Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור אחיזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי יהיה שיפור באחיזה אבל כמו שCROC אמר, כנראה שהנהג הממוצע לא ממש ירגיש אותו.

אם זאת, הנוחות תרד וזה יהיה יותר מורגש.

כמו כן, תהיה עליה מסויימת בצריכת הדלק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אצלי על הליסינג מורכבים מישלן פרימאסי - צמיג בינוני מאוד - במידה 215-55-16 (שזה לא רחוק מ-205/55/16 שיניב מדבר עליו) ובשביל רכב שכזה יש אחיזה טובה מאוד.

כדי לאבד אחיזה צריך לעשות משהו די קיצוני.

אז אם יניב ממש בקטע - מקסימום לשים גומי "ספורטיבי" ויאללה בית"ר להדרכה.

בהתחלה גם לא הייתי נוגע בצמיגים - גם כך יתנו לו זיכוי לא גבוהה ואיזה דברים קיצוניים כבר יתחשק לו לעשות עם רכב במידות ושמקל של אוטובוס?.............

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מחזק. צמיגים מהסוג הזה יאחזו מצוין עבור רוב הנהגים, שיתקשו מאוד להגיע למגבלות שלהם ב-99% מהזמן. המקרים היחידים בהם אתה עשוי להיתקל באחיזה מועטה הם במהירויות נמוכות מאוד כמו בסיבובי פרסה או בכיכרות, ורק אם תתנפל על דוושת הגז. לרכב גם יש מערכות בטיחות כגון בקרת יציבות והוא לא יתן לך להתפרע במקרים כאלה ממילא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי רק שאלה אחת.

אם קנית רכב חדש מהחברה . ואתה מתעקש להחליף למידה שקיימת בחברה בדגם יותר גבוה. עוד לפני שבכלל קיבלת את הרכב.

למה לא קנית מלכתחילה את הדגם עם המידת צמיגים שרצית?

הרי ההחלפה למידה הגדולה יותר תעלה לך בסביבות 5-8 K תלוי כמה אתה רוצה איכות מכל דבר (צמיג, גנט) אז אני בטוח שבחברה ההבדל במחיר היא גדולה יותר .

ואם כן אז אולי יש לך עוד אופציות שאין לך בדגם הקיים שאולי היה שווה לעשות את זה.

אל תחשוב, מברוק שיהיה לך ותתחדש . ואני בדעה של כולם פה שתקבל את הרכב ותיסע קודם ואחר כך תראה איפה אפשר לשפר ומה .

A.R.T Performance

• תוכן חדש...