Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחובבי הרכב והמוטוריקה שלום,

 

נחשפתי במקרה דרך חברה טובה לט'רנד שפתחתם לגבי מכבי והזכיה בגביע ארופה, והחלטתי

 

להגיב, לטוב ולרע. בשם כל חברי הישראלים המשחקים בקבוצה (כולל שארפ וציון) וחברי הזרים שגם הם חלק מהקבוצה.

 

אז קודם כל תודה למאחלים, הגביע הוא קודם כל שלכם, כי ללא מאות אלפי האוהדים שתמכו בנו, והפכו את היכל נוקיה להר הגעש של ארופה, כל זה לא היה קורה.

 

כאוהבי ספורט, ולא משנה מאיזה סוג וודאי אתם מבינים כי כל מועדון עושה הכל על מנת להיות הטוב ביותר ולהגיע להישגים הגבוהים ביותר.

 

מכבי עלית ת"א עושים את זה כבר 20 שנה לפחות, ונראה כי ההצלחה באה, ולא בכדי, אלא כתוצאה ממאמץ והשקעה.

 

כל הקבוצות המובילות בארופה רוכשות שחקנים זרים על מנת להגיע לתוצאות הרצויות, וכך גם מכבי.זו תהיה יומרנות לומר כי מכבי לא שמה את הכדורסל הישראלי על המפה. ודווקא ההצלחה שלנו, שנובעת בלי שום ספק מההשקעה והטיפוח של שמעון מזרחי , מוני פאנן ושאר הנהלת הקבוצה, היא זו שפותחת דלתות לקבוצות אחרות. והשנה ראינו כי יש בארץ אחלה ליגה. ירושלים לוקחת גביע בטורניר אירופאי, הפועל תל אביב מגיעה למקום השלישי בטורניר אחר.

 

בני השרון, נהריה וגבעת שמואל שנותנות אחלה עונה בליגה. כל הדברים האלה לא היו מתאפשרים ללא ההצלחות של מכבי ת"א ושל נבחרת ישראל, הצלחות ששמו את הכדורסל

הישראלי (עם או בלי הזרים שהם חלק בלתי נפרד מהקבוצות) בתודעה של הציבור הישראלי, ויותר מזה הארופאי.

 

תודעה שמאפשרת ליותר כשרונות ישראלים לצמוח ומקדמת את הכדורסל בישראל. וקשה מאד לחלוק על ההצלחה של שמעון מזרחי להביא את הפיינל פור לישראל, בשעה קשה זו,

שעה שמשחקי כדורגל ביתיים סדירים מועברים לארופה.

 

אז בספורט ניתן לאהוד כל קבוצה, ויש הרבה קבוצות נהדרות בליגה הישראלית. אבל למה לזלזל באנשים שמתוך אהבת כדורסל, ואהבת ישראל הצליחו להביא את גביע ארופה לתל אביב – וזוהי עובדה שאף אחד מכם לא יוכל לחלוק עליה. אז בואו נשמח על ההישגים, על הליגה המדהימה שיש לנו השנה, על עשרות צעירים ישראלים שיהיה להם קל יותר בעולם הכדורסל הישראלי והארופאי – ועל שני גביעים שזכתה בהם מדינה קטנה.

 

המון הצלחה ואושר לכל שחקני ואוהדי הכדורסל הישראלי באשר הם.

פורסם

תגובה מג'יי לנו לשרשורים הרצים עליו בפורום:

שלום לכם!

נחשפתי במקרה לפורום בזכות המכונאי של האוסף שלי, שנוהג לגלוש באתרי רכב ישראלים כדי ללמוד.

שמחתי לראות שאתם מביעים עניין באוסף שלי ובהתעסקות שלי בעולם המוטורי.

אשמח עוד יותר אם לא תכנסו לשחלות של אשתי ולכיס שלי.

ורק שתדעו - אני מזיין יותר בחורות ביום ממה שאתם מפוצצים חצ'קונים.

ימותו הקנאים!

שלכם - ג'יי.

פורסם

תגובה מג'יאני אניילי על דברים הנאמרים בפורום:

שלום!

נחשפתי לפורום במקרה, דרך פבריציו הנהג שלי, שהגיע אליו בטעות במסגרת שיטוטיו וחיפושיו אחרי אתרי פורנו.

מאוד נעצבתי לראות שאתם מתייחסים לפיאט אונו כאל רכב ערסים ואל פיאט כמותג המשדר חוסר אמינות.

האונו היא אחת המכוניות שעזרו לבסס את חוסנה הכלכלי של פיאט בשנות השמונים, היא זכתה בתואר מכונית השנה באירופה ועדיין נחשבת למכונית מוצלחת.

 

אה, כן. אפילו שאני זקן תיש, אני מזיין ביום יותר דוגמניות מהקילומטראז' המצטבר שיצא לכם לנהוג. ואני נוסע לזיין אותן בפרארי ולא באקסנט של אבא.

פורסם

תגובה מהנהלת האינטרנט, NSA, ארה"ב:

שלום, אנו מנטרים את הפורום הזה כבר זמן רב.

פורום זה הוגדר כפורום רכב, אך הוא גוזל רוחב פס מיותר בנושאים בהם לא ניתן לו מנדט כגון, פוטושופ, כדורגל וכדורסל, תמיכת מחשבים, סוגיות גיוס וכו'.

במידה ולא ייפסקו חריגות אלו יישלל רשיונו של הפורום.

תודה.

 

אה, כן. ואנחנו מזיינים במציאות הרבה יותר ממה שאתם מזיינים בשכל.

פורסם

תגובה מבית החולים גהה, פ"ת, ישראל:

 

אנו עוקבים אחר פעילות הפורום במשך זמן רב, אוספים מידע במטרה לבנות פרופיל אישיותי של המשתמש הידוע בכינויו "אישפוז". מסתבר כי כשמו כן הוא - ראוי לאישפוז דחוף במוסד הטיפולי אשר אנו נציגיו. אנו מאמינים כי משתמש זה הוא מסוכן לציבור, וברשותנו צו בית משפט להבאתו לטיפול במוסדנו באופן מיידי.

כל היודע דבר על מקום הימצאו - אנא פנה אלינו דחוף!!

 

אה, כן, אישפוז - אם אתה קורא את זה - אצלנו יש זיונים חופשי כל יום - כל היום! כדאי לך לבוא!! (כולם מסתובבים פה עם חלוק לבן מגניב כזה עם פתח מאחור לחדירה מהירה)

 

תודה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תגובה מבית החולים גהה, פ"ת, ישראל:

 

אנו עוקבים אחר פעילות הפורום במשך זמן רב, אוספים מידע במטרה לבנות פרופיל אישיותי של המשתמש הידוע בכינויו "אישפוז". מסתבר כי כשמו כן הוא - ראוי לאישפוז דחוף במוסד הטיפולי אשר אנו נציגיו. אנו מאמינים כי משתמש זה הוא מסוכן לציבור, וברשותנו צו בית משפט להבאתו לטיפול במוסדנו באופן מיידי.

כל היודע דבר על מקום הימצאו - אנא פנה אלינו דחוף!!

 

אה, כן, אישפוז - אם אתה קורא את זה - אצלנו יש זיונים חופשי כל יום - כל היום! כדאי לך לבוא!! (כולם מסתובבים פה עם חלוק לבן מגניב כזה עם פתח מאחור לחדירה מהירה)

 

תודה.

 

הרגתם אותי שנייכם!!..... :lol:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
איזה שרשור הזוי, לא הבנתי כלום. מי כתב את ההודעה הראשונה?

 

אדם.

 

LOL!

:D:D:D:D:D:D

 

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
איך אתה יודע??

שתף אותנו!

 

לכל המגחכים...

זו הודעה רצינית לחלוטין שכתב מישהו קרוב מאוד לגביע :wink:

הסבר בגוף הסרט:

מר אלפאנטיק שיפ לב לקריצה.

 

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

פורסם
איך אתה יודע??

שתף אותנו!

 

לכל המגחכים...

זו הודעה רצינית לחלוטין שכתב מישהו קרוב מאוד לגביע :wink:

הסבר בגוף הסרט:

מר אלפאנטיק שיפ לב לקריצה.

 

עמית

 

גברת :idea:

×
×
  • תוכן חדש...