Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין C3 לבין 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי תקציב של כ 50K לרכישת רכב + ישור קו.

אני מחפש רכב קטן, אוטומט, אמין ומהנה לנהיגה.

בהתחלה היייתי נעול על ה 206, אבל ממעבר על הודעות בפורום התחלתי לחשוב גם על ה C3.

אני מעוניין לדעת מה ההבדלים העיקרים בין הרכבים מבחינת הביצועים, צריכת הדלק והאמינות.

בנוסף הבנתי שבשני הרכבים האלו עדיף ללכת על גירסת ה 1600 כי ה 1400 בקושי סוחב (רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות).

ושאלה נוספת בקשר לביצועים של ה C3:

יצא לי לנהוג כמה פעמים על ה C4, שזה באמת רכב מפנק מלא באיבזור, אבל תמיד נדמה שכשהרכיבו אותו שכחו לחבר את המנוע לדוושת הגז.

רציתי לדעת אם זה גם המקרה ב C3?

תודה מראש.

פורסם

ב C3 המצב יותר גרוע מהבחינה הזו של שידוך דוושת הגז למנוע :-) , למרות שזה אותו מנוע וגיר כמו 206.

נהגתי על שתיהן במקביל, בתקופה שהיו לנו גם 206 שלי וגם C3 של אשתי במשך שנתיים. (את ה C3 החזקנו עוד הרבה אחרי)

הנוחות המחיר והאבזור לטובת ה C3.

הכיפיות והתנהגות כביש לטובת ה 206.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני לא יודעת לאמר לך דבר מה על c3 אבל יכולה לחוות דעתי על 206 הנפלאה:

היתה לי 206 1400 ועכשיו 1600. לנסיעות בין עירוניות, ה 1600 יותר טובה מה 1400. היא אוכלת פחות דלק באופן משמעותי (מניסוני), ב 110 קמש נוסעת בחיוך ללא מאמץ (לעומת ה 1400 שכבר קצת מתאמץ) והיא זריזה מאוד מאוד.

לגבי נוחות נהיגה - ה 206 מאוד נוחה. אפשר לנסוע איתה שעות ולא מתעייפים. הכיסאות נוחים, עיצוב הפנים נוח. בדגם המאובזר יותר יש שליטה על הרדיו מאיזור ההגה - וזה מאוד בטיחותי ונוח.

נסעתי עם ה 1400 שלי כמעט 30,000 בשנה. הגענו ל82,000 ק"מ , היא היתה משנת 2003 ולא ראתה מוסך מעבר לטיפולים תקופתיים

ככה שלדעתי המשוחדת, כאשר אינני מיודעת עם ה c3 אני ממליצה בחום רב על ה 206

פורסם

ה C3 וגם ה 206 עם מנוע 1600 מצויינות. בשתיהן תגובת המצערת בשרנית והמנוע פשוט תפור למשקל\גודל הרכב.

כאשר מדברים על ה 1400 אכן מדובר בעגלות - למרות שבמקרה זה קיים ל-C3 יתרון והיא מרגישה זריזה יותר (מערכות ההזרקה שונות, למרות שמדובר באותו המנוע, ואילו ב C3 ההילוכים הראשונים מרגישים קצרים יותר ביחס לאלו שיש ב 206).

רק אנקדוטה קטנה בנושא הנ"ל: הבדלי הביצועים בין רכבים משומשים (מאותו הסוג והדגם) יכולים לעיתים להיות מאוד מאוד קיצוניים; האחד ירגיש "עגלה" ואילו השני ירגיש "חיה", למרות שמדובר באותו המנוע והגיר. ההבדלים נעוצים הן ברמת תיחזוק הרכב והן ברמת איכות הדלק שהשתמשו ברכב לאורך השנים (הצטברות משקעים וליכלוך במערכת ההזרקה). דבר זה תקף גם למכוניות שנמצאות אפילו שנה-שנתיים על הכביש (ביום יום יוצא לי להתקל ב C4 שנוסעות חבל על הזמן וגם בכאלו שלא רוצות לזוז מהמקום...).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לי 2007 C3

בהתחלה חששתי לקנות אותה, תמיד הייתה לי סלידה מצרפתיות, אבל האוטו הזה בא לי בדיוק בהזדמנות ואני לא מצטער ובגלל שאני כל כך מרוצה ממנה שיכנעתי את אחותי גם לקחת את ה C3 החדשה מליסינג מהחברה שלה.

מאובזרת מאוד, מנוע 1600 מאוד מורגש ברכב סופר-מיני, חוץ מפיוז אחד ואור דרך שהחלפתי (אחרי הכל צאפתיות וחשמל...) הכל מצוין טיפה כבר מעל לשנה (טפו טפו טפו 8)).

• תוכן חדש...