Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכב יותר חזק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת איזה רכב יותר חזק מבין הרכבים

סיאט איביזה קופרה 2008 ידנית 180 כ"ס סטנדרטית לגמרי

או

סיאט לאון 1.8 TSI 2010 DSG עם 160 כ"ס

שאלתי מכוון שאני יודע שללאון יש מגדש על ואני לא יודע אם יש לקופרה..

אני יודע שעל הנייר ללאון יש פחות כ"ס אבל אני רוצה להיות בטוח.

תודה!

פורסם

מממממ....בוא נחשוב: לאיביזה 100 קילו פחות ו-20 כ"ס יותר..מעניין איזה רכב יותר חזק..:roll:

וואללה לא יודע..מה ההגדרה שלך לחזק?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בהורדות ידיים האיביזה קופרה לוקחת, אבל בהאבקות יוונית רומית הלאון קושר את האיביזה בקשר.

או במילים אחרות: חדד את שאלתך!

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

ללאון אין שום מגדש על ושום נעליים.

יש טורבו רגיל (למעשה למיטב ידיעתי אותו K03S כמו בקופרה)

אל תבלבל עם המנוע 160 כ"ס של הגולף TSI שהוא בכלל 1.4 עם מגדש על וטורבו.

לעניינינו - הקופרה.

הלאון עושה כ7.8 שניות ל100 , הקופרה סביבות ה7.1.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שאלתי מכוון שאני יודע שללאון יש מגדש על ואני לא יודע אם יש לקופרה..

הפוך, גוטה, הפוך !

לסיאט איביזה קופרה בשנת 2010 יש מנוע 1.4TSI זהה לזה שמותקן בשירוקו, עם מגדש על ומגדש טורבו.

בשירוקו הוא מוציא 160 כ"ס בסטנדרט, באיביזה הוא מוציא 180 כ"ס בסטנדרט. אותו המנוע בדיוק.

לסיאט איביזה קופרה של שנת 2008 עדיין יש את מנוע ה- 1.8 (20VT) החביב והטוב, אשר מספק כאמור את אותו הספק של 180 כ"ס.

לסיאט ליאון של שנת 2010 יש את המנוע של הקופרה של 2008 אך משונמך קלות מבחינת הספק, ומוציא 160 כ"ס בגרסה הזו.

גרסת ה- FR של הליאון מוציאה 200 כ"ס ובשנת 2010 מוציאה כבר 210 כ"ס למיטב זכרוני, כאשר הקופרה (ליאון) מוציאה 240 כ"ס והקופרה R מוציאה 260 כ"ס.

כל הנתונים בשליפה מהמקלדת והשעה 1:32 בלילה, אז אולי פספסתי משהו, מתנצל מראש.

בתשובה לשאלה מי יותר חזק - מי שההספק שלו יותר גדול, מן הסתם, הקופרה.

בתשובה לשאלה מי יותר מהיר (זו לא אותה שאלה, שים לב), במקרה זה - אני מניח שגם הקופרה.

מקווה שעניתי על השאלה לשביעות רצונך, סע בדרכים ישרות (סיאט, בכל זאת, אתה יודע...).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה תלוי במדבקות , No fear מוסיף 15 כוח סוס , פומה מוסיף 10 והסמל של נייק 5 , אבל יש האומרים שפומה מעל הסמל של נייק יותר חזק מה no fear :lol:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הקופרה לוקחת בקלי קלות, ההבדל היחידי בין הרכבים הוא שהקופרה נוסעת ממש מהר אבל רק ישר.

וב - 2010 היא גם יכולה לבלום...

אגב למנוע של הליאון יש פוטנציאל גדול יותר לשדרוגים.

פורסם
גרסת ה- FR של הליאון מוציאה 200 כ"ס ובשנת 2010 מוציאה כבר 210 כ"ס למיטב זכרוני ...

אני מבקש! 211 כ"ס! :nono:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
הפוך, גוטה, הפוך !

לסיאט איביזה קופרה בשנת 2010 יש מנוע 1.4TSI זהה לזה שמותקן בשירוקו, עם מגדש על ומגדש טורבו.

בשירוקו הוא מוציא 160 כ"ס בסטנדרט, באיביזה הוא מוציא 180 כ"ס בסטנדרט. אותו המנוע בדיוק.

לסיאט איביזה קופרה של שנת 2008 עדיין יש את מנוע ה- 1.8 (20VT) החביב והטוב, אשר מספק כאמור את אותו הספק של 180 כ"ס.

לסיאט ליאון של שנת 2010 יש את המנוע של הקופרה של 2008 אך משונמך קלות מבחינת הספק, ומוציא 160 כ"ס בגרסה הזו.

גרסת ה- FR של הליאון מוציאה 200 כ"ס ובשנת 2010 מוציאה כבר 210 כ"ס למיטב זכרוני, כאשר הקופרה (ליאון) מוציאה 240 כ"ס והקופרה R מוציאה 260 כ"ס.

כל הנתונים בשליפה מהמקלדת והשעה 1:32 בלילה, אז אולי פספסתי משהו, מתנצל מראש.

בתשובה לשאלה מי יותר חזק - מי שההספק שלו יותר גדול, מן הסתם, הקופרה.

בתשובה לשאלה מי יותר מהיר (זו לא אותה שאלה, שים לב), במקרה זה - אני מניח שגם הקופרה.

מקווה שעניתי על השאלה לשביעות רצונך, סע בדרכים ישרות (סיאט, בכל זאת, אתה יודע...).

בלאון אין 1.8T 20V ,זה מנוע 1.8 טורבו חדיש יותר 16V

לאון FR וקופרה זה 2.0TSI

פורסם
סליחה שאני לא הבן אדם עם ההכי הרבה ידע ברכב, בכ"מ שאלתי את זה כי אלה שתי מכוניות שמאוד חביבות עליי.

לירז, המכוניות ששאלת לגביהן שונות מאוד: האחת משפחתית עם מנוע חזק יחסית והשנייה ספורטיבית קטנה (אבל שתיהן בעלות מנועים הרבה יותר חזקים ממכוניתך הנוכחית). אני חושב שמה שאמור לקבוע איזו מכונית עדיפה בשבילך זה מכלול הצרכים שלך, ולא מספר ערטילאי שתלוש ממפרט טכני.

גם התנהגות כביש של השתיים שונה מאוד. האם ביצעת נסיעת מבחן [ראויה, כלומר לא 20 דקות ברמזורי הרצליה פיתוח] גם על איביזה קופרה?

לאיזה צורך אתה מחפש "רכב חזק"? דראג רייסים? העברת ריהוט על הגג? פתיחות ברמזורים? נס הרים או סדום-ערד כל סופ"ש? גרירת אופנוע ים? השמעת רעשי מנוע בטורים גבוהים בניוטרל כדי להרשים חבריך? הסעת 500 ק"ג דשן למושב בתא מטען? שיוט ב-220 קמ"ש בכביש 6? הסעת זוגתך ו-3 חברים לירושלים? העלאת עשן פומבית מצמיגים קדמיים בשכונה? נסיעות למסז'יסט שיסדר את הגב המפורק מהמתלים הספורטיביים?

יש חזק ויש חזק...

פורסם
אגב למנוע של הליאון יש פוטנציאל גדול יותר לשדרוגים.

אתה מודע לעניין שבשניהם יש מנוע 1.8T? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ואני לא מבין עד מתי תמשיכו לספור סוסים... "כוח" מודדים במומנט ובסל"ד שהוא מושג ולא בסוסים...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
זה תלוי במדבקות , No fear מוסיף 15 כוח סוס , פומה מוסיף 10 והסמל של נייק 5 , אבל יש האומרים שפומה מעל הסמל של נייק יותר חזק מה no fear :lol:

למה לך להסתבך עם חישובים של מדבקות שאפשר להוסיף פס לד שהוא לבד מוסיף 20 כ"ס :wink:

הבוז לך.

פורסם

כמו שנאמר - אין קשר בין המנוע של הלאון החדשה לשל הקופרה 2008 חוץ מהנפח והעובדה שלשתיהן יש טורבו.

זה מנוע שונה משמעותית - TFSI 16 שסטומים בלאון , 20VT "קלאסי" בקופרה.

דווקא למנוע בקופרה יש הרבה יותר פוטנציאל ושוק אפטרמרקט מטורף

(לא לבלבל את המנוע בלאון עם ה2 ליטר בגירסאות הגבוהות - משהו אחר לגמרי).

BALAKAI - לקופרה יש בלמים 312 מ"מ בשנתונים הישנים, זה יותר ממה שהיה ללאונים בשנים האלו ברוב הדגמים , אני לא יודע מאיפה הוצאת את הקשקוש של הישנות לא בולמות.

גם בתחום הסיבובים - אין ממש תלונות (בניגוד לFR לדוגמא) , זה פשוט לא "מרגיש" מיועד לכך - אבל היא מצייטת יפה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...