Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אני מעוניין לאחרונה ברנו מגאן קופה מנוע 2.0 ליטר ידני.

ראיתי כמה מודעות ביד2 ומשם בלטה מודעה, רכב יד 3 שנת 96 עם 140 קילומטרז',

כל זה פחות ממחיר המחירון ב3 אלף שקל. המודעה צריכה להדליק אור אדום?

האם למישהו יש ניסיון עם מרכז הרכב "טופ קאר" בנתניה? יש אמינות? איכות?

תודה מראש.

רותם.

פורסם

שלום

לדעתי האישית עדיף לך להתרחק מכל המגרשים

תמיד יש מלכוד לדעתי זה כמו לקנות משוכר רכב SAME SH!T

ואני במקומך לא הייתי משקיע את כספי ברנו מגאן

תעשה חיפוש בפורום ותראה שביחס למחיר היא לא הבחירה הטובה ביותר

(גם לא שיא האמינות אם תשאל אותי)

כל דבריי לא מבוססים על נסיוני האישי זו רק חוות דעתי

:)

יום טוב

פורסם

ברור לי שזו לא מכונית שקיימת ברף האמינות.

מאידך, בתקציב שלך פחות 20, הרכב הכי חזק שאני יכול להביא הוא הרנו מגאן.

אלא אם כן יש לך הצעה אחרת.

(חיפשתי XSI ואין במחירים האלה, ואם יש, אז גמורות.

יש בראבו HGT אחת למכירה ביד2 אבל אני פוחד שזה רכב שלא אוכל להפטר ממנו כשארצה.)

רותם.

פורסם

אני קניתי את הרכב שלי במגרש. בינתיים כל מה שעשיתי לו זה החלפת שמנים ועוד כמה דברים מינוריים (פירקתי זבל אלקטרוני ששמו בעלים קודמים, כגון קודנית והחלפתי צינורות בלמים כי היו ייבשים). יחסית לרכב בן 10 זה טוב, בינתיים הכל עובד, למרות הקילומטרז' הגבוה המנוע לא אוכל שמן בכמות משמעותית (אחרי 2000ק"מ באופן ויזואלי על המדיד ירד לא יותר מכמה מילימטר, אם בכלל). כל מה שסוחר הספציפי אמר לי במועד המכירה בסופו של דבר התגלה כנכון.

אנשים יגידו לא לקנות ממגרש ולהתרחק מסוחרים. חלק (גדול?)/כל? המגרשים בהחלט לא אמינים וכוללים רכבי לימון. אבל בכל מגרש אני מאמין שיש גם מכוניות טובות. רק צריך להסתכל באופן קפדני במיוחד. אם הרכב טוב, אני אישית לא רואה סיבה א לקנות.

מבחינתי יש יתרונות גם בקנייה מול מגרש. לא צריך לבזבז זמן ולטייל בכל הארץ תוך ניסיונות לקנות רכב. גם רכבים פרטייים לא תמיד דמורים ולא חסרים גם רמאים פרטיים.

כל מה שרשמתי על מגרשים מתוך ניסיון אישי המאוד מואט שיש לי בסוג עיסקאות כאלה. אולי פשוט היה לי מזל. לכן אם תפול על רכב לימון - זה על אחריותך בלבד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...