Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי קליאו b rte 2002 ידנית

אחרי שקניתי את הרכב גיליתי שהמים מהמתיזים הקדמיים לא יוצאים,

ניגשתי למוסך והם פשוט אם לחץ אוויר הם פתחו את הצינור או החורים וזהו והים מהמתיזים יצאו ללא בעיה

לאחר כמה ימים שוב אותה הבעיה

בשביל כזה דבר אין לי כוח לגשת למוסך כי הם לא מתקנים כמו שצריך (לחץ אוויר)

עכשיו,

ניסיתי להוציא את הצינורות מהמתיזי פלסטיק שבמכסה מנוע וזה פשוט לא יוצא אפילו הפעלתי קצת כוח וזה לא יוצא

רציתי לדעת איך מוציאים את הצינורות מהמתיזים שבמכסה?

ומה אתם חושבים שפה הבעיה?

אתם חושבים שאולי ספריי לחץ אוויר יעזור פה במשהו?

תודה רבה על העזרה

פורסם
אני לא מאמין שהם נסתמו שוב.

1. לבדוק שיש מים במיכל.

2. האם המשאבה פועלת?

המיכל מלא במים כחול+מסיר אבנית של אופיס דיפו

המשאבה פועלת ושומעים אותה מצויין

פורסם

הצינורית מתחברת לשפריצר ללא אזיקונים ולא שום דבר, תשים האצבעות כמה שיותר קרוב שפריצר אבל אל תתפוס את הפלסטיק שנכנס לתוך הצינורית, ותמשוך ממש בכוח נזק לא יקרה מזה זה גומי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
הצינורית מתחברת לשפריצר ללא אזיקונים ולא שום דבר, תשים האצבעות כמה שיותר קרוב שפריצר אבל אל תתפוס את הפלסטיק שנכנס לתוך הצינורית, ותמשוך ממש בכוח נזק לא יקרה מזה זה גומי

אז אתה אומר פשוט למשוך את הצינור גומי בכוח?

איך אני מפרק את השפריצרים שעל מכסה המנוע?

מה אתם חושבים שהבעיה פה?

פורסם

מכל מלמדיי השכלתי, ולכן:

כשקרה לי מה שקרה לך, אבל ברכב פג'ו 205, אחרי שמילאתי מים, בדקתי אפשרות לסתימות, החלפתי "בשביל השקט הנפשי", צינורות גומי וכלום לא עבד, ועדיין הייתה תקלה:

חבר נתן לי ידית ישנה של הפז'ו, עלתה לי בדיוק 20 שקלים, החלפתי בעשר דקות עבודה, והשפריץ כמו ענק.

תנסה, אולי יועיל גם לך.....

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

בעל ג'ימני איזה ידית הדיוק החלפת שפתאום השפריצר התחיל לעבוד?

חיים כן אני מתכוון למשוך את הצינור בכוח, בקשר לפירוק השפריצר יש שתי שיטות שאני מכיר, אחד היא מהשפריצר יותר הברגה ולמטה מבריגים אום, או האפשרות השניה היא שזה פשוט תפוס בקליפס, תסתכל מתחת למכסה מנוע איפה הקליפס תופס את המכסה מנוע ותלחץ אליו לכיוון בפנים והשפריצר יצא למעלה

לדוגמה קליפס:

jetvigo.jpg

לדוגמה הברגה:

ux_a09112400ux0030_ux_c.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עזוב שטויות, קח סיכה ודחוף לתוך החורים של השפריצר, סגנון חוטר. 99% שאם יש סתימה היא שם.

והמים הכחולים / ירוקים של אוטודיפו/ תח' דלק לא שווים הרבה. עשה חיפוש בפורום על מים איכותיים.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

בעל ג'ימני איזה ידית הדיוק החלפת שפתאום השפריצר התחיל לעבוד?

חיים כן אני מתכוון למשוך את הצינור בכוח, בקשר לפירוק השפריצר יש שתי שיטות שאני מכיר, אחד היא מהשפריצר יותר הברגה ולמטה מבריגים אום, או האפשרות השניה היא שזה פשוט תפוס בקליפס, תסתכל מתחת למכסה מנוע איפה הקליפס תופס את המכסה מנוע ותלחץ אליו לכיוון בפנים והשפריצר יצא למעלה

הידית עצמה, כשאתה יושב ב"תא הטייס" ומפעיל את המגבים, הידית הזו.

החלפתי אותה, והכל עבד פיקס.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
עזוב שטויות, קח סיכה ודחוף לתוך החורים של השפריצר, סגנון חוטר. 99% שאם יש סתימה היא שם.

והמים הכחולים / ירוקים של אוטודיפו/ תח' דלק לא שווים הרבה. עשה חיפוש בפורום על מים איכותיים.

+1

זה גם מה שאני עשיתי,מחט יכולה להיות פיתרון טוב לבעיה כזאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב אז היום בדקתי והבעיה היא לא בשפריצרים ולא בצינורות ,

נשפתי לתוך הצינורות ושמעתי מים מבעבעים במיכל

אז מה עכשיו?

הבעיה היא במשאבה? (שומעים אותה חזק )

אחר?

כמה יעלה לי לתקן ?

תודה מראש

• תוכן חדש...