Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניית נכה - התייעצות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אשאל את שאלה המטומטם: ניסית לדבר איתו בטוב? להסביר לו את המצב? להבין למה הוא נדלק דווקא על החניה הזאת?

ניסיתי. הדבר היחיד שהוא אמר זה "אני אלחם בכם עד חורמה. זאת החניה שלי".

הכי מצחיק (או עצוב) שכשהוא הגיע הוא סיפר כמה קשה היה לו להשיג חניה ליד הבית הקודם שלו ושכל השכנים עשו לו צרות...

מעניין למה.

בגלל הנכה אתה צריך לחנות במרחק 300 מ' מהבית :?: .

אז זהו שמהיום אני ואחד השכנים מחנים בחניה של הבנין שלו - עם הרבה רווח בין רכב לרכב. שלא ידפקו בטעות. הגעתי למסקנה שהליכה של 300 מטר כל לילה זה דבר בריא מאד.

ההבדל בין שתינו הוא שאתה יוצא מנקודת הנחה בלי שום מידע ובלי שום היכרות איתו שהוא שקרן ורמאי, אני לא מכיר ולא יודע מה עומד מאחוריו ולכן נקודת ההנחה הבסיסית שלי היא שיש סיבה שהוא קיבל את התו. הדבר הכי חשוב הוא שהעירייה הקצתה לו מקום חניה וזאת הבעיה של פותח השרשור,כל עוד העירייה נתנה לו חניה, כולנו יכולים לדון בזה עד מחר וזה לא באמת יעזור.

אני לא יודע אם הוא שקרן. יש לו נכות והיא לא ברגליים.

אבל עצם זה שהוא קיבל חניה 300 מטר מהבית שלו מראה שיש כאן התנהלות לא תקינה של כל הגורמים.

אם קשה לו ללכת, אז 300 מטר פעמיים ביום (או יותר) - משמע קילומטר+ הליכה ביום רק לרכב. נראה לכם תקין לגבי נכה שזקוק לחניה מיוחדת?

ניסיתי היום לדבר עם אחראי תחבורה במועצה שלנו. הוא התחמק, הבטיח שיחזור ונעלם.

אתמול בערב הוזמנה משטרה כי הוא ניסה לתקוף את אחד הדיירים וכשהגיע השוטר הוא ניסה לתקוף גם אותו.

אני לא מתכוון לוותר לו.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וולקם טו דה קלאב

הסיפור התגלגל בכך שהזיזו לו את החנייה לכניסה של הבניין שלו ויום בהיר אחד הוא פשוט עבר דירה.

אגב, גם הוא היה "נכה" ולא בגפיו. הוא קילל, צעק, איים - אולי הוא הגיע לשכונה שלך? :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

http://www.mishpati.co.il/Article.aspx?articleId=212

זה כלי שאפשר לעשות בו שימוש לעיתים.

אני רק יכול להגיד שמהצד זה מאוד תמוה איך נכות שמזכה בחנית נכים לא מונעת ממנו ללכת 300 מטר ואיזו סיבה יש לאשר חניה שכזאת.

לך תדע, אולי מדובר בOCD שמחייב אותו לחנות שם.

לדעתי לפחות, אם יש לו מגבלה שמקשה עליו ועל השגרה שלו, צריך לאשר לו את החניה הקרובה ביותר לבית שלו.

מעניין אבל לדעת אם מישהו כאן חושב או מכיר נימוק כלשהו שיזכה (מהמילה זכאות) מוגבל תנועה, בחניה רחוקה מהבית, כאשר החניה ניתנה על יסוד "חניה ליד הבית". אם בכלל בדרך הזאת ניתנה החניה כמובן.

תנסה לחשוב רחוק יותר ולבדוק מה מונע ממנו או יכול למנוע ממנו לקבל את החניה הכי קרובה לבית שלו. אולי בעיות רישום פרטי בבניין שלו ומולו, למרות שיצא לי לקרוא פסק דין שמדבר על זכאות לחניית נכים מכוח נוהג בקרקע פרטית אחרי מכירת דירה, אחרי שבעלי הדירה החדשים לא התנגדו במשך זמן מסויים שנכה יחנה בחניה שסומנה על שטחם. ובמיוחד שאתה אומר שמול הבית שלו יש חניה והיא ריקה.

מבחינת תקנות ונהלים אולי גם תצטרך להתמודד עם פרשנות של המושג "ליד הבית" בהקשר של חניית נכים.

ותזכור שאולי תצטרך להוכיח את הטענות שלך ולגבות אותן .

מה שבטוח, אל תהפוך את זה לונדטה ועיקר היום שלך. לסכסוכי שכנים יש נטייה להתחמם, והתעמרות בנכה שלמרות שמעולם לא ראית אותו ככה, יגיע לעמוד בפני שוטר או שופט על קביים או בצליעה אכזרית, יש פוטנציאל מובן להשפיע על דעה. וברור שזה גם יהיה הטיעון הכי טוב ללמה זה לא הגיוני שהוא יקבל חניה כמו שהוא קיבל.

פורסם

תודה שרגא.

אל דאגה אני לא מתכוון להפוך את העניין למשהו גופני:-D

כל ההתנהלות שלנו מולו תהיה במישור המנהלתי.

אני יוצא מתוך הנחה שהאדם באמת נכה ובאמת זקוק לחניה משלו מתוקף כלשהו.

מה שמקומם זאת ההתנהגות שלו וההתנהלות של המועצה.

• תוכן חדש...