Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתימה במערכת הדלק, פג'ו 205 94'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הרכב אינו שלי אך אני מנסה לעזור לבנאדם. אחיו הכניס לפני שבוע תוסף קטן של stp, והרכב התחיל לגמגם בסל"ד סרק בלבד, כמעט כיבוי ממש. בלחיצה בגז הוא נוסע מצויין. נאמר ע"י מוסך שיש לרכב סתימה במערכת הדלק, (הוחלף מיד פילטר דלק אך לא עזר ולא שינה דבר) השאלה שלי אם K44 על מיכל, ונסיעה ארוכה מיד אחרי זה יוכלו לעזור, המוסך כרגע הרים מעט את הסל"ד סרק וכרגע זה בסדר, השאלה אם התוסף יעזור? תודה מראש, וסליחה מראש על החוסר סדר, אני כותב מהסלולרי

פורסם

אוקיי הבנתי אותך,

אבל הסתימה קרתה רק בגלל התוסף שאחיו שם, ככה שאני מניח שזה מראה שהמערכת מלוכלכת ומצריכה ניקוי רציני, אני חושב לשים K44 כשהמיכל ריק, ועליו לתדלק משהו כמו 20 ליטר כדי שזה יתערבב טוב עם הדלק ואז לנסוע נסיעה ארוכה של70-80 קילומטר,

אשמח לעוד תגובות ועצות, הבנאדם כרגע הרימו לו את הטורים בסרק, ככה שהרכב סתם שורף דלק ומרעיש, אומנם לא הרימו יותר מידיי, וממש כמה קצת שרק אפשר שהרכב לא יגמגם ויגיע למצב שהוא נכבה אבל בכול זאת,

פורסם

תוסף של stp‏ בבקבוק שחור. לניקוי הזרקה. תוסף של 30 שקלים, יכול להיות שהתוסף הזה לא מספיק חזק אבל התחיל תהליך שהk44‎ ‎‏ יסיים. הגיוני?

פורסם
אוקיי הבנתי אותך,

אבל הסתימה קרתה רק בגלל התוסף שאחיו שם, ככה שאני מניח שזה מראה שהמערכת מלוכלכת ומצריכה ניקוי רציני, אני חושב לשים K44 כשהמיכל ריק, ועליו לתדלק משהו כמו 20 ליטר כדי שזה יתערבב טוב עם הדלק ואז לנסוע נסיעה ארוכה של70-80 קילומטר,

ואני מניח שהמערכת תקינה, וחברך רצה בכוח להתגייס לצ.ה. ל=צרות הלכתי לחפש !

אשמח לעוד תגובות ועצות, הבנאדם כרגע הרימו לו את הטורים בסרק, ככה שהרכב סתם שורף דלק ומרעיש, אומנם לא הרימו יותר מידיי, וממש כמה קצת שרק אפשר שהרכב לא יגמגם ויגיע למצב שהוא נכבה אבל בכול זאת,

ואני משער שתוסף הדלק, גרם לסתימות במערכת, ולכן שימוש בתוסף אחר לא יפתור את הבעייה אלא יחמיר אותה, הפיתרון הוא אינפוזייה ונקוי מצערת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כן אחיו חיפש להמציא כוח יש מאין!

בכול מקרה קראתי בזמנו את השירשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=44

אשמח להבהרה בנוגע ל205, למי שמכיר את ההזרקה החד נקודתית ב205 מכיר שזה ראש הזרקה קומפלא שמתחבר לשעפת יניקה, כלומר המצערת מחוברת שם, כול המכלול ניקרא ראש הזרקה, האם לפתוח אותו (לא בעיה - להוריד כיסוי פלסטיק שחור) לחבר את האינפוזיה כמו שמתואר בשירשור, להניע ולהתחיל לשמור על סל"ד קבוע?

כלומר האינפוזיה תעשה גם את הניקוי מצערת על הדרך, השאלה שלי אם לא יעוף משם המון דלק בתהליך כשהמכסה פתוח??

או שאפשר לחבר את זה לצינורית וואקום שמתחברת לסעפת יניקה מקדימה ומתחברת לראש הזרקה מלמטה (גם מקדימה)

אשמח לעזרה.

מסומת באדום אבל הכוונה לחיבור שמתבחר לסעפת לא לפלסטיק השחור, אותו צינור רק הצד השני

%25D7%25AA%25D7%259E%25D7%2595%25D7%25A0%25D7%2594%2520001[1].jpg

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

לדעתי התוסף דלק שהוסיפו לא גרם לתקלה וזה רק צרוף מקרים, "ואינפוזיה" גם לא תועיל בדגם מע זו - הרי הפרפר (המצערת) כל הזמן מתנקה מהבנזין המותז מעליו כך שזה מיותר - פשוט אין מה לנקות שם יותר מידי.

המע היא יחסית פשוטה אך צריך לדעת כיצד לאבחן ולכוון כיוונים בסיסים עם ציוד יעודי וסורק את חיישן המצערת ומנוע הצעדים לאחר שהם נבדקו לתקינות ביחד עם כל חיישני הפריפריה.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

כן אבל יכול להיות שכול המערכת עכשיו מלאה בג'יפה שצריך לצאת ממנה, ולהישרף החוצה, אם רק אוכל לקבל מענה על האינפוזיה זה ממש יעזור לי, למה חבר שלי קצת אובד עצות.

פורסם

שלום רב !

הכותב מעלי, חייים יוד, שהוא דיאננוזיסט מומחה, במכון הזרקה ידוע במרכז הארץ, כותב לך בפרוש שאינפוזיייה במקרה שלך לא תעזור, המצערת מתנקה מעצמה על ידי הדלק, המערכת פשוטה וזקוקה לכוונים בלבד, על ידי סורק יעודי,

האמור לסרוק את חיישן המצערת, ומנוע הצעדים,לאחר שנבדקו יחד עם כל חיישני הפריפריה, אינני מבין מדוע אתה מתעקש לבצע אינפוזייה.

כלן מה מה שחברי חיים יוד, שהוא המומחה כאן מבחינתי, מקובל עלי, ולכן חיייב להיות גם מקובל עליייך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הנני מתנצל מעומק הלב, לא ידעתי ולא שמתי לב שהוא כה מומחה בתחומו, כמובן שאם הדיאגנוסטיקה היא מוחלטת אני מבין ויעביר את המידע לבעלי הרכב. אשמח לדעת איפה חיים יוד נימצא ועובד על מנת לשלוח אליו את בעלי הרכב עם הרכב לשם התיקון

• תוכן חדש...