Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שידוע לי כולם כיום באים עם 160 כ"ס.

והצ'יפ נותן את אותו כוח סוס לכל רכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כנראה זה תלוי בהגדרתך למונח "הכי ספורטיבי". מראה? האצות 0-100? האצות ביניים? התנהגות כביש? פוטנציאל שיפורים? מוכנות לעשות דריפטים? פוזה?

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

זאת שאלת סקר, להלן המועמדות:

סיאט לאון

סקודה אוקטביה

סקודה סופרב

גולף

ג'טה?

פאסט

מי הכי ספורטיבית? לדעתי הלאון בשל העיצוב.

תאכלס, כולן משפחתיות עם פלפל ותו לא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לגולף החדשה אין את המנוע הזה.

אני מסכים עם עידן לגבי הלאון, שאם זכרוני אינו מטעה אותי, גם ניחנה בניחוח קצת יותר ספורטיבי בהתנהגות. אבל מדובר על חוויה מלפני שנתיים, כך שאני לא מבטיח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

1.4 TSI הוא מנוע יותר חדש וחסכוני, כאשר בגרסאותיו היותר חזקות הוא מספק ביצועים קרובים.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

ע"פ מה הקביעה שהלאון היא הכי ספורטיבית?

היחידה שיושבת בRS ובסקודה 1.8TSI היא לא אותה יחידת מנוע בשינוי תוכנת ניהול?

כמובן שמתלים והמון חמוצים מסביב, אך בסופו של דבר זה לא מתבטא באותה מסגרת?

לפי ההגיון הייתי אומר אוקטביה ולאון ביחד.

לגבי הסופרב כבדה מידיי למנוע הזה וההתנהגות של הלימוזינה הסובייטית הזאת כלל לא ספורטיבית.

גולף אין 1.8 לפי זכרוני, ואלטאה? לא אמור להתקרב לפן ספורטיבי...

Confidence In Motion

פורסם

התעדכנתי בטעותי, תודה :-)

הייתי בטוח שהם ממשיכים שם עם ה1.8

בכל מקרה לורנס היכן נעלמת לנו לתקופה, כבר פתחנו שרשורים באוף טופיק על השטויות החסרות בשבת...

תיקח סוזוקי ספלאש 1.3 נראה לי הכי ספורטיבי שיש :wink:

Confidence In Motion

• תוכן חדש...