Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיעצות. Hybrid audio clarus c51.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חזק בישבילי זה שאני יעבור עם המכונית וישמעו אותי מרחוק חזק ואיכותי..זה יענה על הדרישות שלי עם סאב מגבר ורמקולים אחוריים טובים?

פיספסתי את המשפט הזה

+1 לאליקו :)

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
אתם מכניסים את הבנאדם לאשליות,

4‏ טוויטרים ב20 ש"ח מהתחנה המרכזית, 2 רמקולים קואקסיאליים מקדימה וזוג 6על9 מאחורה וכל השכונה תשמע יופי טופי:)

לא חבל לשחוט את הקלארוס?

אומצה אומצה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זוג הורנים של צלצולי בית ספר יבוא בטוב :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גנרטור פק פק

מגבר ישן של MALKA או COBRA

רמקול 18 אינטש של PAS או RCF

והבחור מסודר :-P

אה כן - לא לשכוח רתכת בשביל להכין את המסגרת פלדה על הגג וחבורה של 18 דוסים שרצים מאחורי הרכב :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבחור מחפש להיות סטיב מיד הישראלי נראה לי.

קלארוס ב600 ש"ח?! אני הייתי קצת חושד בעניין הזה אבל עדיין מציאה :wink:

אדי למה להסתפק בPA אחד? אפשר לדחוף שם איזה זוג PAים בכיף

ואז לא רק שכל השכונה תשמע אותך גם אלוהים ישמע אותך.

אני חושב שזאת בעצם המטרה של הנחמנים... :?

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...