Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמו מגאן 2003 1400 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברצוני לקבל חוו"ד על רכב מסוג רנו מגאן 2003 מנוע 1400 ידני. מספר הק"מ הינו 89000. פשוט לא מצאתי בארכיון אזכורים מיוחדים לגבי דגם זה. אשמח לקבל את דעתכם הכללית על הרכב. מיותר לציין שלא שמעתי דברים טובים במיוחד על הדגם. בעיקר שמעתי שהוא רכב לא אמין שיקר מאד לתחזק. רציתי לדעת האם יש בכך אמת או שזוהי סתם סטיגמה.

פורסם
שלום ברצוני לקבל חוו"ד על רכב מסוג רנו מגאן 2003 מנוע 1400 ידני. מספר הק"מ הינו 89000. פשוט לא מצאתי בארכיון אזכורים מיוחדים לגבי דגם זה. אשמח לקבל את דעתכם הכללית על הרכב. מיותר לציין שלא שמעתי דברים טובים במיוחד על הדגם. בעיקר שמעתי שהוא רכב לא אמין שיקר מאד לתחזק. רציתי לדעת האם יש בכך אמת או שזוהי סתם סטיגמה.

מדובר בדגם שרגיש מאוד להזנחה.

אם אתה מוצא אחד שטופל היטב, עם תיעוד הטיפולים ממוסך מורשה - לא הייתי פוסל בכלל.

מה שכן - השירות של קרסו הוא מתחת לכל ביקורת ולכן אני אישית לא רכשתי רנו, למרות שתמיד המחיר של מגאן לעומת התועלת שלה - מאוד קרץ לי.

פורסם

אביא לך את חוות דעתי, כבעליה של רנו מגאן שנת 2000 ידנית בעלת נתונים דומים (נפח מנוע 1400 וקילומטראז' 74K).

הרכב שעליו אתה שואל הוא מ2003 אבל כנראה שההבדלים לא משמעותיים.

מבחינת אמינות- לא היו לי בעיות מיוחדות. הרכב בבעלותי כשנה ובינתיים מלבד טיפול תקופתי, הבעיות היחידות שנתקלתי בהן היו חיישן הצתה שהוחלף, יוניט אורות ברקס ו-2 תושבות מנוע בלויות (שהן כתוצאה מבלאי טבעי לאחר 10 שנים על הכביש).

גם אם זה נשמע לך הרבה- קח בחשבון שכל התיקונים הללו (לא כולל טיפול) הסתכמו בלא יותר מ1600 ש"ח (במוסכים מורשים בלבד- אבל לא של קרסו). זה לטעמי סכום שפוי להוציא על הרכב בשנה (ובהתחשב בכך שהבעיה בחיישן ההצתה ובלאי באחת התושבות היו ידועים לי מלפני הקניה- ואפשר להחשיב אותם כיישור קו של הרכב לאחר קנייה).

ע"פ ספר טיפולים של הבעלים הקודמים- גם הוא לא סבל מבעיות מיוחדות.

מחירי הטיפולים בקרסו אכן יקרים להחריד, אך אם מחפשים טוב בסוף מוצאים מוסכים מעולים שמטפלים במחירים שפויים לחלוטין.

בעיקר חשוב למצוא חשמלאי טוב שאפשר לסמוך עליו. האלקטרוניקה ברכב רגישה לדעתי וחשוב לטפל בה נכון.

הרכב מרווח, נוח ומהנה לנהיגה יותר מכל רכב אחר משנתונים דומים שיצא לי לנסוע/לנהוג בו.

אם הרכב שמור וידועה לך היסטוריית הטיפולים שלו (והיא טובה)- הייתי ממליץ ללכת על זה ;)

אם תרצה פרטים נוספים, אשמח לענות.

פורסם

יש לי מגאן 2001 ידנית 1400.

האוטו עושה את העבודה כמו שצריך.

לי אישית חסר קצת כוח.

מבחינת אמינות האוטו רק לאחרונה התחיל להראות סימני עייפות (ידית פנימית נשברה , בורר מצב מזגן עושה רעשים)

וחוץ מקוילים שהלכו פעמיים (350 שקל אחד לא מקורי) טיימינג ישר אחרי הרכישה לא היו הוצאות חוץ מטיפולים תקופתיים.

אבל בגלל שמאז הרכישה אני לא מטפל במוסך מורשה ועברתי מספק דירות ואיתם מוסכניקים לא עשיתי בזמן טיימינג (עברו 4 שנים מהטיימינג הקודם) ונקרעה הרצועה וכל השנים של אמינות מופלגת הלכו לפח עם הרצועה והראש מנוע.

עדיין יחסית למחיר המגוחך אתה מקבל המון אוטו.

רק תעקוב אחרי הטיפולים.

ואל תשכח שלא תמצא רכב עם בטיחות כמו זה במחיר הזה.

בהצלחה

:wink:
פורסם
מדובר בדגם שרגיש מאוד להזנחה.

אם אתה מוצא אחד שטופל היטב, עם תיעוד הטיפולים ממוסך מורשה - לא הייתי פוסל בכלל.

מה שכן - השירות של קרסו הוא מתחת לכל ביקורת ולכן אני אישית לא רכשתי רנו, למרות שתמיד המחיר של מגאן לעומת התועלת שלה - מאוד קרץ לי.

ד"ר סובארו

אם באמת יש לך חוות דעת מבוססת על "השירות של קרסו הוא מתחת לכל ביקורת " אז אנא פרסם אותה או פנה אלינו למח' השירות ונשמח לשמוע וגם להשתפר אם צריך. בינתיים מעל 80% מהלקוחות שלנו מצהירים ( בסקרים עצמאיים ואוביקטיביים) כי הם ממליצים על הרשת שלנו ומרוצים מאד מהשירות.. אז....

פורסם

לאסף מקרסו

שאלה קטנה

למה סליל הצתה למגאן שרשום עליו רנו (כלומר הגיע דרך היבואן) עולה 700 שקל

ואותו אחד מאותה חברה שלא רשום עליו רנו עולה 320 שקל ?

:wink:
  • תוכן חדש...