Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה מגמגמת!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפיאסטה 97 נפח 1250 ידנית(הדגם הגרמני)כמו שכתבתי בכותרת היא פשוט מגמגמת ונחנקת!

בחיפוש עשיתי פה באתר לפי כל הסימנים זו בעיה של משאבת דלק.

יש לי שתי שאלות:

1-איפה נמצא פילטר דלק ברכב זה?

2-כמה אמור לעלות משאבת דלק?

אם שותים לא נוהגים.

פורסם
מדובר בפיאסטה 97 נפח 1250 ידנית(הדגם הגרמני)כמו שכתבתי בכותרת היא פשוט מגמגמת ונחנקת!

בחיפוש עשיתי פה באתר לפי כל הסימנים זו בעיה של משאבת דלק.

יש לי שתי שאלות:

1

גם אגזוז סתום יכול לגרום לתופעות האלה...

פורסם

טוב קודם כל אני מומחה לפיאסטות היו לי 4 כאלו ואחת פירקתי אותה לגורמים. אז ככה שאתה פותח מכסה מנוע בצד ימין מאחורי המנוע למטה נמצא הפילטר דלק בתוך תושבת כזאת ומתחברים לפילטר שניי צינורות דלק שאתה מוציא אותם בלחיצה על הקליפסים שלהם אתה יכול להחליף לבד זה מאוד פשוט. המשאבת דלק נמצאת מתחת לספסל האחורי גש לאחורה תפתח שניי ברגים בצדדים למטה בספסל תרים את הספסל ושם תראה בצד שמאל את משאבת הדלק. לפי דעתי הבעיה שיש לך זה יכול להיות 1.פילטר דלק סתום 2.משאבת דלק סתומה.3.צריך לעשות ניקוי מצערת ומזרק כנראה שהם מלוכלים או סתומים. לפי דעתי תתחיל בהחלפת פילטר דלק ותראה מה קורה בהצלחה

Renault Clio RSI 1.8

פורסם
טוב קודם כל אני מומחה לפיאסטות היו לי 4 כאלו ואחת פירקתי אותה לגורמים. אז ככה שאתה פותח מכסה מנוע בצד ימין מאחורי המנוע למטה נמצא הפילטר דלק בתוך תושבת כזאת ומתחברים לפילטר שניי צינורות דלק שאתה מוציא אותם בלחיצה על הקליפסים שלהם אתה יכול להחליף לבד זה מאוד פשוט. המשאבת דלק נמצאת מתחת לספסל האחורי גש לאחורה תפתח שניי ברגים בצדדים למטה בספסל תרים את הספסל ושם תראה בצד שמאל את משאבת הדלק. לפי דעתי הבעיה שיש לך זה יכול להיות 1.פילטר דלק סתום 2.משאבת דלק סתומה.3.צריך לעשות ניקוי מצערת ומזרק כנראה שהם מלוכלים או סתומים. לפי דעתי תתחיל בהחלפת פילטר דלק ותראה מה קורה בהצלחה

תודה על ההסבר המושלם.

במידה והמשאבה לא תקינה האם אפשר להרכיב משאבה חשמלית?

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

כמה עידכונים!

קודם כל מדובר בנפח 1300 ולא 1250 טעות שלי.

אחרי כמה ימים התופעה חזרה+קשה מאוד להניע כשהמנוע קר.

היום היחלפנו חוטי הצתה ופילטר דלק אך לא קרה שום שינוי(עדיין יש גימעומים)

אגב הפלטר דלק נימצא מתחת לרכב צמוד למיכל דלק.

מחר אני מתכוון להחליף משאבת דלק(ככל הנראה צריך לפרק את המיכל דלק כדי להגיע אליה)

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

אם היא עדיין מגמגמת קח אותה לקלינאי תקשורת :-P

וברצינות לדעתי אתה עושה טעות בזה שאתה מנסה לטפל בעיה כזאת לבד, בגלל שברכב שלך יש מע' הזרקה ממוחשבת עדיף שתיקח אותה למוסך בעל סקנר, שיבצע סריקת תקלות אולי אחד החיישנים תקול, ואולי זה הממיר הקטליטי ואולי זאת הספיקת דלק ואז באמת צריך להחליף משאבה.

• תוכן חדש...