Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו אני מתניע את האוטו עם הקוד אבל עדיין לא נסיתי להתניע בלי קוד, אני אבדוק ואעדכן.

לגבי הרכב, אני קניתי אותו ממגרש טריד אין גדול ומכובד פה בצפון אני לא רוצה להגיד שם מדויק כדי לא לגרום לאי נעימות,

המגרש הזה הוא גם סוכן רכב חדש יעני יש לו סוכנות+ מגרש ענק עם רכבים מפוארים עד רכבים זולים מאוד,

הוא נתן לי 3 חודשים אחריות על מנוע+ גיר, אבל ביום הקניה לא עשיתי בדיקה במכון כי ראינו שהואטו שמור מאוד מאוד והיה יד פרטית ועשיתי בו סיבוב והיה טוב, אז לא חשבתי על הדברים האלה וגם הוא לקח ממני את האימפרזה 95 ולא בדק אותה ולא כלום.

ופה אני מודה שאולי אני טעיתי בגדול ולמדתי לקח לכל החיים "לא קונים עד שבודקים ובודקים".

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון מצב חדש:

אז ככה ביום שני הכנסתי את האוטו למוסך של המגרש שקניתי ממנו את האוטו( זה מוסך נפרד אבל הוא עובד עם בעל המגרש יעני דרך האחריות), אז האוטו ישב אצלו 2 ימים והוא בדק אותו בבוקר ובנסיעה ואמר שאין טיפה עשן אז הוא דיבר עם אחד מהאחראים בחברת מאזדה ואמרו לו לעשות "ניקוז לקרטר" ככה הבנתי ממנו וגם עשה פלאשינג ושם שמן מקורי חדש ואמר לי עכשיו סע 1000KM ונראה אם ירד טיפה שמן אז תחזור ונפתח ראש מנוע.

אני לא היתי איתו ולא ראיתי את העבודה לכן אני לא יודע בדיוק מה עשה ומה ניקז, אבל אני ממאין שהוא דיבר עם מאזדה וככה אמרו לו.

אז מה דעתכם?

האם זה סיפור אמיתי ויש דבר כזה ניקוז קרטר?

פורסם
עדכון מצב חדש:

אז הוא דיבר עם אחד מהאחראים בחברת מאזדה ואמרו לו לעשות "ניקוז לקרטר" ככה הבנתי ממנו וגם עשה פלאשינג ושם שמן מקורי חדש ואמר לי עכשיו סע 1000KM ונראה אם ירד טיפה שמן אז תחזור ונפתח ראש מנוע.

המוסך ביצע פלאשינג למנוע וניקו את אזור אגן השמן ומשאבת השמן .

- ראה תשובות קודמות .. שרשמתי בעבר בדיון .

אין קשר בין שתי הבעיות .

לא מניע - בעיה בניתוק אזעקה , אימבולייזר , משאבת דלק , ממסר משאבת דלק חם ולא מגשר .

בעייה במפתח - לגשת לחשמלאי ולבדוק .

צריכת שמן , זו בעיה אחרת - קיבלתה כיוון לפיתרון , ואתה גורר את זה .

גש למוסך נורמאלי - עם מכונאי טוב , בצע בדיקה , ואולי פלאשינג , ואח"כ תחליט בצורה רגועה על המשך הטיפול בבעיה .

אייל .

אם אין סימני נזילות - לדעתי כדאי לבצע פלאשינג , אולי הבעיה באטימה פנימית של טבעות הבוכנות .

אני בד"כ - מבצע פלאשינג למנוע כאשר אין לי נתונים מלאים על טיפולים בעבר , ברכב מעל 5 שנים ומעל 100,000 ק"מ - ולא נתקלתי בבעיות - אבל ..

כדאי לגשת למוסך לבדיקה ולהתיעצות .

אייל .

בד"כ פלאשינג בק"מ כזה פותר את הבעיה של צריכת השמן .

אם תמשך צריכת שמן , אפשר לבדוק קומפרסיה, שמן בנשם ובאיזור המצערת, ומכאן הכיוון לפירוק ראש , מובילי שסתומים , או טבעות בוכנה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

" שמן מקורי " בטח הם רצו לעשות עלי רושם של מומחים והמצאות גדולות אז הם קנו קצת שמן ממוסך מרכזי מאזדה בטח של "דלק" 5/30 ואמרו לי שזה מקורי כאילו אני ממלא שמן 20/50 חצי סנטטי מהשטחים.

• תוכן חדש...