Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לברר האם יש חשיבות למיקום הסאב,

הכוונה היא האם זה חשוב אם אני מפנה אותו לכיוון הנוסעים או לכיוון המנעול בבגאז'...

תודה.

פורסם

הבנתי מחברה מקצועים שעדיף שהסאב יהיה מופנה אל המנעול בבאגז' כי ככה

הבא מתנגש בדלת,עולה לתקרה ו"עוטף" את הרכב. מניסיון לא הרגשתי שום הבדל בין אף סידור -ניסיתי לכיוון המנעול,ניסיתי לכיוון הנוסעים וכרגע הוא בכלל

יושב בצד שמאל שהסאב פונה לימין(מטעמי נוחות לקניות של אמא שלי..עדיין 60 ליטר של תיבה!)

פורסם

אני לא ראיתי שום הבדל....

אולי כישתחילו עם כל הרעיון של הסאונד הממוקד אז זה יהיה משנה משהו

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם

תכלס זה לא משנה לאיזה כיוון מופנה הסאב כי האוזן שלנו לא מזהה מאיפה מגיע הבאס וממקמים את הסאב איפה ששומעים אותו עובד הכי יפה,וגם אז לא יהיה הבדל גדול.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אם אתה יכול מומלץ שתנסה מיקומים שונים. מניסוי שנערך עם ציוד מדידה מתאים מצאו שהכי מעט ביטולי קול היו כאשר הסאב היה צמוד למושב האחורי ופנה כלפי פתח תא המטען. כמוכן שזה יכול להשתנות מרכב לרכב וגם השינויים יכולים להיות לא שמיעים, אבל אם אתה יכול נסה מיקומים שונים ותראה מה נשמע הכי טוב ואם יש הבדל.

• תוכן חדש...