Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי שברולט אוויאו 05, ואני מעוניין לקנות עבורה מערכת בתקציב של עד 3,000 שקל (כולל עלויות התקנה) - מוכן להתגמש מעט במחיר , ומעדיף שלא להתעסק עם יד2.

כרגע כל מה שיש באוטו זה מה שהגיע איתו כשהוא נקנה, כלומר אני זקוק לרכיבים הבאים:

HU - תכלס מה שחשוב לי זה חיבור לאייפוד (האם עדיף AUX או USB במקרה כזה?)

מגבר

סאב - צריך להתחשב בתא המטען הצנוע של האוויאו..

רמקולים קדמיים

רמקולים אחוריים

כמה הערות ושאלות:

1. זאת הולכת להיות המערכת הראשונה שלי. על כן אין לי דרישות בשמיים, אבל כן ארצה שיהיה סאונד טוב באוטו. אם זה איכשהו עוזר - סגנון המוזיקה שלי הוא בעיקר רוק כבד ומטאל (אבל אני אוהב גם דברים אחרים). לגבי סאב - אני לא צריך אחד חזק בטירוף, משהו רגיל יעשה את העבודה.

2. קנייה והתקנה - נשמע לכם בסדר להזמין את הציוד באינטרנט ולהתקין אצל מתקין מקצועי, או שלדעתכם כדאי לעשות הכל במקום אחד? אני די בטוח שהאינטרנט יחסוך לי לא מעט כסף ויתן לי הרבה יותר גמישות מבחינת מוצרים.

3. מידות - אני לא בטוח לגבי מידות הרמקולים באוויאו - הבנתי שמאחורה התכנון הוא לשים אותם במגש, אבל מקדימה אין לי כל כך מושג. אם למישהו יש תשובה, אשמח לדעת.

תודה רבה לעוזרים והמשך יום טוב. :-)

פורסם

בעקרון באינטרנט יש בעיה שיכול לצאת לך מגבר עם איזה בעיה או משהו ואז כל ההתקנה תעצר עד שיסדרו לך תעניין.

לגבי סאב אם אין לך מקום קח תיבה אטומה.

HU יש פאיונר 2250/3250 או אלפיין שידעו לעבוד עם ה USB ואייפון , ה AUX עושה בעיות עם האיייפון.

רמקולים אחוריים תראה אם יכנס לך מידה 6*9 במגש זה יהיה מצויין

מקדימה שים קומפוננט מידה 6.5 אבל אתה מוגבל מבחינת העומק בדלת. המידה המקורית היא 5.25.

פורסם

ראשית אתה לא צריך רמקולים אחוריים ,אם בהמשך תרצה תמיד תוכל להוסיף.

אני ממליץ על :

קומפוננט קדמי מורל דוטק אוביישן

רדיודיסק Clarion CZ200A כולל USB מובנה שולט אייפוד או אייפון

מגבר JBL GTO1004

סאב GTO1202D JBL +תיבה עם פורט של 50 ליטר

-----------------------------

3200 שח ללא התקנה שתעלה עוד 700 שח

ההצעה אומנם גבוהה מהתקציב,אך ציינתה שאתה גמיש במחיר והייתי מציע לך להשקיע

ברכיבים הנ"ל ,ב-3000 שח כולל התקנה קשה לבנות מערכת איכותית.

פורסם

אם הוא ירד ל6004 של ג'ייביאל במקום ה 1004 זה גם יחסוך כמה גרושים גם בהתקנה וגם בעלות של המגבר, אני לא רואה פה צורך למגבר עם כח כזה

פורסם

ראשית תודה רבה לכל העונים.

אשמח לשמוע עוד הצעות, ואשמח אם תיקחו בחשבון שאני לא זקוק לבאסים שיקרעו לי את האוטו ולכן אני מניח שגם אין צורך במגבר רצחני? :-)

בנוסף, קיבלתי משי אהובי מהפורום הצעה למערכת שמבוססת על רמקולים וסאב של DLS.. ולא ראיתי שמדברים על החברה הזאת יותר מדי.. איך הם?

תודה רבה!

פורסם

משום מה הטוויטרים בדוטק צורמים ובקרוס הם על 3- ובמכשיר 4- (!!!)

מישהו יודע אולי איך אפשר להנמיך אותם או שככה זה אצל כולם?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

• תוכן חדש...