Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלח לי adi-ros הרגע תיארת את הילדות (בערך) ואיכשהו אף פעם לא דקרתי אף אחד. יותר מזה, אף פעם אפילו לא הסתובבתי עם סכין ברחוב.

אנחנו עלינו מבריה"מ - לא אומר שלא היו כאלה מבריה"מ, בטח שהיו. אבל אף פעם לא בכמויות כאלה. אפילו לא קרוב.

את אותו הדבר אגב, ניתן להגיד על המון עליות אחרות, גם שם לא התקרבו למספרים האלה.

בואו נקרא לברווז בשמו - בתרבות האפריקאית אלימות רבה גם על הדברים הכי קטנים, כמו משקפי שמש למשל.

Bimmer

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

adi-ros, גם החיים שלי לא היו סוכר ועדיין לא כאלה. אבל מעולם לא עלתה לי מחשבה בראש בגלל זה להתעלל במישהו או משהו, לעסוק בונדליזים וכד'. אפילו מחשבות כאלה אין לי ולא היו לי.

כל אחד בא עם המטען שלו ושום מטעם לא מצדיק לתקוף אנשים אחרים כדי להרגיש היי. הם יודעים טוב מאוד להבדיל בין טוב לרע.

ביקשתי מהם בצורה מנומסת עשרות פעמים להתרחק מהרכב שלי.

פעם יצאתי החוצה וראיתי איך אחד מהם ירק על רכב נכה של אבא שלי. זה בדיוק היחס שלהם שאני מרגיש כלפי משפחתי.

כאשר הרוב נורמטיביים ויש כמה שהם לא בסדר, אני אומ שהבעייה באנשים ספציפיים. אבל כאשר למצוא מישהו נורמטיבי קשה, זו כבר מגפה.

מאיפה יש להם כ"כ הרבה שינאה כלפי משפחתי? לא עשינו להם כלום.

כמו ש-broshm סיכם מאוד יפה, זה בדיוק הרושם שלי לאורך 10 שנים ויותר: "בתרבות האפריקאית אלימות רבה גם על הדברים הכי קטנים, כמו משקפי שמש למשל".

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...