Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי ערן

המערכת כרגע שמותקנת ברכב היא:

רדיו דיסק פיוניר 5050ub

מגבר zapco I-force 4100

קומפוננט קידמי Rainbow SLC

סאבוופר JL Audio W3

חיווט והתקנה יוסי אלפיין ככה שבסיס טוב יש, הרכב פונטו ספייס

סאבוופר שודרג לפני כמה ימים ל-AA Assassin שנקנה מאדי מהפורום, סאב מדהים ותופס מקום ממש קטן בבגאז'

אז ככה, ברוח השדרוג אני צריך גם לטפל במידבאס השמאלי שנשרף :(

סך הכל אני מאוד מרוצה מהסאונד של ה-rainbow, אך אם נשרף עדיף כבר להשתדרג

יש מידבאס של rainbow Vanadium למכירה כיד2, איך המידבאס הנ"ל?

ככל הנראה התוכנית העתידית היא להוסיף מגבר ג'נסיס 2 ערוצים לטוויטרים ולעשות הגברה אקטיבית, במידה ואכן אעשה כך, האם המידבאס ישתלב יחד עם L1pro למשל? (שמעתי אצל אדי, והיה מדהים)

או שעדיף ללכת על מידבאס של Hybrid audio כגון ה-c6 או ה-L6 (במידה ויכנס בדלת בפונטו)

תודה רבה מראש

ומצטער על החפירות

ערן

פורסם

יש לך הרבה אפשרויות, זה בעיקר תלוי במה אהבת.

אתה מתכנן מעבר ל- 3 חלקים באיזושהי תקופה?

ממליץ לך לשמוע כמה שיותר סטים לפני שאתה מחליט איזה מהם לרכוש.

יש לך בידוד אקוסטי בדלתות ??

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא יהיה מעבר ל-3 חלקים

אני הולך להחליף את הרכב עוד כ-3 חודש לפונטו אוטמטית (עקב עקשנותה של האישה:roll:)

ברגע שאחליף את הרכב אבצע איטום לדלתות, כבר נוכחתי לשיפור המתקבל ברכב של חבר.

התכנון ככה:

1. קניית מידבאסים והתקנתם פאסיבי על הקרוס של ה-SLC

2. החלפת רכב, התקנה מחדש + איטום + מיקום הקרוסים בבג'אז למעבר קל לאקטיבי (שלא אצטרך להעביר שוב חוטים בעתיד)

3. קניית טוויטר יותר רציני והתקנתו גם על הקרוס של ה-SLC

4. קניית מגבר טוויטרים + HU Alpine 9855/9887 ומעבר להגברה אקטיבית

כמובן במידה ויהיה כסף נזיל יתקצרו שלבים

פורסם

הי ערן,

אני שמח לשמוע שיצאת מרוצה מהסאב - אכן גם אני הייתי המום לגלות שהוא היה נקי יותר ומדוייק יותר (אבל לא חזק יותר או נמוך יותר, אם כי השיבא הוא ה12 אינטש והאסאסין 10) מאודיו אדיר שיבא שיצא לנו לשמוע וזה לא שהאודיו אדיר היה נשמע רע או משהו כזה... להפך הוא דווקא נשמע טוב מאוד ומצא חן בעיניי...

מה ששמעת אצלי זה הL1 הרגיל ולא הPRO

לסט שני חלקים רצוי ללכת על הPRO או על L1V2

אבל אם אהבת את הסאונד אצלי אז אולי כדאי לך לשקול הזמנה של סט כמו האימג'ן של HAT אם כי, אתה רוצה לשדרג את הטוויטרים ולכן באמת נראה לי שיהיה לך יותר כדאי לשדרג כרגע למידבאס של קלארוס שהוא מדהים בעיניי ואחרי זה לשדרג את הטוויטרים.

אני הייתי מציע לך לשדרג לL1V2 או לL1PRO אבל אתה צריך לזכור שמה ששמעת אצלי היה סט שלושה חלקים ולא שניים.

לסט שני חלקים אני עדיין הייתי מנסה ללכת על שילוב של טוויטר רך יותר אם כי ברכב הפרטי שלי אני מ-א-ו-ד מרוצה מאימג'ן, הסיבות היחידות שאני בעצם חושב מתישהו להחליף לו את הטוויטר הן סיבות של סקרנות וגיוון טעם בלבד.

אפרופו הטוויטרים שעוברים לי בראש לרכב הפרטי הם או SEAS PT27 או אומגה אודיו CR101 (מקביל לסופרימו) בבניה.

לרכב של הליסינג שיוחזר בקרוב (וירכש רכב פרטי גדול במקומו) למי שתהה - אני הולך לעשות שידרוג מאוד מעניין, אבל אני החלטתי סופית שאני נשאר בליין המוצרים של HAT...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסיז היה מותקן אצלי הרכב וללא ספק הותיר רבים פעורי פה עקב הפרוט והפרדת הכלים המדהימה שלו.

טוויטר מאוד צלול ומיד מאוד מפורט ללא בורות ועיוותים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...