Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם מעבירים את הזמן בפקקים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם הייתי מתעצבן.

טוב, לפעמים אני עדיין מתעצבן...:evil:

רציתי לדעת מה אתם עושים כדי להעביר את הזמן בפקק.

לפעמים זה חצי שעה, לפעמים חמישים דקות, שלשום לקח לי שעה וארבעים להגיע מפתח-תקווה להרצליה....:cry:

מה עושים?

אני לרוב שומע רדיו, בעיקר דיבורים (מוסיקה משעמם אותי).

וקצת חותך ומתעצבן על מי שלא זז מספיק מהר...

יש למישהו שיטה יותר טובה להעביר את הזמן?:idea:

תודה..

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחטט כאף או מגרבץ

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

הכי טוב - תלמד שפה חדשה. יש הקלטות אודיו שאפשר ללמוד איתן את רוב השפות הנפוצות (אני מכיר שיטת Pimsleur, יש עוד). כל שיעור זה בערך חצי שעה, סביבות 90 שיעורים ואתה מגיע לרמה בסיסית לא רעה בכל שפה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
הכי טוב - תלמד שפה חדשה. יש הקלטות אודיו שאפשר ללמוד איתן את רוב השפות הנפוצות (אני מכיר שיטת Pimsleur, יש עוד). כל שיעור זה בערך חצי שעה, סביבות 90 שיעורים ואתה מגיע לרמה בסיסית לא רעה בכל שפה.

האמת היא שניסיתי.

דיסקים של ברליץ.

את הספרדית שלי זה קצת שיפר כי היה לי בסיס.

גרמנית לא הצלחתי ללמוד מזה.

הפסקתי כי אחרי כמה זמן זה נהייה ממש מעצבן...

פורסם

האמת שלא יוצא לי להיות בפקקים (אולי פעם בחודש בפקק קטן שנוצר ממעבר של רכבת שכולם צריכים לחכות), אבל אם היה יוצא לי:

פלאפון לדיבורית> מתקשר לאנשים D:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

יש משהו כזה של פסיכומטרי?של המילים?

פורסם

אני מפסיד שעתיים מהחיים מדי יום עבודה בפקקים הלוך ושוב. אפשר לקום ב-5 בבוקר ולהגיע לעבודה ללא הפקקים לפחות בכוון אחד, אבל אז אהיה עייף במהלך היום וכך העניין לא משתלם. בתור שועל פקקים ותיק אני כבר יודע לאיזה נתיב להיכנס ומהיכן לצאת.

במיוחד מרגיזים הנדחפים אשר אינם מכירים את הפקק, מעיטים את התנוע שלא לצורך ואף גורמים למצבי סיכון. במהלך הפקק אני עסוק בשמירת הרווח של 80-90 סמ מהרכב מקדימה כך שמחד לא לשבת לו על הזנב ומאידך לא לתת סיכוי לחוצפנים להידחף. אם אני מזהה מישהו שבכל זאת מתכוון לעשות זאת אני צופר ומציג אי-נכונות לוותר. אבל אם אני מזהה שהחוצפן בכל זאת נחוש לגרום לתאונה (ובכל יום אני נתקל בלפחות אחד כזה) אני בוודאי מוותר.

פורסם

אם הוא מאותת ועושה הכל כמו שצריך אני לא רואה שום סיבה למה לא לתת לו להשתלב

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אם הוא עקף תור של קילומטר של נהגים שעומדים בנתיב לפנייה ועכשיו הוא רוצה להיכנס מטר לפני הרמזור אני לא רואה שום סיבה לא לשבור לו את כל העצמות.:twisted:

פורסם

להמתין בסבלנות, או לצאת מוקדם יותר.

נוסעת באותו הנתיב, מאזינה למוזיקה עובר מהר.

להתעצבן לא יעזור לאף אחד להתקדם מהר יותר ובוודאי לא לחתוך ולזגזג בין נתיב ימין שמאל אמצעי וחוזר חלילה, מיותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני כבר מזמן השלמתי עם מצב התנועה בשעות העומס, לא ממהר, לא חותך ולא מתעצבן.

שומע רדיו. זה פחות היותר הערוץ היחיד שמחבר אותי עם מה שמתרחש בעולם.

פורסם
ובוודאי לא לחתוך ולזגזג בין נתיב ימין שמאל אמצעי וחוזר חלילה, מיותר.

בדיוק כך! יש כאלה שראוים את הנתיב האחר זז (הדשא של השכן ירוק יותר) ושוברים את ההגה. הם לא מבינים שבדקה הבאה הנתיב ההוא יעמוד ואילו השני יזוז. וכך עם כל חיתוכים וגרימות מצבי סיכון הם נשארים מאחור. כעיקרון הנתיב הימני מהיר קצת יותר, אך היא גם מסובך יותר. אם הפקק הוא קל יחסית אני בוחר בנתיב הימני. אם הפקק קשה עדיף כבר לבחור בנתיב השמאלי ולעמוד ביתר שקט נפשי. האמצעי הוא הגרוע ביותר מפני שאליו נדחפים משני הכוונים.

פורסם

1.משתדל להצמד לנתיב ימין כי אני יודע שהרבה אנשים יעברו שמאלה מתוך תסכול ורצון לעקוף את כולם

2.אף פעם לא מזגזג ומנסה להדחף לפני אנשים וכו', כי זה סתם מעצבן אותי

3.אפילו שאני מעשן באופן כללי, אני אף פעם לא מעשן ברכב...זה מסריח אותו!

4.שומע מוזיקה ומחטט באף :lol:  

V5

• תוכן חדש...