Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיעצות. Hybrid audio clarus c51.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני חדש פה ורציתי התיעצות כלפי הזוג קומפוננט האלה. הבנתי שזה

90rms

230wat

צייתו לי בבקשה אני לא מבין כל כך בעסק אני חדש.

דרך אגב אני רוצה עוצמת שמיעה מפוצצת אבל גם איכותית.

בקצרה מה אתם אומרים על הרמקולים וב600שקל שווה להביא אותו מחבר?

תודה.

פורסם

600 שקלים לסט של קלארוס?!? אתה בטוח???

לחטוף!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נשמע פה משהוא לא הגיוני שקלרוס אולה 600 ש"ח, אם באמת הוא במצב טוב ובגלל שזה מחבר אז לחטוף, תמיד אפשר למקור לשיפור עתידי.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

הרמקולים עלו לחבר שלי 1600 שקל והוא מביא לי אותם ב600...

השאלה עם זה באמת חזק אני לא מבין כל כך בעסק רק עכשיו ניכנסתי לזה...

איך ישמעו אתם אומרים?

פורסם

חזק בישבילי זה שאני יעבור עם המכונית וישמעו אותי מרחוק חזק ואיכותי..זה יענה על הדרישות שלי עם סאב מגבר ורמקולים אחוריים טובים?

פורסם

בשביל שכל השכונה תשמע שאתה בא..אתה צריך סאב קצת קצת רציני,לא להשתגע אבל לפחות CVR או P3 או דומיו.

איזה הגברה יש לך בשביל סאב? או שתתן תקציב לסאב ומגבר,את הקלארוס תחטוף.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

למה כל השכונה צריכה לשמוע את המוזיקה שלך?

לעולם לא אבין את זה, תן לישון!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הקלארוס זה אחד מה 5.25 הבודדים שיכולים לשחזר באס בצורה נאותה !

אם אתה מחפש SPL, אולי כדאי ללכת על קומפוננט נציל מאוד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתם מכניסים את הבנאדם לאשליות,

4‏ טוויטרים ב20 ש"ח מהתחנה המרכזית, 2 רמקולים קואקסיאליים מקדימה וזוג 6על9 מאחורה וכל השכונה תשמע יופי טופי:)

לא חבל לשחוט את הקלארוס?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא מבין על מה הוויכוח פה , מציעים לך סט מעולה כמו הקלארוס ב600 ש"ח, תיקח.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מה שמעולה בשביל השימושים שלך יכוח להיות לא מספיק טוב בשביל מישהו אחר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...