Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בזמן האחרון שמתי לב לתופעה מוזרה ,

מאז שהחלפתי עבודה תצרוכת הדלק בפיג'ו 206 שלי השתנתה לרעה

אומנם הדרך שלי השתנתה ,במקום לנסוע על כביש 4 דרומה ומשם כביש 5 מזרחה ועד לכניסה לפ"ת.

אני נוסע מרעננה דרך הרצליה להרצליה פיתוח.

אמנם הרכב אותו רכב [פיג'ו 206] אבל תצרוכת הדלק השתנתה לרעה.

מהפקקים הישנים שהרכב עשה בממוצע 1:12 [ממוצע ארוך על גבי כמעט חצי שנה של דגימות].

לפקקים החדשים של 1:10 ועד ל 1:8.

צורת הנהיגה שלי לא השתנתה ,אני עדיין נוהג באיזי ומה שמאוד מוזר בפקקים הישנים רוב הזמן עמדתי ומדי פעם המהירות התגברה לכיוון ה 60 קמ"ש.

בפקקים החדשים אני רוב הזמן מתגלגל אבל על 15~ קמ"ש.

האם שינוי אופי הפקק יכול לשנות את תצרוכת הדלק ?

תודה לעונים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בהחלט ייתכן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מאמין שכן. גם אני שמתי לב להתנהגות דומה. זה כנראה בגלל האצות יותר תכופות.

כאשר התנועה ממש איטית יש יותר עצירות - האצות.

כאשר הייתי נוסע מחדרה לרעננה - דרך כביש 4 - עצירות ברמזורים - צריכת הדלק הייתה כ 11.5 ק"מ לליטר.

כעת כאשר הפקק הוא הרבה יותר צפוף וארוך - דרך רמתיים בהוד השרון (מצב של פקק לפרק זמן ארוך יותר) הצריכה ירדה

לכ 10.5 ק"מ לליטר.

(אני מתבסס על מעקב רב שנתי שאני עושה לצריכת הדלק ולא בדיקות ארעיות)

יואב

יואב :arrow:

פורסם

ההילוך הראשון הוא בזבזני יותר מכל שאר ההילוכים בפער גדול באופן משמעותי מכל 2 הילוכים סמוכים אחרים.

במילים אחרות, ברור שככל שההילוך גבוה יותר כך הרכב יבזבז פחות (באופן יחסי), אז הפער בין ההילוך הראשון להילוך השני, הוא הפער הגדול ביותר באופן משמעותי.

Bimmer

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה

תראה את האמת זה הרי דבר ידוע שבפקקים תצרוכת הדלק גבוהה בהרבה

בעקבות המאמץ של ההילוך הראשון והשני

שאני נוסע במשאית לפעמים אני חייב להגיד לך שאם אני בפקק אני כבר רואה את הדלק מתבזבז ובורח לי מהידיים או מהמשאית :-o

פורסם

עמידה היא לא כל כך בזבזנית. הגיוני ששילוב של עמידה ו-60 קמ"ש (כמובן הכוונה 60 קמ"ש לאורך מרחק סביר ל-60) חסכוני יותר מ-15 קמ"ש מתמשך, אלא אם מדובר בירידה.

נסה לחשב, לדעתי בשילוב עמידה-60 המהירות הממוצעת הרבה יותר גבוהה מ-15 (חשב מהירות ממוצעת סה"כ המרחק לחלק לסה"כ הזמן של הקטע הפקוק בשני המקרים) לדעתי צריך להיות קשר (הפוך) בין המהירות הממוצעת לתצרוכת הממוצעת (בנהג עם אופי יציב, כפי שאתה מתאר)

פורסם

מאוד הגיוני. הפקקים הקודמים היו בכביש בינעירוני, הנוכחים בכביש עירוני. המהירות הממוצעת והמקסימלית שלך נמוכה יותר כעת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...