Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת היא שבצ'ק פוסט יש פתאום פקקים בשבוע האחרון.

באיזה שעות ובאיזה כיוון?

האמת היא שבשנה האחרונה שיניתי קצת את מנהגי הנהיגה שלי ואני עוקף את הצ'ק פוסט, אבל לפעמים אין ברירה אלא לעבור בו. במסלולים ושעות מסויימים עדיף כביש 22 ואפילו עיקוף דרך 79/70/752.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כמעט בכל שעה מכיוון חיפה לכיוון הקריות.

וגם קרה לי השבוע שב1 בבוקר לקח לרמזור 4 דקות (!) להתחלף מכיוון יגור בפניה שמאלה לכיוון חיפה.

אני יוצא מספר פעמים בבוע מחיפה לקריות ולעכו בבוקר וחוזר אחה"צ. כמובן שאני נוסע מול התנועה הכבדה, ונתקל בעומסים כמעט רק במצב אחד - כאשר יש רכבת משא ארוכה הנוסעת לבתי הזיקוק בשעות הבוקר העמוסות.

הפתרון שלי: אם אני יורד דרך נשר לכיוון הקריות - אני עובר דרך איזור התעשיה של הצ'ק פוסט (נכנס באלוני ועובר מתחת לגשרון של כביש 75, יוצא מצפון לתחנת "דלק"). אם אני מגיע מאיזור הגרנד קניון אני יורד דרך הדר, חליסה, רח' החשמל וכביש 22. אני כמעט לא נתקל בעומסים. אני מחכה לפתיחת מנהרות הכרמל בקרוב מאוד כדי לבדוק אם יהיה חסכון בזמן. בדרך מהקריות לחיפה אני עולה דרך כביש 22 ועוקף נו"ש, או, לפעמים, נוסע דרך צומת סומך וצומת יגור, למרות שמדובר בתוספת מרחק נכבדה, כיון שלמרות הכל (חוץ ממקרה אחד של פקק בסומך) מדובר בחסכון די משמעותי בזמן נסיעה לכרמל.

כמובן שאם אתה מתגורר בקריות ונוסע בבוקר לחיפה מצבך עגום, אני מקוה שעם פתיחת גשר קרית אתא המחודש (מתי?) ומנהרות הכרמל , ובהמשך הגשר הנבנה מעל צומת לב המפרץ יחול שיפור בעומס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...