Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב מורל טמפו6.5 מחוברים למגבר לנזר,הם חתוכים בסביבות 80 ועדיין לא מוציאים באס הכוונה שבכל רכב חדש למשל הרמקולים המעפנים שמגיעים מהחברות נשמעים יותר טוב מבחינת הבאס,למה אצלי אין לי באס מהרמקולים?

יש שירים שיש בהם קצת באס אבל עדיין זה סוג של באס דק ולא עמוק כמו שרמקול כזה עמור להפיק,

מה לדעתכם לא טוב?

אגב הרדיו דיסק זה פיונר7900 במגבר אני חותך על סביבות 80 וברדיו דיסק על 80 אבל גם עם אני יורד יותר נמוך עדיין אותה בעיה.

תודה מראש לעוזרים ושבת שלום.

עריכה:ליתר דיוק המיד נשמע ממש מתכתי.

bmw-530i 3.0L

פורסם

תחתוך דרך הדיסק בלבד. את המגבר שים על FUll או OFF מה שיש לך שמה..

כי החיתוך במגבר לא מדוייק ויכול להיות שהוא חותך את הסט שלך ביותר משמונים.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אתה עובד עם קרוס פאסיבי,הוא נותן תדרים מסוימים על פי מה שהוא מתוכנת מהחברה,ולכן לא ניתן לשלוט נטו על האלמנטים.

מה שאתה יכול לנסות זה מה שגל אמר לך.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

נו אז אם הסט רק צורם לך ללא באס, תוריד את נקודת החיתוך שלו לנקודה הבאה ברדיו שלך (לדעתי 63).

פורסם

זה הקטע שגם בווליום נמוך הרמקול נישמע גרוע ובמיוחד לא מאוזן עם הטויטר.

אולי אני טועה והמיד של הסט הזה לא אמור לתת באס?

bmw-530i 3.0L

פורסם

התקנה לא טובה של הסט,תבדוק טוב את המיד בדלת שמחובר על טבעת עץ יציבה .. עם 4 ברגים חזקים כמו שצריך.

אפשרות נוספת היא פאזות הפוכות, תבדוק את כל החוטים שלך.

ממהמגבר ->לקרוסים מקרוסים->למידים

תבדוק שפלוס לפלוס מינוס למינוס. נתקלתי במקרה כמו שלך..שפאזות היו לא ישרות והיה חוסר באס בסט.

פורסם

טבעות עץ יש MDF

בקשר להפיכת פאזות זה רק מחר כי צריך לפרק את הדלתות בשביל להגיע לפאזה של הרמקול.

יש עוד משהו שכדאי לבדוק על הדרך?

תודה

bmw-530i 3.0L

פורסם

תבדוק את כל החיבורים של ה+- כולל המידבאס,קרוס אובר,מגבר,את הRCA ששניהם על R ו L ולא הפוך,יש סיכוי שאתה משתמש במפצל RCA?

ותנסה לאפס את המכשיר (אם יש לך הגדרות שמורות תעתיק לאיזה דף) ותתחיל את הכיוונים מהתחלה.

Scan Speak

• תוכן חדש...