Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קרה היום לפני כשעתיים.

חיכיתי ברמזור בעל 2 נתיבים לפנייה שמאלה, כשהתחלף הרמזור לירוק נסעתי כמה מטרים ובאמצע הפנייה המכונית שמימיני והמכונית שלי התנגשו קלות (מהירות של כ10 קמ"ש).

עצרנו בצד החלפנו פרטים והכל...מצורף הצילום של הרכב שלו, מזדה 3. יש לי חובה+צד ג'. לרכב שלי נגרם שפשוף ומעיכה קלה מימין לפנס הימני. תאונה ראשונה שלי בכמעט 5 שנות רישיון.

שאלות:

1. מה עכשיו? להתקשר לחברת ביטוח? הם זמינים בשעה כזאת? להתקשר מחר ולדווח? מה להגיד?

2. זה משנה מי אשם בתאונה? מבחינה כספית אם אני מדווח שאני אשם או ההפך איך זה משפיע על הסכום שמשלמים?

3. צד ג' מכסה רק את הנזק לרכב השני אם הבנתי נכון? הנזק שנגרם לרכב שלי הוא באחריותי?

4. גובה ההשתתפות העצמית שלי הוא 1100 ש"ח.

תודה רבה לעוזרים.

תאונהע.JPG

פורסם

הצילום בתמונה זה קורולה אם אני לא טועה, בכל אופן על פי התמונה הנזק לא נראה רציני כלל.

עדיף שתסגרו את זה ביניכם מאשר להערב את הביטוח, לדעתי הנזק הוא הרבה פחות מהשתתפות עצמית.

חכה למחר ותעשו דברים ברוגע, אין מה ללחץ משריטה לא רצינית כזאת

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תודה רבה ליאור!

בנוגע לזה:

1. אם הנזק לרכב שלו הוא יותר מההשתתפות העצמית שלי (1100 ש"ח) אז כן לערב את חברת הביטוח? (אני משער שכן מבחינה הגיונית).

2. במידה ונניח הנזק לרכב שלו הוא 600 ש"ח ואנחנו לא מערבים את הביטוח, איך אני אדע אם יום אחרי שאני משלם לו את הסכום הוא מתקשר לחברת ביטוח ומערב אותה? להאמין למילה שלו? חוזה?

תודה רבה!

פורסם

זכרון דברים עם הפרטים המלאים לגבי מה שסגרתם יספיק לך לדעתי.

ובכל מקרה גם אם הנזק גבוה מעט מהשתתתפות העצמית עדיין אני אישית לא הייתי מערב ביטוח כי אני עלול לאבד את הנחת הפוליסה בהנחה והאשמה עליי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אפשרי בהחלט. אני פגעתי במישהו כששני הרכבים הם בבעלות מקומות העבודה והסתדרנו בלי ביטוח כשאני משלם ישירות לפחח (במקרה פגעתי ברכב של אדריכל ויצאה לי מזה עסקה יפה ששווה הרבה יותר מהנזק).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• ספונסר פורום
פורסם

תמיד לערב ביטוח .אתה מעורב בתאונה, תמיד תערב את הביטוח לא משנה מי אשם תן הודעה גם אם לא השתמשת בשרותי חברת הביטוח.

לעינין המקרה שלך אם סהכ הנזק עובר את ההשתתפות עצמית,השתמש בחברת הביטוח .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

במקרה שאתה לא אשם אז למה להפעיל את הביטוח???

במקרה שאתה אשם,אני לא חושב שכדאי לערב את הביטוח כל עוד הנזק לא מעבר 400-500 שקל מעל השתתפות עצמית.

וזה בגלל כמה סיבות.

א. תברר בחברת הביטוח אבל יתכן שיעלו לך את הפרמיה שנה הבאה בגלל זה

ב.ברגע שתרצה להחליף חברת ביטוח במאה אחוז יהיה הפרש של יותר מהסכום הנ"ל עבור עבר נקי.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

• תוכן חדש...