי עוקרים מראה.

DSCF1231.JPG

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תשמע זה פשוט לא ייאמן.

וזה כבר לא מקרה ראשון, שני או עשירי שאתה מדווח על התנקלות מצדם.

אני בחיים לא הייתי מוותר!!! - חייבת להיות דרך לגרום להם להפסיק - חוקית או דרך המשטרה.

אני מסתכל על התמונה ולי כבר כואב.

Bimmer

פורסם

משטרה? יש דבר כזה בארץ? אני כבר הפסקתי להאמין שהם קיימים כי שום פניה עליהם לא הביאה תוצאות.

הבעיה למעשה היא גיזענות, הם פשוט לא מקבלים ״זרים״ ובכל דרך אפשרית עושים טרור, ונדליזים ועוד. ככה היה בארץ מוצא שלהם וככה זה כאן, אותה הירריכה, אותו אירגון נפטניה שמארגן את הפעילות מסוג הזה. המצב הוא עד כדי כך אבסורדי, שהם במו ידיהם בונים לעצמם גטו, מבודדים את עצמם משאר התושבים וזה מתחיל ביחס וחוסר כבוד לזולט. זה מה שאני רואה סביבי.

אני עושה מה שאני יכול: מיידע אנשים שלא יעשו טעות כזאת כמו משפחתי. 

פורסם

אני מדבר על משהו הרבה יותר אקטיבי.

אם המשטרה לא מוכנה לבנות תיק תבנה אותו אתה - תעשה הרבה תצלומים, עם תאריכים ושעות ואנשים.

תמסור להם את זה ואם הם לא מוכנים לעשות כלום בנידון פנה גם לראש העיר אם צריך!

נכון המצב אבסורדי, ויש הרבה דברים אבסורדים במדינה הזאת, אבל המקרה שלך הוא קו אדום מבחינתי.

Bimmer

פורסם

אתה חושב שעדיין לא הספקתי לפנות לראש העיר מספר פעמים? פנינו. התוצאה תמרור חניה של נכה.

תצלומים? זה אומר שאני צריך במקום לעבוד, לשבת שם 24/7 ולאסוף חומר לתיק. הם עושים את זה לרוב בשעות שאני לא בבית או בלילה. הם מתוחכמים, לכן קשה מאוד לתפוס אותם על חם.

מצלמת אבטחה זה נחמד, אבל אתה יכול ליראות בבלוג שלי איך נוראים הסרטים. רואים מאיזו קהילה החברה, רואים שלוב זה כל פעם מישהו אחר, אבל קשה לזהות פנים.

בשבילם להתעלל באנשים, לעשות מעשים רעים ולהטריד זה כניראה משחק מאוד מהנה, משהו שעוזר להם להרגיש היי ולחייך כל יום.

נניח תפסתי אחד כזה וצילמתי אותו על חם. אם נצליח לזהות את האיש העניין אולי יגיע לבית ממשפט וימשך שנים. בינתיים חברים שלו יחגגו לי על הרכב. אחרי כמה שנים יגידו לו להחזיר לי 1000 שקל על המראה. הוא יגיד אין לו כסף, אחרי עוד כמה שנים בהסדר של הוצאה לפועל כל חודש הוא יחזיר לי 10 שקל באותו זמן שחבריו יחגגו על הרכב ויעשו נזקים של אלפים רבים. שם יש הרבה מאוד כוח אדם שיכולים לעסוק במעשים כאלה כל היום ועוד בתורנויות. תוסיף לזה אובדן בריאות, אובדן כסף על משפט, אובדן ימי עבודה.

אני רק יפסיד מזה יותר. ובסוף המשפט עוד יגידו לא לעשות לו כלום כי הוא מסכן וצריך את זה.

פורסם

אני לא מתכוון לדברים כמו להיכנס למשפטים של שנים.

אני מתכוון למצוא פתרון פרקטי יותר. לא יודע מה, תמצא מצלמה טובה יותר, תשגע את השוטרים אם צריך!

זה כמו בריונים - לתת להם אגרוף אחד כמו שצריך והם ישתתקו.

Bimmer

פורסם

הם הולכים בקבוצות של 5-10 איש, אנחנו במיעוט. אני מאוד מעריך את ההבנה שלך למצב ואת הניסיונות שלך לעזור לי למצוא פתרון.

אבל דברים האלה לא עובדים כל עוד משטרה לא מוכנה לטפל בהם.

מה שנישאר זה לקחת עט ולהפיץ ידע וחדשות מהשטח, עד שיבוא יום ומישהו יסתכל על המידע ברצינות. יש בזה הרבה תועלת, זה יעזור לאנשים הנכונים לקבל את ההחלטות הנכונות כאשר הם ייתקלו החבר׳ה מאותה קהילה. אני כבר בכל אחד כזה, בגלל הניסיון המר של שנים רואה איום.

אחרי זה הם מתפלאים, למה לא רוצים לקבל אותם למקומות שונים וכד׳. הם עם הפעילות שלהם מיצרים לעצמם כזאת תדמית.

ידידי, אני חושב שלא כדאי לגלוש יותר מידי כאן לנושאים כאלה, אני בינתיים ימשיך לחשוב על פתרונות ובמידת הצורך לעדכן את כל מי שאני יכול בפעילות ונדליזים שעושים לי לרכוש.

פורסם

אלימות כנגדם לא תעזור, כי ככה הם חיים! זה רק יגרום לעוד מעשי נקמה.

אני מקווה שלא יגיע מצב שיהיה חשש לבני משפחתך.

בני נוער כאלו שותים אלכוהול ומעשנים סמים, ולאחר מכן יוצאים לתפוס "ריגושים" כדמות של ונדליסטים!

אני מוכרח לשאול באיזה עיר אתה גר?

בעיר שלי יש מרכז של יהודי אתיופיה, ויש שם אנשים מבמת הפוליטיקה העירונית.

יש להם "מילה" בקהילה שלהם. תנסה לאתר אחד או כמה כאלו ולפנות אליהם.

ממש לעשות בוררות ואפילו לסגור עם מישהו "כבד" מהקהילה שלהם שיוציא עליך מילה שאתה בסדר ושלא יתקרבו עליך.

מה המשטרה יכולה לעזור?! אני מבין שפנית אליהם כבר ולא פעם אחת (קראתי את הבלוג שלך) המשטרה לא יכולה לעשות כלום לקטין, אולי איזה פתק פנימי של מוזן במערכת ותו לא!

מכל הלב, תנסה את מה שכתבתי באדום. כמו שיש בעיה עם מישהו חרדי פונים לרב שלו, כשיש בעיה עם בדואי פונים לשיח שלו וכן הלאה!

ד"א

אחלה של מפלצת קנית לעצמך! בהצלחה. הרכב נראה ממש ממש טוב

איזה הבדל יש בין היוקון לסאברבן?

בהצלחה.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

ramigt, תודה על העיצה המועילה, זה באמת רעיון טוב שלא עלה בראשי. אני מעפולה.

סברבן הוא יותר ארוך מיוקון ויש לו 8 (9)* מקומות, לאומת היוקון שיש לו 5 (6)* מקומות.

*מקום ליד הנהג, זה כבר הופך להיות צפוף ומפריע לנהוג.

לשם ההשוואה:

יוקון:

full-1996-GMC-Yukon_23094_3.jpg

סברבן:

33603510012_large.jpg

פורסם

אני חשבתי קצת על זה ונזכרתי במספר עובדות מעניינות. כאשר נפצו שמשה לאבא שלי בא קייס של הקהילה והיציע תשלום. אותו קייס באמת היה מעורב בכל העינינים וניסה ככל הניראה להסדיר את מה שאפשר. הוא נהרג (מישהו מקהילה שלהם ירה בו). עכשיו יש מישהו אחר שלא מעורב בעיניינים, ככל הניראה מאפשר לבצע לנפטניה את מה שהם רוצים.

לכן על פנייה הזאת צריך עוד לחשוב.

פורסם

כמה שזה מצחיק אותי זה עצוב, הם חייב בסרט של כאילו

NY gangsatas.

לפני כ15 שנים היו באופקים (שם אני גר) כמה אלפים של אתיופים, היו מכות כמעט כל יום שישי של חבורות נגדם. ופתאום זה דעתך, ועזבו את העיר מרבית האתיופים. עכשיו אני מבין לאן הם הלכו... (נתניה, רחובות, חדרה, ועפולה) וגם בבאר שבע לא חסר עבריינים אתיופים.

סיפור קצר מלפני חודש.

שני חברים שלי יצאו ממועדון בבאר שבע, הם ראו חבורה של גנגסטרים זורקים מחסום על הרכב שלהם שחונה , אחד מהחברים שלי שאל אותו למה אתה עושה ככה, בתגובה הגנגסטר הוציא סכין יפנית וחתך אחד בכתף ואחד בבטן.

עוד סיפור מלפני 5 שנים.

חבר נוסף שלי הגיע באוטובוס לתחנה המרכזית בבאר שבע, הוא היה עם שרשרת כסף. ניגש אליו גנגסטר ואמר לו תביא את השרשרת, הוא ענה לו לא רוצה, בתגובה הגנגסטר שלף יפנית וחתך אותו על הלב, הוא היה זקוק ל 15 תפרים.

סיפור אחרון.

לפני 10 שנים בערך.

חבר שלי ישב עם חברתו בבאר שבע, ניגשו אליו כמה גנגסטרים ואמרו לו תביא את המשקפי שמש שלך, היו לו פרינס (היה אז באופנה), אבל הפעם הוא נתן לו את המשקפיים, וכך הוא שרד.

הם ממש מסוכנים! רואים קליפים של ראפ ובטוחים שהם מינימום טופאק.:shock:

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

כבר כתבתי את זה ומשום מה אני מרגיש צורך לכתוב את זה שוב.

הכללות\גזענות - לא מוסיפה כלום לאף אחד.

אבל אם כבר אמרתם אתיופים אז בואו ונסתכל על הדברים מהצד לרגע. תחשבו מצב שבו עליתם מארץ אחרת שהתרבות בה שונה 180 מעלות ואתה נער בן 16 שההורים שלו לא יודעים את השפה , לא מוצאים מקום עבודה וגרים בגטאות שהמדינה שיכנה אותם.

מה אמור לעשות אותו ילד שאפילו לא יודע מה המשמעות של המילה אינטגרציה ?

תחשבו על מצב שבו אתם צריכים להקריא להורים שלכם מכתבים שהם מקבלים מביטוח לאומי כי הם לא יודעים לדבר ולא יכולים לספק לכם את מה שאתם צריכים כנערים מתבגרים.

לגבי אחוז הסמים והאלכהול בקרב בני נוער בעדה האתיופית להערכתי הוא בדיוק כמו השימוש של הצברים , הבעיה היא שלאתיופים יש הרבה מטען לפרוק ולצערנו הם בוחרים בדרכים לא דרכים לעשות זאת.

אך זה בשום פנים ואופן לא מצדיק את הונדליזים והאלימות

אלימות וונדליזם קיים בכל העדות ובכל המגזרים, פשוט נוח יותר למדר מגזר מסויים.

יש לציין שיש לי עובדים אתיופים שהם עובדים מצויינים ובצבא היו לי מספר חיילים אתיופים\רוסים\צברים\דרוזים שהיו חיילים למופת , בדיוק כמו שגם היו לי חיילים אתיופים\רוסים\צברים\דרוזים שרק חיפשו איפה לעשות נזקים.

זה נושא כאוב הונדליזים שהבחור סובל ממנו והשימוש במילים של "בורר" ו"גאננסטרים" מיותר לטעמי,קצת חורג את גבולות הטעם הטוב של השיחה.

המשך שבוע טוב,

עדי.

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

• תוכן חדש...