Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקשר לרכב VOLVO V70.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כבר פרסמתי פה לפני זמן מה לגבי סטישן שאני מחפש לסבא שלי וחברים של דודים של חברים של מכרים של העכבר של המוכר של האוטו הציעו לנו את האוטו הזה VOLVO V70 2001. וחיפשתי ביד 2 היו שם בערך 7 תוצאות ולא של 2001 חיפשתי בקארפוליו לא היהי את ה2001 אז הסתכלתי על ה2002 הוא נראה דיי מרווח, מישהו מכיר את האוטו ויודע פרטים עליו?

תודה רבה!

ועוד שאלה קטנה חבר שלי רוצה לקנות לעצמו אוטו והוא דיי קפץ מעל הפופיק וראה מרצדס שנת 1990 ב8000-10000 ש"ח והוא חושב שלא יהיו לו תיקונים כי זאת מרצדס... הוא צודק? כי אמרתי לו שתיקון אחד וכבר אין לו כסף... תודה רבה אנשים!

פורסם

אם זאת מרצדס מדגמי ה W124 אז הן מאד אמינות אך אם הוא חושב שלא יהיו לו תיקונים כי זאת מרצדס אז הוא אופטימי ברמות. תיקון רכבים ישנים כאלה אינו כל כך זול ופשוט.

פורסם
אם זאת מרצדס מדגמי ה W124 אז הן מאד אמינות אך אם הוא חושב שלא יהיו לו תיקונים כי זאת מרצדס אז הוא אופטימי ברמות. תיקון רכבים ישנים כאלה אינו כל כך זול ופשוט.

אופטימי אבל צודק? הוא דיבר על ה190e וראיתי כמה תמונות והרכב נראה פצצה... אבל עדיין.. אם זה היה נכון לכל ילד היהמרצדס שנת 90... לא?

פורסם

ממש לא.

אין הרבה רכבי מרצדס בארץ, וחלק מאלה שקיימים לא שרדו בכבוד את השנים. שהילד ינסה תחילה לחפש רכב כזה:?

אופטימי או צודק? תלוי ברכב שירכוש. אני בדעה שרכישת רכב כזה ישן דורשת מזומן זמין בצד לטיפול בהפתעות. אם יש לו רק 10K עדיף שירכוש סובארו ישנה.

• תוכן חדש...