Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

שבוע הבא אני טס לגרמניה. אני יהיה בסביבת ברלין.

מה ניתן להביא משמה לרכב?

הכוונה שלי היא יותר קישוטים, וכמה שטויות לרכב, אולי קצת דברים מבחוץ, קצת לפנים הרכב.

הרכב שלי זה מאזדה 3 2.0.

התעניינתי יותר לכיוון הסמלים, כיסויים למיניהם לפנסים, פנלים לפנים הרכב, או כל דבר שלא ניתן להשיג בארץ.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

לא יודע לגבי ציוד לרכב, במיוחד מאזדה שאינה כה נוצה בגרמניה.

מה שמביאים מגרמניה במחירים ממש סמליים: אלקטרוניקה, בגדים, נעליים, קפה.

וכמובן - הרבה טעם של עוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מישהו יודע האם מאזדה 3, דגם הMPS נפוצה שמה?

והאם אפשרי לקנות שמה סמלים, או תוספות של הדגם, מדבקות או מסגרות, ושאר שטויות?

פורסם

מאזדה 3 לא נפוצה בשום מקום מלבד בארץ.

אפילו ביפן היא נחשבת אחת היצרניות הקטנות ובאירופה אתה יכול ימים שלמים לא להיתקל במאזדה אחת לרפואה (תודה לאל).

פורסם
מאזדה 3 לא נפוצה בשום מקום מלבד בארץ.

אפילו ביפן היא נחשבת אחת היצרניות הקטנות ובאירופה אתה יכול ימים שלמים לא להיתקל במאזדה אחת לרפואה (תודה לאל).

טעות בידך. בקנדה היא הרכב הראשון\שני במכירות (מתחרה ראש בראש עם הסיוויק - קראתי את הסטטיסטיקה לפניכמה שבועות אבל כעת איני מצליח למצוא את הלינק)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יכול להביא רועה גרמני. אולי חברת הביטוח תוותר לך על הקודנית :-D

לאון 1.8 TSI DSG - כבר לא בדרך, היא כבר כאן!

- אין מישהו שעקפו אותו מימין וזה לא הגיע לו.

פורסם

מניסיון מעשי, חובבי אופנועים יעשו בגרמניה חיל. אבזרים לדו-גלגליים הם נפוצים ומגוונים מאד, וזולים ביחס לצרפת ואיטליה, למשל.

אני חזרתי משם עם ציוד רב שכולל קסדות, כפפות, חליפות רכיבה ומגפיים. מכרתי הכל בארץ ברווחים נאים!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אפשר להביא שוקר חשמלי או אלה טלסקופית. בגרמניה זה חוקי, ויש חנויות עם מבחר לא רע.

סביר להניח שבישראל זה יהיה הרבה יותר שימושי מכל סמל, כיסוי או פאנל.

פורסם

כשאני הייתי בגרמניה

במשך שבוע ראיתי רק מאזדה 3 אחת,והיא קצת אחרת משלנו, הפנסים שלה מאחורה עם פלסטיק אדום.

• תוכן חדש...