Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כריזמה 2004 שלפני חודש התחילה לצרוך המון דלק

מחוץ לעיר הייתה נוסעת 12-13 עכשיו משהו כמו 8-9

בתוך העיר מ 8-9 ל 4.5-5

המכונאי שלי אמר לי שזה מד חיישן אוויר

החלפתי 4 חיישנים (משומשים כמובן) וזה לא פתר את הבעיה חדש בכלמוביל עולה המון מה אפשר לעשות?????????

והאם יכול להיות שהבעיה משהו אחר?????

פורסם

אם החלפת 4 פעמים... גם אם פעמיים אני כבר לא הייתי טוען שזה החיישן הזה.

חוץ מזה שכשהוא עושה בעיות הרכב רועד ונחנק קצת.

תבדוק סריקת מחשב.

פורסם

מה זאת אמרת הוחלפו 4 חיישנים ? על סמך איזו בדיקה ? סתם כי נראה למכונאי ? שיטת מצליח ?

דבר ראשון בדיקת 4 גזים אצל מישהו רציני שמבין את הנתונים שהמכשיר מציג, הוא כבר יידע מה לעשות.

המלצה :

http://www.d.co.il/749890/9010125/

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אולי תתן עוד כמה פרטים: המנוע "חותך"? הרכב נוסע כבעבר ? מאיץ כבעבר? הדלקת בוקר קשה?

זה מאז התדלוק האחרון? וככה יהיה יותר קל לחשוב מה הגורם לבעייה.

פורסם

יש מסנני אוויר זולים , שסיבים שלהם נשאבים ונתקעים ב maf , ומקלקלים אותו.

תמיד עדיף להשתמש בחלקים מקוריים.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

yaf16 צודק בדבריו , רוב מדי המסת אוויר רגישים מאד לליכלוך המגיע אליהם (שהוא יכול גם להיות סיבים וחתיכות ממסנני אוויר לא איחותים) אשר גורמים לירידה באיחות הדגימה של המדידה ,(מדים המבוססים על חוט להט "סובלים" יותר).

חב" בוש פיתחה מד מסה אשר במעבר דגימת אוויר ישנו מבוך אשר אמור להקטין למינימום את הגעת הליכלוך ליחידה הדוגמת אך גם הוא לא חסין לחלוטין כאשר משתמשים במסנן אוויר לא איחותי (בעל רמת שומן וסוג נייר סינון שעומד בסטנדרת שקבע היצרן).

במיצובישי במקרה החיישן מד מסה לא רגיש לנושא זה מפני שהוא דוגם גלי קול ואינו מושפע כמעט מהנאמר להעיל אך במקרה של דגם הכאריזמה אני ניתקלתי לא פעם במדי מסה אשר נתנו קריאות לא תקינות לאומת דגמי מיצובישי אחרים שבהם כמעט אין תקלות בחיישן זה.

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...