Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מכונית גבוהה, ובעלת נסיעה רכה מאוד.

משהו בסגנון GMC ספארי הישנים. ואולי יותר.

לפי מחקרון שעשיתי, עלו לי המכוניות הללו:

הונדה FRV

פורד אדג'

דיהטסו טרויס

טויטה RAV החדשה

יונדאי טוסון

סוזוקי גראנד ויטרה

ניסאן קשקאי

שברולט טרייל בלייזר

מי מביניהם הכי נוח והכי רך בנסיעה.

כמובן שבשקלול עדיף לי החסכוניות בדלק וטיפולים.

תודה מראש

פורסם

לדעתי הנוחות תורגש בעיקר בפורד ובשברולט,הן אמריקאיות בעלות אופי ספינתי,מושבים(כורסאות)גדולים.

מתלים רכים.

הקשקאי מניסיון הינו קפיצי ומעט קשיח,ביונדאי המושב לא היה נוח לי וגם שם הנוחות איננה מופתית.

תכף יצוצו פה חוות דעת על ה3008 של פיג'ו(האם נוחה ורכה כמו צרפתייה?),אינני יודע עליה כלום נחכה למומחים ולמנוסים

פורסם

תודה על התגובה.

יצוין, כי אין לי שום ענין בג’יפ ובנסיעות שטח, אלא ברכב גבוה.

נתתי את הדוגמה של הGMC ספארי, שהיא גבוהה ובעלת נסיעה "ספינתית" רכה.

אני גבוה, יש לי רגישות בגב תחתון ובברך, וכשאני נוסע בתנוחה של מכונית נמוכה, זה גורם לי כאבים בברך בעיקר וגם רגישות בגב.

לכן אני מחפש אוטו גבוה, בעל נסיעה רכה ונוחה מאוד, וחשוב לי גם קצת יוקרה.

פורסם

תעשה סיבוב על הטרייל בלייזר.רכב גבוה מאובזר ומאוד נוח גם לנסיעות ארוכות.נהגתי עליו ומאוד נהניתי.

חבר,אתה חופר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שברולט אפלנדר גם יכול להתאים לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...