Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבועות אחרונים אני וגם הרבה אנשים שאני מדבר איתם חשים שהפקקים נהיו מטורפים באופן פתאומי ללא שום סיבה נראת לעין.

היום לקח לי 38 דקות לעבור מרחק של 3100 מטר. כבר חשבתי לזרוק את האוטו באיזה פינה וללכת ברגל. רק לא היה מקום מסודר.

גם חברים שלי מתלוננים שאפילו אם יוצאים מהבית ב6:40 הפקקים עדיין מטורפים.

אין לי הסבר אחר חוץ משינוי בבקרת רמשורים. נראה לי שבאיזה מקום שחררו עומס והוסיפו במקום אחר.

פורסם

כמות הרכבים בכבישי ישראל רק גדלה, רואים את זה טוב בכל שנה שחולפת.

אנשים מעדיפים לנסוע ברכב פרטי (למרות שהדלק יקר), כי אין תחבורה ציבורית זמינה לכל מקום ובכל שעות היממה.

קצב בניית והתפתחות רשת הכבישים נמצא ברוויה.

לדוגמא: 431 שהיה כמעט ריק ב-7 בבוקר בתחילת 2009, היום כבר כל שלושת הנתיבים תפוסים.

פורסם

יש הבדל עצום בין גידול עומס לטירוף out of nowhere. אין שום סיבה לעומס פתאומי של פי5 זמן נסיעה בהשוואה לצפייה שבועיים

פורסם

יש גם עומס מרעננה להרצליה פיתוח.

פשוט מטורף דרך של 12 דק' בלילה לוקחת לי ביום שעה עד שעה וחצי :oops:

אני מקווה מאוד שיתחילו לחשוב נבון בממשלה שם למעלה ויפתחו נת"צ או רכבת קלה מהר.

אני אמרתי כבר ממזמן שאין לי שום בעיה לנסוע ביום יום לעבודה בתחבורה ציבורית ואפילו לשלם יותר מאחזקת רכב ,אם היא תהיה זמינה ונגישה כמו באירופה [לדוגמא כל 15 שעה יש אפשרות לעלות על רכבת או אוטובוס].

הבעיה שכל שר פה חושב איך הוא גוזר את הקופון בקדנציה שלו ואף אחד לא מוכן להשקיע מליונים והיורש שלו יקטוף את הקרדיט.

למי שנסע פעם במטרו בלונדון או בכל רכבת תחתית באירופה וגילה איזה נוחות ואיזה תדירות מבין על מה אני מדבר.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מעניין אם אפשר לבדוק את זה בצורה מדעית.

לWAZE יש את המידע על קצב זרימת התנועה בכל הכבישים בארץ בכל רגע באופן רציף על בסיס המידע שמגיע ממשתמשים באון ליין.

אני מאד מקווה שהם גם שומרים את המידע הזה היסטורית, אפשר לפי זה לעשות חיתוכים ואנליזות מאד מעניינות, בין היתר לראות אם בצומת X או בכביש Y יש עלייה משמעותית בעומסי התנועה החל מזמן מסויים, ולחפש את הגורם הספציפי לזה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
יש גם עומס מרעננה להרצליה פיתוח.

פשוט מטורף דרך של 12 דק' בלילה לוקחת לי ביום שעה עד שעה וחצי :oops:

אני מקווה מאוד שיתחילו לחשוב נבון בממשלה שם למעלה ויפתחו נת"צ או רכבת קלה מהר.

אני אמרתי כבר ממזמן שאין לי שום בעיה לנסוע ביום יום לעבודה בתחבורה ציבורית ואפילו לשלם יותר מאחזקת רכב ,אם היא תהיה זמינה ונגישה כמו באירופה [לדוגמא כל 15 שעה יש אפשרות לעלות על רכבת או אוטובוס].

הבעיה שכל שר פה חושב איך הוא גוזר את הקופון בקדנציה שלו ואף אחד לא מוכן להשקיע מליונים והיורש שלו יקטוף את הקרדיט.

למי שנסע פעם במטרו בלונדון או בכל רכבת תחתית באירופה וגילה איזה נוחות ואיזה תדירות מבין על מה אני מדבר.

אני נוסע כל יום ברכבת תחתית\אוטובוס ואני לא מבין על מה אתה מדבר, זה סיוט!

מרחק של 3 ק"מ לוקח משהו כמו 35 דקות בגלל שתמיד צריך להחליף רכבת\אוטובוס. זה גם בלי לספור את ה 15 דקות שאני צריך ללכת כל יום ברגל כדי להגיע לתחנה (גם ביציאה וגם בהגעה, מה שמסתכם בחצי שעה). יוצא לי שאני "מבלה" כל יום כ4 שעות רק באוטובוס\רכבת תחתית.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני שמתי לב לתופעה מאז חופשת סוכות. כנ"ל חברים מהעבודה.

קשה להאמין שבסוכה חילקו רכבים מתנה...

בדרך כלל אגב - כאשר יש פקק "מיוחד" אני רואה שהרמזור מכוון ע"י שוטר כלשהו.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

מרחק של 3 ק"מ לוקח משהו כמו 35 דקות בגלל שתמיד צריך להחליף רכבת\אוטובוס. זה גם בלי לספור את ה 15 דקות שאני צריך ללכת כל יום ברגל כדי להגיע לתחנה (גם ביציאה וגם בהגעה, מה שמסתכם בחצי שעה). יוצא לי שאני "מבלה" כל יום כ4 שעות רק באוטובוס\רכבת תחתית.

אבל יש לך סיבה טובה להעדיף את זה ע"פ רכב פרטי, לא?

תנו לי תחבורה ציבורית יעילה בת"א וחניון מסודר מחוץ לעיר, מבטיח שצמיג מכוניתי לא ידרוך שם יותר לעולם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מחזק

נסיעה מפרברי לונדון למרכז העיר ברכבת התחתית לוקחת 30-40 דקות. (כאשר מדובר בהליכה לתחנה הקרובה ללא צורך באוטובוס)בנוסף מדובר בצפיפות היסטרית,ושינויים ועיכובים רבים.

אבל,הגישה מערים קטנות יותר למרכז לונדון היא מעולה מאחר ותחנת הרכבת נמצאת במרכז העיר ולא בקצוותיה כמו בארץ,

כך שלמרבית האוכלוסיה מדובר בהליכה קלילה בבוקר אל התחנה ומשם רכבת אקספרס לתוך מרכז לונדון

אך מנגד שימוש ברכבות בין עירוניות הוא יקר מאוד.

לסיכום,צריך להשמיד את המין האנושי-אן לחילופין שכולם יהפכו לבטלנים שמתחילים את היום מתי שמתחשק להם, 10 11 12 אולי גם 3 בצהריים :)

Porsche 944 turbo

פורסם
אבל יש לך סיבה טובה להעדיף את זה ע"פ רכב פרטי, לא?

כן, תחבורה ציבורית עולה לי 0 שקלים בחודש, ויש לי חששות מקניית רכב בגלל שאני לא מכיר פה את הפרוצדורות ולגרמנים יש נטיה לסבך את העניינים יותר מדי.

אבל אם אני אחליט להמשיך בתואר אחרי הסמסטר הזה אין שום סיכוי שאני אמשיך לחיות בלי רכב.

אין מה לעשות, ככה זה בערים הגדולות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

גם אני מרגיש עליית מדרגה בפקקים של איילון (דרום בבוקר עד עזריאלי, וצפון בערב לכל האורך) מאז שנגמר סוכות האחרון.

כנראה שבתקופה יולי-אוקטובר עלו המון רכבים על הכביש, אבל הלחץ לא הורגש כי בחופש הגדול ובחגים חצי עם ישראל היה בחו"ל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כביש 38 לכיוון בית שמש, הפך לפתע כולו פקוק בטירוף, כמעט בכל שעות היממה, וזה משהו שקרה בחודשיים האחרונים, כלומר: תמיד היו שם עומסים ופקקים כאלו ואחרים, אבל בימים האחרונים הפקקים בהקפים פשוט בלתי נתפסים.

• תוכן חדש...