Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם מעבירים את הזמן בפקקים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כולם מדברים על מוסיקה בפקקים.

יש למישהו המלצות לדיסקים טובים ? [עדיף לועזית].

אני די תקוע עם הקלאסיקות [לד זפלין ,פינק פלויד].

אשמח לרענן את המלאי.

תודה מראש .

טל.

רדיו זה הכי כיף באוטו

הבעיה היא שבישראל אין כמעט רדיו טוב (כלומר, מוסיקה טובה בלי פרסומות)

הפתרון הוא להוריד תכניות רדיו מהאינטרנט ולהקשיב להן באוטו דרך נגן mp3

הנה לינק אחד טוב לדוגמא - תחנה עם כמה תכניות מצויינות שניתן להוריד.

Area 24

יש לי עוד כמה לינקים טובים מסוג זה, אם מישהו מעוניין.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכי טוב - תלמד שפה חדשה. יש הקלטות אודיו שאפשר ללמוד איתן את רוב השפות הנפוצות (אני מכיר שיטת Pimsleur, יש עוד). כל שיעור זה בערך חצי שעה, סביבות 90 שיעורים ואתה מגיע לרמה בסיסית לא רעה בכל שפה.

מחדד ומחזק, אני כבר בשיעור 11 בספרדית של pimsleur זה מעביר את הזמן יופי, ולא אני לא נראה מטומטם, אני נראה כמו אחד שמדבר בטלפון..

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
אגב לירדנים יש אחלה תחנות, beat fm 102.5 ו-92.00 mood fm

תחנות באנגלית, עם מוסיקה כיפית ובלי בולשיט.

זה היתרון של לגור בשטחים :lol:

לגמרי! בצבא קלטתי באמצעות N73 (מכשיר איום עם קלטית רדיו מ-ע-ו-ל-ה) את התחנות. מוזיקה מצויינת. השמירות עברו הרבה יותר מהר.

פורסם

שככת קלאצ'

אני מקוה שלא ככה אתה מעביר הילוכים[ללא קלאץ]

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אנחנו (אני ושותפי לנסיעה) סטודנטים לעיצוב. רוב הזמן אנחנו מדברים על... ו בכן... עיצוב. בעיקר "חוקרים" מכוניות ברמה של עיצוב. המסקנה הגורפת שרוב המכוניות משעממות עד דמעות, ואז עובר ריינג' רובר ואנחנו מתמוגגים. מעבר לזה סתם שיחות על עבודות ופרוייקטים והרבה מוסיקה, המון מוסיקה (יש סוג של תחרות מי מביא דברים חופרים יותר/מוזרים יותר/טריים יותר).

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...