Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברכבי ישנם 3 כתמי חלודה בגודל 1cmX5cm באזור השמשה האחורית ליד הגומייה שלה! (בין מכסה התא מטען לשמשה עצמה).

ויש גם "שריטת" חלודה בקצה העליון של בית מכסה הדלק כתוצאה משפשופים של המתדלקים.

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על טיפול למניעת החלודה והעלמתה , תיקון זול וקל יחסית כמובן ללא כניסה למוסך או פחח.

נ.ב הרכב הוא יונדאי לנטרה, הרכב בצבע ירוק-טורקיז מטאלי.

תודה מראש, אשמח לתשובה :-)

פורסם

ובכן אלה המקרים, במציאות הם נראים יותר קטנים!

זה אזור שלרוב הוא רטוב מתי שיש גשם.

התמונות צולמו קרוב (מאקרו).

H-L.jpg

H-L 0.jpg

H-L 1.jpg

H-L 0 (1).jpg

H-L 0 (2).jpg

פורסם

אם זו לא שריטה עמוקה בעזרת פוליש ווקס.

באשר לטיפול בחלודה במסגרת החחלון, יש כאלו שמשתמשים בממיר חלודה, אך זה פתרון זמני והחלודה חוזרת.

בנזקים מסוג זה צריך לגשת לפחח, מסירים את השמשה, מטפלים בחלודה ומחזירים את השמשה למקומה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ובכן אלה המקרים, במציאות הם נראים יותר קטנים!

זה אזור שלרוב הוא רטוב מתי שיש גשם.

התמונות צולמו קרוב (מאקרו).

אם תסתכל על אשכולות אחרונים שפתחתי היתה לי את אותה הבעיה בדיוק. 800 שח סידרו לי את כל החלודה כולל הוצאה והחזרה של השמשה ..תאמין לי מתחת לסיליקון יש לך עוד הרבה הפתעות.. שלם לפחח סגור עניין ראש שקט.

פורסם

אולי אתם מכירים גם חומר שיכול להוציא שריטות קלות אבל בטיפול זול, יעיל וקל. והאם אפשרי לצבע הזה כי הוא עדין ומאוד בולט.

פורסם

JosefGLS אתה לא צריך להקפיץ את השרשור כל שעה.

במידה ומישהו ידע את התשובה הוא ישיב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
האם מישהו יודע האם אפשר לפתרון זמני לצבוע זאת בלק שקוף, זה דחוף!

לק שקוף לא ייתם לך כלום חוץ מזה שבמקום שהחלודה תתפתח למעלה על הצבע היא תתפתח מתחת.

אתה לא קולט בכלל כמה חלודה יש מתחת לגומיות שאתה בכלל לא רואה! מה שאתה רואה זה רק עלים מהגן פרחים שיש לך שם

• תוכן חדש...