Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבידת רישיון נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפי הכותרת ניתן להבין.

לצערי איבדתי את רישיון הנהיגה,פשוט נעלם מהארנק ולא מוצא אותו,הפכתי את שתי הרכבים

אבל אין זכר.

אני לא מגדיר את זה כטרגדיה. פשוט מוציאים.

השאלה איפה ומה העלות ואיך לנסוע עד אז.

תודה מראש,אילן.

פורסם
שלום.

לפי הכותרת ניתן להבין.

לצערי איבדתי את רישיון הנהיגה,פשוט נעלם מהארנק ולא מוצא אותו,הפכתי את שתי הרכבים

אבל אין זכר.

אני לא מגדיר את זה כטרגדיה. פשוט מוציאים.

השאלה איפה ומה העלות ואיך לנסוע עד אז.

תודה מראש,אילן.

פנה למשרד הרישוי ותוציא אחד חדש.

אם אינני טועה אתה יכול לנהוג בלי רשיון, אך עם ת.ז. בתנאי והרישיון שלך בתוקף, זה יעלה במסוף המשטרה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

Keyser אינך טועה, ניתן לנהוג עם תעודת זהות עם תמונה ברורה, עד להוצאת הרשיון החדש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האם צריך להודיע במשטרה שאיבדתי?

אולי מישהו מצא. [כמובן שלא אחכה ואלך להוציא חדש אבל השאלה אם צריך להודיע].

פורסם

לפני מספר שנים גנבו לי את הארנק עם מסמכים ותעודות מזהות, בין היתר היה בארנק רשיון הנהיגה שלי.

בשביל השט הנפשי שלי, ניגשתי לחוקר ודיווחתי על הגנבה, וקיבלתי על כך אישור עם כל הפרטים של המסמכים שנגנבו עם הארנק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כאן לא מדובר בגניבה למיטב ידעתי אלא איבוד :\

איזשהן עלויות להוצאה המחודשת?

• תוכן חדש...