Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סקודה אוקטביה.

יום בהיר אחד אחת הדלתות החליטה לא להיפתח יותר, מדי פעם היא נפתחה אחרי משחק ארוך עם הנעילה והפתיחה.

כאשר פותחים את האוטו כל הדלתות משמיעות צליל של פתיחה, אך רק הדלת הזו משמיעה מעין חריקה שדומה לצליל הפתיחה.

לפני ימים אחדים החלטתי לקחת את דלת האוטו לתיקון, המוסכניקים רצו הרבה כסף על פריצת הדלת בפרט ותיקון הבעיה.

רציתי לשאול האם מישהו יודע כיצד להדריך אותי לפרוץ את הדלת ואולי אפילו לתקן את הבעיה.

תודה נעם.

פורסם

נסה להגיע לבד למצב בו הדלת פתוחה.

רק במצב זה תוכל לפרק בנוחות את דיפוני הדלת.

כדי להגיע למצב הזה, אם הדלת לא נפתחת בצורה מסודרת תצטרך לפרוץ אותה. איך? זה לא הפורום המתאים לפרט דברים כאלה.

כשהדלת תהיה מפורקת תראה את מצב הלוקר. איני יודע אם כמו ברכבי שאר קונצרן VAG מדובר בנעילת לחץ אוויר.

אין לי הרבה ידע במערכות האלה אבל חפש צינור קרוע או מנותק.

אם מדובר בנעילה מכאנית תוכל בקלות יותר לזהות את הבעיה-בד"כ בכוונון הלוקר-הוא צריך להיות מתוח עד הסוף כשהמנעול במצב פתוח.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...