Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שביוני האחרון נאלצנו להתבסס על ג'אנקפוד מבית מקדונלדס, הוחלט שהפעם זה לא יקרה...

אשמח לשמוע המלצות על מסעדות מומלצות בזלצבורג (בעיקר כאלה המכינות ווינרשניצל איכותי :wink:).

אם יש המלצות כלליות - לאו דווקא על מזון, גם טוב :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא חסרים מקומות טעימים בזלצבורג, באזור המדרחוב שם ניתן למצוא הרבה מקומות טובים.

אגב - אם אתם מגיעים לוינה יש מלכודת תיירים חביבה למדי בשם Fuglmuller עם שניצלים ענקיים ומאד טעימים. לא לשכוח לבקש גם ריבה כי הם לא מביאים בדרך כלל :)

בתיאבון.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

עופר, תודה רבה - יש המלצות על מקומות ספציפיים?

נחקור את הנושא :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם אתה מגיע לוינה בטעות (וזו טעות!) אל תתפתה לאכול שינצל במדרחוב. תפל, מלא שמן, ודוחה באופן כללי. פוגלמולר אכן נחשבת למוצלחת. מצד שני, אם אינך חובב ארמונות ואופרות - אין מה לחפש בוינה.

אני יודע ששאלת על זלצבורג...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה בסדר, את וינה הורדנו מהרשימה לרגע זה - חוסר זמן...

נשאר עם זלצבורג :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

WOW, איזה זכרונות יש לי מזלצבורג...

טוב, בטירה אתה חייב לבקר כמובן, אם עוד לא היית, וגם בבית של מוצארט קרוב לנהר, ובגדול אין עוד הרבה דברים יותר מידי מעניינים. החניון הענק שם, בתוך ההר, שקיים כבר עשרות שנים, גורם לך לחשוב מתי בישראל יהיו סוף סוף פלאי הנדסה שכאלה.

לגבי מזון: במדרחוב יש שניצליה לא רעה בכלל, אבל אני ממש לא זוכר מיקום מדוייק. מה שכן, יש בית קפה שיורדים אליו קומה מתוך המדרחוב, ויש גם כניסה מהרחוב ה"רגיל", לפני המדרחוב. שהוא פשוט בית הקפה הטוב ביותר שישבתי בו מימיי (חוץ מאולי אחד אחר בויסבאדן). יש תמונות קטנות, ישנות, בשחור-לבן על הקיר. SORRY, לא זוכר שמות. אבל המדרחוב שם לא כזה גדול.

אה, ואתה חייב לי תשובה בנושא אחר לגמרי...

תהנה!

עריכה: בעונה זו של השנה, אולי כבר יהיה את שוק הכריסטמס, ברחבה ליד העליה לטירה. חובה (אבל חובה) לנסות את הסופגניות שלהם. אני לא רוצה לפתוח תחרות מול טל בייגלס ורולדין, אבל הן בהחלט במקום מכובד :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא זוכר לגבי מסעדות אבל בסוכנות מרצדס בזלצבורג יש S600 PULLMAN. לא משהוא שרואים כל יום.

לגבי השניצל, אתה יודע ששניצל וינאי אמיתי הולך רק ככה: Natuerlicher Weiner Schnitzel vom schwein?:wink:

פורסם

הנה שני הסנט שלי לגבי זלצבורג (חוץ מאטרקציות תיירותיות רגילות למיניהן):

1. מסעדה - carpe diam fingerfood לא אוכל אוסטרי קלאסי, אבל בהחלט אוכל טעים.

2. פעילות - יש את המוזיאון מטוסים (עם מטוסים שטסים, כל מיני פייפרים ודברים אחרים) של הבחור שהקים את רד בול.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לגבי השניצל, אתה יודע ששניצל וינאי אמיתי הולך רק ככה: Natuerlicher Weiner Schnitzel vom schwein?:wink:

קצת מפתיע אותי. זה אמור להיות עגל, ורק עגל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עריכה: בעונה זו של השנה, אולי כבר יהיה את שוק הכריסטמס, ברחבה ליד העליה לטירה. חובה (אבל חובה) לנסות את הסופגניות שלהם. אני לא רוצה לפתוח תחרות מול טל בייגלס ורולדין, אבל הן בהחלט במקום מכובד :-)

לא מכיר את טל בייגלס, אבל רולדין זה נפילה בכל דבר, במיוחד לאור המחיר. ושהתוספות על הסופגניה לא יבלבלו פה אף אחד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתה זוכר את השם\מיקום של בית הקפה?

הוא נמצא במדרחוב, בפינת שני רחובות, והוא מאוד מאוד וותיק, כלומר ישן, כלומר מהראשונים של העיר, מעל 100 שנה וכו'.

הם מוכרים גם טראפלס מעולים. אפשר להיפגש שם בפברואר ;-)

לגבי הרחוב הספציפי, אם אני זוכר נכון מדובר על אחת הפינות של Marktstrasse, כנראה עם An Den Quellen.

עריכה:

Cafe Maldaner, קיים מאז 1859. כתובת מדוייקת: Marktstr. 34, 65183 Wiesbaden (זכרתי את הרחוב אבל טעיתי בפינה).

הנה: http://www.cafe-maldaner.de/konditorei.html. אשתי טוענת שיש להם את הקפה, העוגות, והשוקו החם, הטובים בעולם. כאמור, אפשר להיפגש בפברואר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...