Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניית נכה - התייעצות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיכאל, מאוד משנה איך הוא קיבל את התו. אם לא קיבל אותו ביושר אז בהחלט יש מקום להפריע לו להשתמש בה. לגבי פגיעה פיזית בו או ברכב זה ברור שלא עושים אבל כל השאר לגיטימי.

אני אתן לך דוגמא אחרת. השכן מאחורי (אנחנו בית משותף, והוא בית פרטי) היהע זורק באופן קבוע זבל וגזם אצלנו ליד הפח. שנים של דיבורים לא עזרו והניבו תשובות כמו "תזמין פקח. יש לי קשרים ואף אחד לא יתן לי דוח" (והוא ידע מה הוא מדבר. גם צילום שלו זורק את הזבל לא הניב דוח). בסוף התחלתי לזרוק לו את הזבל חזרה לחצר (מעל לגדר כך שהוא מתפזר טוב) ואחרי כמה פעמים של איומים וצעקות מצידו זה נגמר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפרבילגיה של נתינת חנייה לנכה ניתנה לו כדי שיהיה לו הכי קל להגיע לביתו וממנו אל הרכב, אם בית של אדם נמצא במיקום מסויים והוא מקבע את השלט במרחק של 200 מטר מביתו בקצה עלייה כאשר מול ביתו יש חנייה אך הוא בוחר לא להשתמש בה זה נראה קצת מוזר ולא הגיוני.

נראה שהנכה עושה משהו בכוונה ודווקא הוא זה שמנצל לרעה את החוק שבא לעזור לו.

(אני מכיר את המקום)

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

למען הסר ספק אני מעלה איור של המקום.

מדובר במשהו סכמתי והמרחקים שונים לחלוטין.

כמו כן - שוב - האדם המדובר אינו נכה ברגליו. (אחרת מה הרעיון שיחנה 200 מטר מהבית?)

Untitled.jpg

פורסם

ברשותך אייל, אני תוהה מה אתה מצפה שנכתוב?

הרי החוק לצידו, כמו שנאמר, קומבינה או לא.

לנכים יש הרבה פריווליגיות וזו אחת מהן. כאשר אנחנו מנסים להעיר על אחת מהן, התשובה המיידית היא - "רוצה לוותר על הרגלים שלך" ? (גם אם זה לא המקרה פה) וכמובן שאי אפשר לענות חזרה, אך עדיין קיימים פה דברים מרגיזים ואתה הבאת דוגמא יפה מאוד לכך.

אם אתה מחפש אנשים, אשר תוכל לשתף אותם בהרגשה מבאסת של חוסר חניה , אז מצאת אותנו (במיוחד אותי).

היום טנדר די גדול החליט להשתלט על מקום ששתי משפחתיות גדולות היו יכולות להנות ממנו - אולי זה לא נשמע כזה נורא, אבל כשאתה בא מהלימודים ואין מקום חניה פנוי, זה כבר סיפור אחר :).

אני כ"כ שונא לשמוע את זה ויצא לי מספיק פעמים לשמוע את זה בחיים, אבל הפעם אני אגיד: "אולי מוטב להמשיך הלאה?".

פורסם
מיכאל, מאוד משנה איך הוא קיבל את התו. אם לא קיבל אותו ביושר אז בהחלט יש מקום להפריע לו להשתמש בה. לגבי פגיעה פיזית בו או ברכב זה ברור שלא עושים אבל כל השאר לגיטימי.

אני אתן לך דוגמא אחרת. השכן מאחורי (אנחנו בית משותף, והוא בית פרטי) היהע זורק באופן קבוע זבל וגזם אצלנו ליד הפח. שנים של דיבורים לא עזרו והניבו תשובות כמו "תזמין פקח. יש לי קשרים ואף אחד לא יתן לי דוח" (והוא ידע מה הוא מדבר. גם צילום שלו זורק את הזבל לא הניב דוח). בסוף התחלתי לזרוק לו את הזבל חזרה לחצר (מעל לגדר כך שהוא מתפזר טוב) ואחרי כמה פעמים של איומים וצעקות מצידו זה נגמר.

ערב טוב

שי ,אתה ממש מפתיע אותי עם התשובות שלך בשרשור.איזו השוואה זאת בדיוק מה שהבאת? מדובר על אדם שקיבל תו נכה ממדינת ישראל(שוב,לפי מה שאני מבין),איך הוא קיבל אותו ועל מה, לא לי לא לך ולא לפותח השרשור יש מושג ,אז תצא מנקודת הנחה בסיסית שכנראה יש לו איזו נכות שאולי לא נראית לעין,לגבי העירייה,שוב פעם,מה אתם רוצים מהאדם הזה? אין לאף אחד מאיתנו מושג קלוש איך הוא קיבל את החניה ולכן את השאלות והתשובות יש לקבל מהעירייה וזה בדיוק מה שרשמתי לאייל.תציק לעירייה,תלך אליהם, תשלח מכתבים,אימיילים לכל מי שרק אפשר,תתקשר לדבר עם מי שצריך ותתעקש לקבל תשובות, אולי תהיה מופתע מהסיבות שהוא קיבל חניה ואולי לא,במידה ואין סיבה מוצדקת לטעמך,תילחמו כל הדיירים בעירייה(ותתפלא,זה עוזר) ותנסו בצורה חוקית לשנות את הדין. להיטפל לאדם הזה זאת טעות ובשלב הזה עם המידע הנתון שיש לך זה גם לא מוסרי ולא חוקי בעליל.

פורסם

האמת לא הבנתי את הבעיה.

אם החניות הן לא בטאבו ואישתו חונה בחניה שקרובה לביתו.

אפשר לתפוס את החניה הזו וללכת קצת ברגל.

ככה לא השתמשנו בוונדליזם וגם דרכנו חוקית.

פורסם

כנראה שאתם לא מבינים.

מדובר בבן אדם שהחליט להשתלט על החניה הזאת עוד לפני שהיתה לו חניה מאושרת.

ואין לאשתו עוד רכב. זה היה סתם לצורך הדיון.

יש 4 חניות לכל בנין. יש לו חניה ריקה בבנין שלו. למה להחנות בחניה של בנין אחר גם אם הוא צריך ללכת 200 מטר בשביל זה?

הרי הוא ראה בעצמו כל לילה שהחניה מלאה - למה להדחף בכח?

נראה אתכם באותה סיטואציה - הדם לא היה עולה לכם לראש כשאתם מגיעים מהעבודה בשעה מאוחרת בלילה ושוב פעם צריך לחפש חניה 300 מטר מהבית כי הבן אדם נדחף בכח? (וזה לפני שהוא קיבל את החניה.)

או לקום בבוקר ולראות שהוא מחנה 10 ס"מ מהפגוש הקדמי שלך כי החנת בחניה "שלו"?

מה? ללכת לחנות בחניה של הבנין שלו? למי יש כח לזה ב10 בלילה כשאתה רוצה רק ללכת להתקלח לאכול ולישון?

מה זה כאן הפקרות? בגלל שיש לו תו נכה (ושוב לא נכה ברגליים) הוא יכול לעשות מה שבראש שלו?

אז גם אני יכול.

מטרת השרשור לא היתה לבכות אלא לשמוע אם יש כאן למישהו הבנה בנושא ולשמחתי ותודתי הרבה - שרגאמן הביא את הנתונים המתאימים ומחר אני והשכנים נגשים עם זה למועצה המקומית.

היום אחה"ץ דיברו איתי מהמועצה והודו שהוא גר בכתובת X וקיבל חניה בכתובת Y.

נמשיך משם.

אגב, בלי קשר, ה"נכה" איים היום על אחד השכנים שלנו שישבור לו את העצמות אם יתעסקו לו בחניה "שלו".

ממש נכה שזקוק לחניה.

פורסם
ערב טוב

שי ,אתה ממש מפתיע אותי עם התשובות שלך בשרשור.איזו השוואה זאת בדיוק מה שהבאת? מדובר על אדם שקיבל תו נכה ממדינת ישראל(שוב,לפי מה שאני מבין),איך הוא קיבל אותו ועל מה, לא לי לא לך ולא לפותח השרשור יש מושג ,אז תצא מנקודת הנחה בסיסית שכנראה יש לו איזו נכות שאולי לא נראית לעין,לגבי העירייה,שוב פעם,מה אתם רוצים מהאדם הזה? אין לאף אחד מאיתנו מושג קלוש איך הוא קיבל את החניה ולכן את השאלות והתשובות יש לקבל מהעירייה וזה בדיוק מה שרשמתי לאייל.תציק לעירייה,תלך אליהם, תשלח מכתבים,אימיילים לכל מי שרק אפשר,תתקשר לדבר עם מי שצריך ותתעקש לקבל תשובות, אולי תהיה מופתע מהסיבות שהוא קיבל חניה ואולי לא,במידה ואין סיבה מוצדקת לטעמך,תילחמו כל הדיירים בעירייה(ותתפלא,זה עוזר) ותנסו בצורה חוקית לשנות את הדין. להיטפל לאדם הזה זאת טעות ובשלב הזה עם המידע הנתון שיש לך זה גם לא מוסרי ולא חוקי בעליל.

מיכאל, נכות היא לא סיבה לנצל אותה לרעה.

אני יכול לקבל תו נכה אבל אני לא עושה את זה כי הנכות שלי מאפשרת לי להתנייד בצורה סבירה ואין סיבה שאתפוס מקום של מישהו שלא יכול. דווקא מתוך ההיכרות שלי עם המוגבלות אני כותב את מה שאני כותב כי נכות לא נותנת לך את הזכות לחרבן על כל העולם.

מי שמסוגל לחנות 300 מטרים מהבית שלו כשיש לו חניות ליד הבית לא זקוק לחניית נכה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני אשאל את שאלה המטומטם: ניסית לדבר איתו בטוב? להסביר לו את המצב? להבין למה הוא נדלק דווקא על החניה הזאת?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אם סידורי החניה בבנין של אותו הנכה זהה לשלכם (שטח ציבורי), אתה יכול לפנות לוועד הבית של אותו הבניין ולהסביר לו, שמעכשיו, ברגע שלא תהיה חניה ליד הבניין שלכם , אתם תחנו ליד הבניין של הנכה.

אפשר גם לחלק מכתבים על כך לכל הדייר של הבניין הסמוך.

אולי בגלל זה גם השכנים שלו ילחצו עליו לא לעשות בלאגן עם החנייות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מיכאל, נכות היא לא סיבה לנצל אותה לרעה. מסכים עם כל מילה.

אני יכול לקבל תו נכה אבל אני לא עושה את זה כי הנכות שלי מאפשרת לי להתנייד בצורה סבירה ואין סיבה שאתפוס מקום של מישהו שלא יכול. דווקא מתוך ההיכרות שלי עם המוגבלות אני כותב את מה שאני כותב כי נכות לא נותנת לך את הזכות לחרבן על כל העולם.

מי שמסוגל לחנות 300 מטרים מהבית שלו כשיש לו חניות ליד הבית לא זקוק לחניית נכה.

ההבדל בין שתינו הוא שאתה יוצא מנקודת הנחה בלי שום מידע ובלי שום היכרות איתו שהוא שקרן ורמאי, אני לא מכיר ולא יודע מה עומד מאחוריו ולכן נקודת ההנחה הבסיסית שלי היא שיש סיבה שהוא קיבל את התו. הדבר הכי חשוב הוא שהעירייה הקצתה לו מקום חניה וזאת הבעיה של פותח השרשור,כל עוד העירייה נתנה לו חניה, כולנו יכולים לדון בזה עד מחר וזה לא באמת יעזור.

כנראה שאתם לא מבינים.

מדובר בבן אדם שהחליט להשתלט על החניה הזאת עוד לפני שהיתה לו חניה מאושרת.

ואין לאשתו עוד רכב. זה היה סתם לצורך הדיון.

יש 4 חניות לכל בנין. יש לו חניה ריקה בבנין שלו. למה להחנות בחניה של בנין אחר גם אם הוא צריך ללכת 200 מטר בשביל זה?

הרי הוא ראה בעצמו כל לילה שהחניה מלאה - למה להדחף בכח?

נראה אתכם באותה סיטואציה - הדם לא היה עולה לכם לראש כשאתם מגיעים מהעבודה בשעה מאוחרת בלילה ושוב פעם צריך לחפש חניה 300 מטר מהבית כי הבן אדם נדחף בכח? (וזה לפני שהוא קיבל את החניה.)

או לקום בבוקר ולראות שהוא מחנה 10 ס"מ מהפגוש הקדמי שלך כי החנת בחניה "שלו"?

מה? ללכת לחנות בחניה של הבנין שלו? למי יש כח לזה ב10 בלילה כשאתה רוצה רק ללכת להתקלח לאכול ולישון?

מה זה כאן הפקרות? בגלל שיש לו תו נכה (ושוב לא נכה ברגליים) הוא יכול לעשות מה שבראש שלו?

אז גם אני יכול.

מטרת השרשור לא היתה לבכות אלא לשמוע אם יש כאן למישהו הבנה בנושא ולשמחתי ותודתי הרבה - שרגאמן הביא את הנתונים המתאימים ומחר אני והשכנים נגשים עם זה למועצה המקומית.

היום אחה"ץ דיברו איתי מהמועצה והודו שהוא גר בכתובת X וקיבל חניה בכתובת Y.

נמשיך משם.

אז לפחות יצא משהו חיובי בסיפור, ככה צריך להיתנהל אדם נורמטיבי, אם זאת טעות של המועצה שייתקנו אותה.

אגב, בלי קשר, ה"נכה" איים היום על אחד השכנים שלנו שישבור לו את העצמות אם יתעסקו לו בחניה "שלו".

ממש נכה שזקוק לחניה.

זה שהוא חרא של בן אדם(כנראה) לא הופך אותו לפחות נכה.

המשך יום טוב לכולם.

פורסם

אייל אייל אייל... אתה פשוט מפונק.

בגלל הנכה אתה צריך לחנות במרחק 300 מ' מהבית :?: ממש מרתון עד הבית, הא :?: תעבור לאיזה שבוע-שבועיים לת"א, ופתאום למצוא חניה במרחק 300 מ' מהבית יראה לך כמו נס רפואי, וכאילו חנית על דלת הכניסה :-D

(צוחק, כן?)

ולעניין הנכה - מנסיון של מקרים דומים, אם זה מפריע רק לך אתה בבעיה. אם זה מפריע לכל השכנים, שווה לנסות לדבר עם הועד/הדיירים בבנין שלו, להסביר להם את הנושא ולראות את תגובתם. אם הם מזדהים אתכם, שיתחילו להפעיל עליו לחץ. אם לא, תסבירו להם שאתם תדאגו לחנות אך ורק בחניה שלהם, ואז גם הם יצטרכו לחנות רחוק ולחפש חניה.

לאגף את הכוח התוקף זו טקטיקה ידועה - תנסו אותה.

פורסם

כפי שרשם פה, michaelbe6, אתה צריך ללכת לדיירי הבניין השני ולהסביר להם שהדייר שלהם "שבר" את ההסכם ומבחינתם הוא מבוטל. פשוט תעביר את הכדור למגרש שלהם ותגרום להם "להלחם" בנכה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כמה דברים. גם אצלי בדירה קודמת היה נכה שביקש מקום מרוחק מביתו ליד הבית שלי. ההסבר שלו שכך הוא רואה את הרכב מהחלון.

היו כנראה מקרי ונדליזם ולכן הוא למוד נסיון. יש מצב שלשכן החדש גם יש מצלמה מהחלון על האוטו.

אבל המאבק שלך אמור להיות מול ערייה. הרי תו חניה ניתן לבן אדם שאו שקשה לו להתנייד או שתנועה בלי רכב עלולה לסכן את מצבו. שני התנאים אינם מתקיימים כאשר מקום חניה שלו מרוחק ודורש מאמץ כדי להגיע אליו.

על כך אתה יכול עפילו להפיל אותו כדי שערייה תפסול אותו מזכות חניה צמודה.

• תוכן חדש...