Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DLS OUT / MOREL IN

AlexRC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יסביר למה אני לא מסוגל להאמין לסיפור ההזוי שלך.

הנה חוויה מסוג אחר לגמרי שהיית לי עם שי ודרור מאהובי שי מערכות בכדי שתבינו שהאנשים האלה שיושבים שם אינם רעבים לכל שקל, הם רוצים להתפרנס, אך בכבוד ולא בגניבה כמו שהוצג פה ע"י פותח השירשור.

אז ככה:

לפני שקיבלתי את הרכב שלי, התחלתי לברר לגבי מערכת, אז הדבר הראשון שעשיתי כמובן בירורים, זאת לא המערכת הראשונה שלי ונכוותי פעם או פעמיים בעבר ממתקינים חסרי אינטילגנציה, ולאחר בירורים רבים ואפילו מפגשים בחרתי בדרור ומסיבה מאוד פשוטה הוא דיבר בגובה העיניים ובהתאם לתקציב שהיה באיזור ה - 12 אלף.

הגעתי למקום אחרי שסגרנו יום שלם לעבודה כי כמו שאתם מבינים הייתה עבודה והרבה וזה כלל בנייה לא מסובכת אבל דורשת סבלנות ויצירתיות.

אני לא רוצה לפרט מה ההתקנה כללה אני רק רוצה לדבר על המקרה הספציפי של התקנת הדאבל דין.

בחרתי להתקין דאבל של פיוניר P4200 אם אני לא טועה לא זוכר בדיוק אני רק זוכר את המחיר הכבד שלו 6500 ש"ח.

זה כלל דיבורית BT, ג'י פי אס, DVD הכל כולל הכל!

בכדי לקצר לאחר יום שלם של עבודה ונידנודים לאלכס מה זה? לאן זה הולך? איך תחבר את זה? בקיצור שאלות של כל בן אדם שלא מבין כלום :) ובנוסף יכולות לגרום לקצרים במוחו של המתקין שאגב ענה לי בסבלנות מופתית ועשה כל מה שביקשתי,

הגיע הערב וההתקנה אפילו לא קרובה לסיום, אמרתי לשי ואלכס לילה טוב ואני חושב שגם דרור היה שם בסגירה לקחתי את הרכב וחזרתי הביתה.

במהלך הנסיעה הרגשתי שהמראה המקורי של הרכב חסר לי הייתה לי סוג של מועקה שלא שיחררה ולא ידעתי מה לעשות.

לאחר לילה אפשר להגיד כמעט ללא שינה הגעתי בבוקר ואלכס ישר ניגש לעבודה, ואני נכנסתי פנימה לתוך החנות ואני רואה את שני האנשים המקסימים האלה יושבים מחויכים בדרך להתחלה של עוד יום מוצלח ומברכים אותי בברכת בוקר טוב איך עבר הלילה הם כנראה ראו שהייתי ממש עייף.

לאחר שיחת חולין קצרה נגשתי לשי ואמרתי לו שי אני לא יודע אם תוכל לעזור לי אבל בכנות אם אתה יכול תעזור אם לא אני לא יוסיף מילה אחת מיותרת אז כמובן הוא שאל מה הבעיה אמרתי לו שאני לא מרוצה מהדאבל דין על הרכב, אני מעדיף את המערכת המקורית (לא בגלל הסאונד או משהו בסגנון שום דבר לא היה מחובר עוד נטו בגלל המראה).

שי הסתכל עליי לרגע, וענה בקור רוח אל תדאג לא תצא מפה בלי חיוך כמובן שאלכס היה צריך לפתוח את כל הרכב מקדימה שוב (ללא תוספת תשלום) ולנתק את הרכיבים של ה - ג'י פי אס, הדיבורית וגם את הדאבל די עצמו.

חשוב להדגיש!

שי לא גבה ממני ולא שקל אחד על הדאבל דין למרות שאני הייתי בטוח שאני יוצא עם קנס הוא המשיך את ההתקנה כרגיל וגם את היחס שלו כלפי למרות ההפסד כביכול בהתקנה שכן הוא נתן לי מחיר גלובאלי על הכל והוריד רק את הדאבל דין.

שי אפילו לא ביקש לגבות כסף על המתאם של הפאנל (בכדי שהדאבל דין יתאים) זה היה אני שיתעקש לשלם על כך.

לאחר ההתקנה שהסתיימה לאחר יום מלא נוסף (למרות ששי תמחר רק על יום אחד), שי דרור ואלכס שלא הפגינו עוינות אפילו לא פעם אחת לאחר הביטול של הרכיב הכי חשוב במערכת וגם הכי יקר, התגודדו סביב הרכב ושאלו נו איך? בכדי לדעת אם אני מאושר מהתוצאה (אתם כבר בטח הסקתם שכן).

לסיכום לא מדובר פה באנשים רעבים מדובר בצמד מקצוענים שנותנים שירות שאין בשום מקום.

אין כמוכם תודה רבה.

וזאת הסיבה העיקרית שאני יודע בבטחה שדרור ובטח לא שי התלכלכו בשביל 2800 שקל.

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בלקאי,אם היה כפתור לייק הייתי לוחץ עכשיו ובגדול.אלה האנשים שאני מכיר מ"אהובי שי מרכז התקנות"

הבאת לי עכשיו פלאשבאק מלפני שלוש שנים שדרור החליט לעזור לי שעה וחצי על חשבונו,כדי שאני

אחליט איזה קומפוננט של DLS מהסדרה הגבוהה,אני הולך להזמין ו מחול! ובנוסף במשך שנות ההיכרות שלי איתו,הזמנתי את כל סדרת מגברי האולטימייט של החברה וביקשתי ממנו ע"פ הקוד של המגבר,שיבדוק לי מקוריות. הוא ידע שהוא לא

יראה ממני שקל,אבל החליט לעזור לי.אני עד היום בלי קשר לתחום האודיו,מחפש אנשים

ישרים,אמינים,שיש להם רק כוונה טובה.ואתם יודעים מה? זהו זן נדיר ונכחד.אני לא מדבר על איכות

ההתקנה,אני מדבר על שירות ומכירה.אני מדבר על סבלנות. אפילו אם הם עושים את זה לא מהלב,ולא באמת איכפת להם

ממך,הם פשוט חייבים להיות נחמדים כי אתה ארנק על רגליים! זה לא משנה בכלל את העובדה שאין

הרבה בשוק כמוהם. כדי שתפנימו את זה ותלכו לביקור.ההשמצות העלובות כאן מזכירות לי את שרשור

הסאגה על ש.נגררים,שמישהו החליט להשקיע את מרצו כי לא עשו לו הנחה.אם רק היה לך מושג פותח

השרשור מהי עברת לשון הרע,המון קילובייטים היו נחסכים בשרשור הזה.לסיכום,פותח השרשור,אין לי מושג מה הלך שם,אבל אני יודע בתור איש שירות בעצמי,שייחס גורר ייחס.אם לקוח יאיים עליי,בתביעה,באלימות,יאיים אותי במשפט כי לא ריציתי אותו עד הניקל האחרון,סתם כי פשוט הוא לא מצא את המילה הנכונה לומר לאיש המכירות כי הוא לא ממש מרוצה,אני אתנגח איתו,ולא אשאיר לו אוויר,כנראה לזה הגעת עם דרור ושי.והשרשור הקצוץ לטענתך שהבאת בהתחלה,אותו הדבר,הבן אדם חשב שהוא קונה את המקום ב 450 שקל ועוגת הבית של אוסם,וככה זה גם נראה.

וניר,כדי להפוך את מה שרשמת לדביק,אמרת עכשיו דברים שעד כה,לא היו כל כך ברורים.תודה.

ג'ובני

פורסם

דברים של ניר הם לא מדויקים.

ובאותו עניין, קניתם מזרן במידה כן סטנדרטית, ושוב, לאחר לילה גיליתם שהוא מזוויע ולא נוח לכם, שוב, תתחדשו זה המזרון החדש שלכם.

ברגע שהניילון שלו נפתח, הוא שלכם גם אם הוא לא נוח.

פתיחת הניילונים לא שוללת החזר של המוצר.

ביקשתי להחזיר מוצר אבל בעל העסק סירב בטענה כי פתחתי את האריזה והמוצר לא במצב טוב. האם החוק לצדו?

החוק קובע כי אי אפשר להחזיר את המוצר אם מצבו הורע, וכי פתיחת האריזה אינה מהווה הרעה במצב הטובין. בית המשפט קבע כי החוק מחייב את העוסק להוכיח כי הטובין לא רק שונה אלא גם הורע במידה מסוימת לעומת מצבו ההתחלתי.

http://www.consumers.org.il/category/refund-policies

מדריך נוסף בנושא

http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=468&PcatID=498#section1

פורסם

רמקול שהוצא מאריזתו והותקן בדלת, הופעל ושומש.

ברגע שאתה אפילו מבריג ברגים אתה בעצם גם טיפה שורט את הצבע של ה"באסקט".

לכן המוצר הורע ממצבו המקורי.

אתה בתור אדם שקונה מוצר, היתה רוצה לרכוש רמקול להורכב בדלת של מישהוא? אפילו לשניה?

פורסם
ובסך הכול ביקשתי רק החזר כספי בלי שום דבר מסביב. ונתתי להם גם חודש וחצי להרגע. כך שאני חושב שהייתי מאוד הוגן איתם.

אתה מכיר מישהו שמסכים לקנות את הרמקול שפירקת באותו מחיר כמו רמקול חדש ?

פורסם

אל תשכחו שהוא הגיע לשי עם הרמקולים בשקית כלומר הוא נתן למתקין אחר להתעסק עם הרמקולים של דרור.

כשאתה קונה רכב מחברה X אתה לא מטפל בו ב - Y כי האחריות פגה הלא כן?

פורסם
אל תשכחו שהוא הגיע לשי עם הרמקולים בשקית כלומר הוא נתן למתקין אחר להתעסק עם הרמקולים של דרור.

כשאתה קונה רכב מחברה X אתה לא מטפל בו ב - Y כי האחריות פגה הלא כן?

אני ארגיע אותך. אם אתה קונה רכב חדש, אתה יכול לטפל בו בכול מוסך שאתה רוצה ועבור תקלות שהן במסגרת האראיות להביא למוסך מורשה. זה חוק יחסית ישן משנת 2003.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439390,00.html

פורסם

אני חושב שבקטע הזה אהובי שי כבר ציינו שזה היה רמקול שהם הרכיבו לך בכדי שתתנסה בסט גבוה יותר.

עד עכשיו הדבר היחידי שיוצא מכל הסיפור הזה זה שהסאונד שהם אמרו לך שתקבל זה ממש לא מה שקיבלת והמורל נשמע לך הרבה יותר טוב - כאן התחילה כל האכזבה וכמו שזה נראה כרגע כאן זה גם נגמר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

:mm_yeah: lanosforce צודק לגמרי ,נתנו לך רמקול יותר טוב כדי שתצא מרוצה

לבסוף הסברתי לו שאני אעשה הכל כדי שהוא יהיה מבסוט גם אם אצטרך לשדרג את הרמקולים וללא עלויות נוספות מבחינתו

הסברתי לו שיש לי עוד המון מדרגות שדרוג ואני מתחיל על ידי שדרוג הוופרים (ואפילו הצעתי להחליף גם את הטוויטרים אך הסתבר שאין שום בעיה בסאונד שהטוויטר נותן מבחינת אוזן הלקוח) והשדרוד נסיוני ואם לא ימצא חן בעיניו אמשיך לשדרג

לצורך כך השתמשתי בוופרים חדשים לחלוטין שגם הם הפכו לישנים וזוג קרוסאוברים שהיו לי במלאי החלפים (שוב אני מציין שהחלפת הוופרים היו לצורך בדיקה עם השיפור מספיק לבעל הרכב) ולא לסגירה סופית

יום טוב

דרור

קנית רמקולים ושדרגו לך לדגם יותר טוב כדי שתצא מרוצה ולא רצו לקחת לך עוד כסף , ואתה עוד בא בטענות ?! :-)

פורסם
אתה בתור אדם שקונה מוצר, היתה רוצה לרכוש רמקול להורכב בדלת של מישהוא? אפילו לשניה?

לפני שאתה קופץ, אני ממליץ לך לעבור מחדש על כול השרשור, או לפחות על מה שאני כתבתי בשרשור הזה.

פורסם
דברים של ניר הם לא מדויקים. פתיחת הניילונים לא שוללת החזר של המוצר.

http://www.consumers.org.il/category/refund-policies

ביקשתי להחזיר מוצר אבל בעל העסק סירב בטענה כי פתחתי את האריזה והמוצר לא במצב טוב. האם החוק לצדו?

החוק קובע כי אי אפשר להחזיר את המוצר אם מצבו הורע,

וכי פתיחת האריזה אינה מהווה הרעה במצב הטובין. בית המשפט קבע כי החוק מחייב את העוסק להוכיח כי הטובין לא רק שונה אלא גם הורע במידה מסוימת לעומת מצבו ההתחלתי.

זה בדיוק מה שכתבת , אי אפשר להחזיר את המוצר אם מצבו הורע , וזה בדיוק מה שקרה , הם לא יכולים למכור אותם כמו חדשים

כי יש לרמקולים סריטות אחרי התקנה , ואף אחד לא ישלם עליהם מחיר מלא ! זה לא אומר שהמצב הורע ?

פורסם
מבלי כרגע להתייחס לויכוח על נושא ההתקנה.

כמה תיקונים לגבי הנושא של החזר כספי או ביטול עסקה וכו'.

חוק הגנת הצרכן קובע באופן מאוד ברור.

ניתן לבטל עסקה ולקבל החזר כספי מלא תוך 24 שעות, כאשר המוצר מוחזר באריזתו המקורית וכאשר לא נעשה בו שימוש.

זה חלק אחד.

השני אומר כך:

ניתן להחליף את המוצר תוך 14 יום כאשר המוצר מוחזר באריזתו המקורית ולא נעשה בו שימוש.

ב2 המקרים, המוצר חייב לחזור באריזתו המקורית וכאשר לא נעשה בו שימוש.

קרי, מוצר שהותקן ברכב = שווה ערך למוצר משומש, גם אם לא עבד אפילו דקה.

הסיבה לחוק הזה, היא העובדה שהחלפה או ביטול עסקה(תוך 24 שעות) היא למעשה מאפשרת למוכר לזכות או להחליף את המוצר באחד אחר, כאשר את המוצר המקורי, יהיה ניתן להחזיר למדף לצורך מכירתו בשנית.

כל זה כאשר מדובר על מוצר חדש.

מוצר אשר שומש, ויש בו בעיה טכנית או תקלה, אינו בהחלפה או בהחזר כספי או בזיכוי, אלא מחוייב במידה וישנה אחריות בהפעלתה.

גם אם מדובר על יום אחד של שימוש או שעה אחת או כל דבר אחר.

קחו לדוגמא רכב, קניתם רכב חדש ב120אש"ח, ונתגלתה תקלה טכנית במנוע לאחר שבוע, שמצריכה החלפת מנוע קומפלט.

אין סיכוי בעולם שהרכב יוחלף לאחר, או יוחזר הכסף.

גם אם במהלך שנה, הלכו 3 מנועים של הרכב, הם יוחלפו במסגרת אחריות ולא יוחלף הרכב ולא יוחזר שום כסף שנתקבל.

דוגמא אחרת, מתחום אחר.

הלכתם לקנות מזרן חדש.

ראיתם דגמים בחנות, שכבתם על חלקם, אהבתם דגם מסויים וביצעתם הזמנה של המוצר לפי מידה לא סטנדרטית(לדוגמא 160*190).

המזרון הגיע לביתכם,נפתח מאריזתו, ולאחר לילה אחד גילתם שהוא פשוט לא נוח.

בעיה שלכם, תתחדשו זה המזרן החדש שלכם, מכיוון שעל מידה לא סטנדרטית אין החלפות או החזרות.

ובאותו עניין, קניתם מזרן במידה כן סטנדרטית, ושוב, לאחר לילה גיליתם שהוא מזוויע ולא נוח לכם, שוב, תתחדשו זה המזרון החדש שלכם.

ברגע שהניילון שלו נפתח, הוא שלכם גם אם הוא לא נוח.

המקרה היחידי בו תוכלו להחליפו הוא רק במידה ולא פתחתם את הניילונים שלו(קרי האריזה).

אלא אם צויין אחרת במדיניות השירות של החברה או החנות, כי חלק מהחברות מספקות היום 30 ימי נסיון או אפילו 60 ימי נסיון.

אבל שוב, אז אתם יכולים רק להחליף לדגם אחר של אותה חברה.

אבל כסף בחזרה תקבלו רק אם סופק המזרון, לא פתחתם את הניילון וביקשתם לבטל את העסקה תוך 24 שעות.

ולעניין שלנו, הלכתם למתקין, רכשתם סט והתקנתם אותו, תתחדשו זה הסט שלכם בין אם אתם לא אוהבים אותו או אוהבים אותו מאוד.

על פי החוק, אין שום חובה על המתקין לקבל חזרה את הסט בין אם להחליפו ובין אם לזכות עליו ובין אם להחזיר כסף.

מצאתם מתקין שכן מוכן? תגידו תודה כי הוא עושה זאת מתוך רצון טוב ולא על פי שום חוק, גם אם נראה לכם שאתם הכי צודקים בעולם.

נכון, מתקין אמור להוציא את הלקוח מרוצה, ורצוי שיעשה ככל יכולתו לרצות את הלקוח ושהתוצאה תהיה בהתאם לדרישות הלקוח ובהתאם לתקציב.

אבל זה לא משהו שנעשה בכל מחיר, מתקין לא יפתח 3 סטים וישבית אותם ממכירה רק בגלל שלא אהבתם את ה2 הקודמים.

הוא לא יתקין 3 מגברים שונים רק בכדי שתוכלו להחליט מה נראה לכם.

אלא אם יש לו במלאי סטוק של ציוד לצורך הדגמה, וזה כבר משהו אחר.

אבל סט חדש? רק מתוך רצון טוב ולא מתוך חובה חוקית.

הרמת לי להנחתה.

1. יש חוקים יבשים ויש תרבות צרכנית. לפעמים זה לא בדיוק אותו הדבר. אנחנו לרוב מתפעלים מתרבות צריכה אמריקאית / אירופאית ולרוב מוכנים לקבל שרות רע כמשהו שזה בסדר, זה שלנו וככה זה. אבל מאוד מעניין שלרוב גם בתי המשפט וגם אגודות להגנת הצרכן לא רואות את זה באותה צורה.

2. אני אתייחס לדוגמא שלך לגבי רכישת רכב.

בשלהי 1996 ילד מתלהב אחד החליט שהוא קונה רכב חדש מסוים. אך לאחר קבלתו בשלושה חודשים הראשונים רכב ביקר 18 פעמים במוסך ולרוב על גבי גרר.

בפעם ה - 18 ילד השאיר את הרכב במוסך, הגיע במונית לאולם תצוגה. הסביר לאיש מכירות את המצב ודרש להחזיר את הכסף. איש מכירות צחק לו בפרצוף ואז בחור עלה קומה לסמנכ"ל שווק ושם ניסה את מזלו. מיותר לציין שתוצאה הייתה דומה.

ואז ילד נכנס למשרד של מנכ"ל של היבואנית ומעניין שמנכ"ל הציע לתקן רכב ובזמן התיקון לתת רכב חלופי. אך ילד לא הסכים ודרש החזר כספי מלא.

במוסך כבר חיקתה הפתעה - רכב חלופי. אך עדיין הילד דרש החזר כספי ואפילו להחלפה לרכב חדש מאותו סוג לא הסכים.

הילד פנה לרבים וטובים מארגוני זכויות הצרכן אך אף אחד לא רצה לטפל בזה. הילד פנה ליצרן בחו"ל וגילה שמדיניות ההחזרות אל רכב (אמריקאי בארה"ב) שונה וכן, אפשר להחזיר רכב אם לא מרוצים ממנו.

הילד החליט להילחם עד הסוף ומעניין שבסוף נחתם הסכם שיבואן רכב לוקח את הרכב בחזרה, משלם מחיר מחירון מלא, מפצה את הילד ב - 3000 ש"ח ויותר מזה, מוכן לבצע את זה בכול רגע כול עוד רכב באחראיות.

הילד הייתי אני ורכב היה קרייזלר ניאון.

ואכן המשכתי לנסוע ברכב עוד שנה עד שהתחיל גל חדש של תקלות ואז החזרתי אותו ליבואן.

ד"א היום אם אתה קונה מזרן אתה יכול לקבל התחייבות של מוכר שאם הוא לא נוח לך, אתה יכול להחזיר אותו בחזרה ולקבל כסף או מזרן אחר תוך 30 יום. אתה יכול (ואפילו חייב) לישון עליו והכול בסדר.

אני חושב שבקטע הזה אהובי שי כבר ציינו שזה היה רמקול שהם הרכיבו לך בכדי שתתנסה בסט גבוה יותר.

עד עכשיו הדבר היחידי שיוצא מכל הסיפור הזה זה שהסאונד שהם אמרו לך שתקבל זה ממש לא מה שקיבלת והמורל נשמע לך הרבה יותר טוב - כאן התחילה כל האכזבה וכמו שזה נראה כרגע כאן זה גם נגמר.

1. זה שזה פתרון זמני הם ציינו רק אכשיו.

2. יש גם עניין של התקנה שהיא "לא בידיוק" כפי שהזמנתי. אני בספק שבאחד מהרכבים שלך אתה משתמש בחיווט מקורי של הרכב עבור אחד הרמקולים המוגברים.

3. יש את העניין של ניתוק כול קשר שמאוד הפריע לי.

• תוכן חדש...