Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזדה לנטיס 98' ואתמול החלפתי חוטי הצתה של חברת BS, עכשיו קראתי פה וראיתי שאומרים שזה לא איכותי ויכול להרוס סלילי הצתה אבל לא לכל רכב,

על הרכב שלי גם יכול להשפיע כך ולהרוס סלילי הצתה? אם כן אולי כדי להחזיר ת'מקוריים ולקנות מקוריים חדשים?

פורסם

שלום רב !

יש לציין שאתה בחור מאד "ממושמע" !

הרי פתחת כבר שרשור בנושא חוטי הצתה, וקיבלת המלצות בנושא, כולל ממני, אך העדפת ללכת עם ראש בקיר, ולהעדיף חוטי הצתה זולים מתוצרת BS אשר על תכונותיהם ה"מצוינות", היית יכול למצוא בקלות בעזרת חיפוש, אך נמנעת מלעשות זאת.

הנה השרשור המדובר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=342600

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, עכשיו בעקבות התשובה שלך הוא יפתח עוד אשכול כדי לשאול עוד משהו שקשור לנושא הזה.

פותח האשכול תמשיך ללכת ראש בקיר, כבר עניתי לך באשכולות הקודמים שלך.

פורסם

מהרגע ששמתי את חוטי ההצתה התחליפים היה לי דיליי בלחיצה על הגז, עכשיו החזרתי את הקודמים וזה אחרת.

עוד שבועיים שאחזור מהבסיס אקנה חוטים ברמה גבוהה יותר

פורסם

אתה משלם בזוקר (בזול + ביוקר) כשקנית את החוטים שאיכותם ירודה במקום לשלם רק ביוקר עבור חוטים איכותיים.

אתה לא הראשון וגם לא האחרון שכך עושה, אם זה מנחם אותך.

חז"ל אמרו: "אתה לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול".

בברכה - רפי לין

פורסם

כנראה שיש הבדל בהתנגדות של החוטים התחליפיים, תבדוק את ההתנגדות של כל החוטים המקוריים, אם ההתנגדות זהה בכולם אין צורך להחליף אותם, יהיה מעניין אם תוכל להשוות להתנגדות של החוטים התחליפיים.

פורסם
כנראה שיש הבדל בהתנגדות של החוטים התחליפיים, תבדוק את ההתנגדות של כל החוטים המקוריים, אם ההתנגדות זהה בכולם אין צורך להחליף אותם, יהיה מעניין אם תוכל להשוות להתנגדות של החוטים התחליפיים.

ומה זה בדיוק יעזור. יכול להיות שההתנגדות זהה, אבל הבידוד של החליפיים לא מספיק טוב בלשון המעטה, והניצוץ פורץ דרכו.

פורסם

גם יכול להיות, היה ניתן לבדוק זאת, אם היו לו מפלג, היה אפשר לקרב את החוטים החדשים לגוף האוטו מהצד שלהם לראות אם יש פריצה מהמעטפת ובמידה וכן להשוות עם קבל ישן שבמצב תקין, ברכב חדש עם מחשב בדיקה זו יכולה לגרום לנזק, אבל במידה ויש מכשיר שנקרא מגר ניתן לבדוק פריצה בקבלים ללא חשש, ביצוע בדיקת התנגדות קלה ביותר, קל מאוד להשיג מד התנגדות , יש סיכוי שההתנגדיות לא זהות וזה בהחלט יכול לגרום לבעיות קשות בהצתה.

פורסם

יש ברכבו מפלג אלקטרוני נשלט מחשב, למה ניראה לך שאין לו מחשב ניהול.

אני מציע שאם לא מכירים את הרכב אז לא רושמים סתם דברים חסרי בסיס, ובבדיקה של ניתוק החוט שהמנוע פועל עלול להיגרם נזק לסליל ההצתה שנמצא בתוך המפלג ואף שריפת המחשב.

פורסם

עדכון- הוספתי 200 שח ל175 ששלמתי על החוטים התחליפים חברת BS , כרגע הרכבתי ועשיתי נסיעה של 2 3 קמ במהירויות שונות ובהאצות, ניראה בסדר גמור אבל המבחן האמיתי היום נסיעה למרכז. אני אמשיך לעדכן

פורסם

שלום רב !

לא מעניין כמה כסף הוספת.

מה שמעניין איזה חוטים , מה תוצרת החוטים שהרכבת, ב375 שקל, ואיך התנהגות הרכב

עכשו, בנהיגה רגועה ובעומס? !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תוצרת אינני יודע אבל אולי יגיד לך משו, רשום על זה מזדה עם הסמל וכתוב באנגלית "חלקים מקוריים"

התנהגות הרכב טובה יותר בנסיעה הקצרה שעשיתי אבל היום באמת כשאסע למרכז ניראה כמה זה השתפר

• תוכן חדש...