Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א מחובר לאינטרנט דרך הוט ובזק בינלאומי,אני צריך IP קבוע לחיבור מערכת הקלטה וצפייה מרחוק,האם הראוטר והמודם חייבים לשבת אחד ליד השני?

כרגע המודם בסלון והמערכת צפייה באחת החדרים,אני לא מעוניין לבטל את המודם בסלון ואין לי היתכנות להעברת כבל מהראוטר לחדר,אשמח לתשובות רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

המודם והראוטר לא חייבים להיות זה בסמוך לזה, אבל כן צריך לעבור כבל רשת בינהם. כבל רשת יכול גם להיות באורך של 50 מטרים, כך שהמודם יכול, טכנית, לשבת אצל השכנה שלך.

אין קשר בין IP קבוע למודם, לראוטר או למיקום שלהם בתוך הדירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כתובת הIP שלך הינה הכתובת אותה מקבל המודם, הראוטר מחלק ומנתב את התקשורת בין הקליינטים לפי IP של רשת פנימית באמצעות הDHCP.

כאשר המודם ינותק עקב הפסקת חשמל או פיסית ע"י כיבוי והדלקה אז כתובת הIP שלך תשתנה.

כדי לקבל IP קבוע אמיתי עליך לפנות לספק האינטרנט שלך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תודה.

אם אני רוצה לחבר את המערכת צפייה,אני לא חייב ראוטר? או שלמודם אין אפשרות לתמוך ב 2 התקנים?

מה עלות של IP קבוע?

במידה וצריך ראוטר מקבלים אותו מהספק או שעדיף לקנות לבד?

עדיף ראוטר עם שידור אלחוטי או רגיל מבחינת אמינות?

סליחה על החפירה,פשוט לא רוצה לטעות:-P

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

כל התפקיד של הראוטר זה לפצל את החיבור של האינטרנט למספר מחשבים.

יש ראוטרים שכוללים בתוכם גם מודם ככה שאתה בעצם עובד עם יחידה אחת, ויש ראוטרים שאין בהם מודם ולכן אתה צריך מודם חיצוני בנוסף ואז אתה מתעסק עם 2 יחידות.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...