Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם.

מדובר ברכבי רנו מגאן 2003,ואצלי ברכב שמתי לב שידית בלם היד עולה עד למעלה יותר מדי,בין 7 ל 8 נקישות.

האם מומלץ לבצע מתיחת כבל,או שמא הבעייה היא אחרת?

אם הבעיה היא מתיחת כבל,אוכל לקבל הסברים כיצד אעשה זאת,במידה ואין צורך בבעל מקצוע?

כבר ניסיתי לבצע,פירקתי את כל מכסי הגומי,אך לא הבנתי כיצד אני מגיע לכבל עצמו ולמתיחתו.

תודה לכל המשיבים.

פורסם

טעות, אל תמתח את הכבל. יש הרבה רכבים שאפילו אין כיוון לכבל. בעיקרון הכבל צריך להיות קבוע.

הבעיה שלך היא רפידות אחוריות גמורות. או לחילופין מותחן רצ'אט אוטומטי, של הרפידות האחוריות שלא מתפקד.

תן לבעל מקצוע מוסמך לטפל בזה.

פורסם

אתה לא תראה את המותחנים. הם בתוך התוף. צריך לפתוח בורג נבה מרכזי גדול. אם אני לא טועה המידה שלו 32 ויש לו גם נעילת ביטחון, ורק אחרי זה בפנים יש את המותחנים על הרפידות עצמם. ואם הרפידות גמורות גם אם המותחן תקין עדיין הידית תהיה גבוהה.

אתה צריך רפידות תקינות לפני הכל, ולבדוק דרך אגב אם המותחנים מתפקדים.

פורסם

טוב לפתוח את כל זה אני לא יעשה,כי אין לי מושג.

לסיום,זה אכן לא תקין כשזה מגיע לשש או שבע נקישות,או שאני סתם מדמיין?

פורסם

כשתחליף את הרפידות האחוריות בחדשות , הכל יסתדר לך , ויהיה לך כ 4 או 5 נקישות , כשאתה מרים את בלם היד.

פורסם

לא צריך לרוץ להחליף רפידות ולא סנדלים. יש לפרק בלמים אחוריים לבדוק ראשית את מנגנון הרגולאז' לתקינות. יתכן שהמנגנון תקין וידרש רק כוון קל (יורגש שיפור גם בלחיצת דוושת הבלם).

כמובן שאם ימצא גם רפידות שחוקות, זו תהיה הזדמנות טובה לחדש את הבלמים מאחור.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
אוכל לדעת מהו אותו מנגנון הרגולאז׳?

בדרך כלל מנגנון הרגולאז מגיע בצורה של גלגל שיניים ממש קטן שיושב בין סנדלי הבילום האחוריים ועל ידי הזזה שלו סנדלי הבילום ניפתחות ומיתקרבות אל נקודת המגע עם התופים. חשוב לבצע את הכיוון באופן שווה בשני הגלגלים ולבדוק שהדראמים לא מיתחככים יותר מידי במצב שלא לוחצים על דוושת הבלם.

• תוכן חדש...