Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבת העמק

SurfHigh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי ולא מצאתי מפה מפורטת עם התוואי של רכבת העמק המתוכננת מחיפה לבית שאן.

הכוונה שלי היא לא לתרשים כללי, אלא למפה מפורטת שבה ניתן לראות המסילה המתוכננת על פני השטח הקיימים.

מישהו יכול לעזור?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

רכבת העמק? מתוכננת? אני חושב שאיחרת באיזה מאה שנה.

:roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הם אמרו שיוציאו מפה מפורטת מיד עם סיום בניית הרכבת התחתית של תל אביב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

והמפה המפורטת של התחתית של ת"א תפורסם מיד לאחר הפעלת הרכבת הקלה של ירושלים!

אך, איזה ביזיון!

מכירים את המיצרים שכ"כ אוהבים להתנשא מעליהם?

ב 81 הם התחילו לבנות את התחתית של קהיר.

ב 88 הקו הראשון כבר היה פתוח לכל אורכו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הזכרתם לי שיר מעולה...

http://www.youtube.com/watch?v=EFkjNn_VgC0&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

דווקא בשבוע שעבר נסעתי לכנרת. בדרך, על כביש 71, מופיע כבר לפחות שלט אחד של מע"צ בנוגע לכך שבמקום מתבצעות עבודות להקמת מסילת ברזל. אם אני זוכר נכון, תאריך היעד לסיום העבודות הוא אי שם ב-2015.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

השרשור הזה הזכיר לי עוד פרוייקט שאפתני שמתקיים במקביל - מנהרות הכרמל.

לאור העובדה שעבודות הכרייה בוצעו בעיקר ע"י חברה קבלנית מסין, אני לא יודע אם לשמוח להיות מודאג.

http://www.youtube.com/watch?v=3rdSj0AHghM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ד"א, מישהו יודע באמת מתי זה הולך להיפתח? "סוף 2010" כבר כאן...

פורסם

http://www.rail.co.il/HE/Development/Planned/Pages/MesilatHaemek.aspx

כל קטני האמונה מוזמנים לאכול את הכובע שלהם בעוד 4-5 שנים נוע תנוע הרכבת צ'יק צ'יק צ'ק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לאור העובדה שעבודות הכרייה בוצעו בעיקר ע"י חברה קבלנית מסין, אני לא יודע אם לשמוח להיות מודאג.

3rdSj0AHghM דרך יוטיוב

אוטוטו

הכל כמעט מוכן אפילו כבר שמו שילוט .והתחנות לתשלום כבר במקום

אוטוטו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

3rdSj0AHghM דרך יוטיוב

המנהרת כבר מוכנות לפתיחה פרט לפינישים במחלף. נסעתי בהן כבר מספר פעמים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
דווקא בשבוע שעבר נסעתי לכנרת. בדרך, על כביש 71, מופיע כבר לפחות שלט אחד של מע"צ בנוגע לכך שבמקום מתבצעות עבודות להקמת מסילת ברזל. אם אני זוכר נכון, תאריך היעד לסיום העבודות הוא אי שם ב-2015.

יש המון שלטים בכל חור אפשרי - אבל זהו בערך...

פורסם

מכירים את המיצרים שכ"כ אוהבים להתנשא מעליהם?

ב 81 הם התחילו לבנות את התחתית של קהיר.

ב 88 הקו הראשון כבר היה פתוח לכל אורכו!

חביבי, רכבת היתה לנו כאן כבר לפני 100 שנה (רכבת העמק).

172

פורסם

טומי, שים לב שאת רכבת העמק המקורית בנו הטורקים, ודווקא מדינת ישראל הייתה זו שסגרה את הקו, זמן קצר לאחר הקמת המדינה.

הרכבת התחתית של ת"א היא אכן ביזיון שאין כדוגמתו, אבל אין לה קשר לרכבת העמק שאכן רוקמת עור וגידים בשנים האחרונות. בכלל, בשנים הקרובות נזכה לראות מספר לא מבוטל של קווי רכבות חדשים בארץ, כשרכבת העמק היא רק דוגמא אחת. קו רכבת מתוכנן גם לכרמיאל, העבודות על מסילת העיירות (שתחבר את אשקלון, שדרות, נתיבות ובאר-שבע) כבר החלו והמסילה החדשה לחולון, בת-ים, ראשון-לציון ויבנה כבר ממש בשלבים אחרונים של בנייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
http://www.rail.co.il/HE/Development/Planned/Pages/MesilatHaemek.aspx

כל קטני האמונה מוזמנים לאכול את הכובע שלהם בעוד 4-5 שנים נוע תנוע הרכבת צ'יק צ'יק צ'ק

תרשה לעבור לרגע על חוקי הפורום ולגעות בקול: פחחחחחחחח...

אם בעוד 5 שנים יש רכבת פעילה אני צנצנת קומפוט חבושים.

תכין את הצילינדר (הכובע).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...