Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע על פולקסווגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עם כך אני מעוניין לקנות פולקסווגן גולף החדשה (שנת 2011 )ידנית 102 כוחות סוס אך אני עדיין לא בטוח ב 100 % עם כך יש לי כמה שאלות

1 ) עם אפשר לקבל את כול המידע על האוטו + המכני של המנוע

2) כמה דלק היא צורכת בעירוני לבין עירוני

3 ) איך המנוע שלה כי אחרי 5 שנים אני שומע אותו ממש דוהר ( משמיה קולות לא נחמדים )

4)כמה כוכביות ריסיוק יש לה העם היא המידה בתאונה חזקה ?

5) העם זה שהיא שוקלת 1.2 טון לא כולל האנשים בפנים זה בסדר לאוטו כזה קטן השאלה עם הוא לא כבד ?

עם יש לכם הצאות אחרות למכניות אז רק יפניות או גרמניות שהיה ניתן לרכוש בידני בסכום הלא עולה מעל 130 אלף שקל

שהאוטו היה משפחתי עם פגאז של מינימום 350 ליטר ו הביטוח לא גדול ( לא מאוניין בניסן טידה )- (מכניות גדולות )

פורסם

הייתי ממתין קצת ובוחר ב-1.2TSI.

ה-1.6 מרגיש בסדר עם ה-DSG7. אני נוטה להאמין שבידני זה ירגיש לא פחות טוב, אולי מעט יותר טוב.

לגולף יש 5 כוכבי בטיחות עם ציון מאוד גבוה.

יש לה - גם בבסיס - 7 כריות אוויר, כולל כרית לברכי הנהג.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

העם היא לוקחת כמות דלק זעה או פחות + הגודל של 2010 גולף = ל1.2TSI מה מחיר מחירון איך המנוע כמה היא שוקלת כמה ליטר בבאגזז כיצור עם אפשר את כול המדיע על האוטו שנת 2011 תודה מראש

+ אני ו אבא שלי לא ממש אוהבים סקודה למרות שיש לה מנוע של פולקסווגן

פורסם

אל תקנה את המנוע הזה עם גיר ידני בגולף. מגיע 5 הילוכים, ב 100 קמ"ש אתה מעל 3200 סל"ד, סתם מרעיש..

משום מה בבורה אותו מנוע עם גיר ידני משודך לתיבה עם 6 הילוכים.

אם אתה ממש רוצה גולף, למה לא 1.4TSI ידני? קצת חורג מהתקציב, אבל יותר מודרני.

אופציה אחרת, פולו 1200TSI.

אם אתה לא לחוץ על הגולף, סיאט ליאון 1.8TSI יושבת על הפלטפורמה של הגולף אבל יותר מאובזרת (אותם מכלולים של הגולף , לרבות מנוע וגיר, מגיעה עם חישוקים קלים 16" , בקרת שיוט ושליטה על הרדיו מגלגל ההגה).

ועוד משהו שחשוב לדעת, אם הבנתי נכון זו השנה האחרונה בה ישווק המנוע הזה. המגמה לעבור למנועים יותר חסכוניים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תודה לכם על התגובות אך יש לי עוד כמה שעלות ה 1.2 TSI כמהדלק היא לוקחת מה בערך תקציב הביטוח שלה ו העם הפגאז עולה מעל או לפחות 350 ליטר ? כמה היא שוקלת ו בערך כמה היא תעלה ?

• תוכן חדש...