Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השמן המתאים לרכב שלך הוא 10-40W חצי סינטטי.

לא מומלץ להוסיף שמן מבלי לדעת, איזה שמן יש כרגע ברכב (לא רצוי לערבב שמנים מסוגים\צמיגיויות\דגמים\יצרנים שונים).

השמנים שאני ממליץ לרכב שלך מתוצרת TOTAL, ELF, VALVOLINE, RHEINOL .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

א. תודה,

ב. במידה ויחסר לי שמן לא אוכל להוסיף? :cry:

שכן אין לי מושג איזה שמן שמו בו, רק רכשתי אותו, והמוכר אומר ששמן שמו לו רק בטיפולים.

פורסם

מתי הטיפול הקרוב?

אם המוכר לא הציג הסטוריית הטיפולים (קבלות), כדאי להחליף שמנים ופילטרים כבר עכשיו.

חשוב מאוד גם לדעת, מתי בוצעה החלפת רצועת טיימינג.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הטיפול הבא בעוד כ 7000 ק"מ,

יש היסטוריית טיפולים מלאה, טופל במורשה,

אבל לא מצוין איזה שמן שמו, אולי אתעניין במוסך.

פורסם

כרגע אין לך מחסור בשמן, וקרוב לוודאי לא תצטרכי להוסיף ב 7000 אלפים ק"מ הקרובים (לפי דברי המוכר).

אני מציע שתמשיכי לבדוק, ואם יהיה מחסור בשמן, אפשר להגיע למורשה פיג'ו סיטרואן לצורך ההוספה.

• תוכן חדש...