Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסלול קרטינג מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני גר בחולון ומחפש מסלול באזור המרכז אשר פתוח ביום שבת,

אני מחפש מסלול מהנה ושהמחיר משתלם יחסית לחוויה ולזמן של המסלול.

אני מבקש המלצות על מסלולי קרטינג שביקרתם בהם.

תודה מראש,

דוד שובל.

פורסם

יש עוד מסלולים.

מגה קארטינג בקניון פתח תקווה זול יחסית וממוקם בחניון מקורה אך מאוורר, כדאי לתאם מראש כי יש שם קבוצות או עומס ואז לפעמים נוסעים לאט יותר.

פרו קארטינג בקניון בקריית אונו יקר יחסית אבל יש לו גימיק שאין לאף אחד - חיווי זמן הקפה על הקארט, מאוד מועיל ועוזר להשתפר.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

מאוד ממליץ על הקארטינג בקרית אונו גם בגלל שהוא טכני וגם בגלל שהמסלול ארוך ושונה מהותית מאחרים. עוד יתרונות - שרות מדהים ! לא עמוס.

בילו - לא ניסיתי

נתניה - טכני מאוד אבל איכוןת האספלט היתה מאוד בעייתית והנסיעה משאירה את הגוף עם כאבים. אבל בזמנו שנהגתי שם והרבה נהנתי. בעיה נוספת - עמוס מאוד.

אישית, לא ממליץ על פתח תקווה גם בגלל שהמסלול סתמי לחלוטין וגם בגלל שרות רע שקיבלתי בכל פעם שהסכמתי לתת להם הזדמנות נוספת..

פורסם

פרו קארטינג בקניון בקריית אונו יקר יחסית אבל יש לו גימיק שאין לאף אחד - חיווי זמן הקפה על הקארט, מאוד מועיל ועוזר להשתפר.

גם בנתניה יש

Suzuki Jimny

פורסם

קארטינג קרית אונו

מסלול מאוד מאתגר ומהנה, שמשלב מגווון פניות מאתגר.

יחס אישי וטוב מהמפעילים, שגם באים ונותנים טיפים כיצד לשפר את התוצאה, ואת קווי הנהיגה, ולהשתפר באופן הכללי.

מחיר בפרטי

ועניין פתיחת הקארט תלוי אך ורק בנהג עצמו, במידה ויראה בגרות על המסלול, נהיגה נכונה ונאותה ולא יתנגש , יחליק או יהווה סיכון, המפעילים משחררים מעט את ההגבלה שיהיה ניתן להגיע לתוצאות יפות מאוד.

אני אישית לארח שהייית בכמה וכמה מקומות, בחרתי גם בוא להוציא רישיון תחרותי לקארטינג, ונהנתי מכל רגע.

קארטינג בילו הייתי ממש בפתיחה שלו ,ככה שלא הייתי לאחרונה לאחר ששינו.

אך שהיה בהתחלה הקארטים (שפתחו אותם) היו די מהירים, והמסלול הראשוני היה מאתגר, שוב, היום לא הייתי שמה.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

איך מוציאים רישיון תחרותי? כמה ואיפה?

וביטול הגבלה? הם יכולים לעשות את זה לפי בקשה שלי?

אם אתם מכירים מסלול טובבחיפה אשמח לשמוע.

פורסם

בחיפה יש שמה בקניון בחניון מסלול קארטינג מעט מאתגר אך הכביש עצמו מאוד קופצני.

הקורסים משתנים בין מקום למקום אך אני חושב נע בין 450- 500 ש"ח.

עניין פתיחת הקארט תלוי במפעיל המסלול, אם הוא רואה שאתה נוהג בצורה נאותה ונכונה או סתם עושה בלאגן.

אתה יכול לבקש, אך לא תמיד יפתחו .

וזה לא משנה אם יפתח ואת הקארט, גם אם קארט סגור, ניתן לעשות תוצאות יפות בחלק מהמקומות, (במידה ואתה יודע קווים טובים ונכונים) שאחרים עם קארט פתוח לא יעשוץ

אבל כמובן שיהיה הפרש ניכר ברגע שאתה נוסע על קארט פתוח.

פורסם

הקורס נותן לך כלים, מידע וידע, כיצד לנהוג בקארט בצורה הנכונה, לנצל כמה שניתן ממנו, ומהמסלול.

קווים, , כניסה לסיבוב, יציאה מסיבוב, קצת יותר על החוקים באופן כללי במירוצם ועוד.

בנוסף אפשרות להשתתף בליגות מירוצי החובבנים בארץ בקארטינג, או עם מזל, יכולות נהיגה ותקציב, גם להשתלב בליגות היותר מקצועיות אט אט עם הזמן ועם אימונים .

ובאופן כללי כאשר אתה מגיע למסלול מסויים , יהיה לך את האפשרות ליסוע עם קרט עם מצערת פתוחה (ששוב לפי שיקול דעתו של בעל המקום)

• תוכן חדש...