Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה

כאשר אני מניע את הרכב ומבצע נסיעה בהתחלה הכל כרגיל ללא תופעות מיוחדות אך לאחר זמן מה (לא הרבה) הטורים עולים ממש גבוה לאיזור 1300 סל"ד בניוטרל, בשביל להוריד אותם, אני צריך לתת לחיצה קצרה וחזקה על הגז... ובמקביל במהלך נסיעה כשאני מעביר הילוך ברגע שאני לוחץ על הקלאץ הטורים עולים לאותו איזור אולי אף יותר במכה, ובהחזרת הקלאץ יש מין קול דפיקה..

יש לציין שהעברת ההילוכים ללא קושי מסויים.

הלך הקלאץ? כבל קלאץ?

פורסם

יונה שלום רב !

אין קלאץ בפררי, אך יש קלאץ במיני מיינור ובשרייד, על איזה רכב מדובר?

אני מניח שציר הקרבורטור תפוס, נדיר בשרייד, אך נסה לשמנו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הרכב מיני מינור

אם כך אז מדוע נשמעות הדפיקות בהחזרת הקלאץ כשהתופעה קוראת?

נאמר לי שהקלאץ מחליק..

ומה זה קלאץ מחליק? מה הסממנים לתופעה זו?

פורסם

אם הטורים יהיו על נורמל ככל הניראה לא יישמעו הדפיקות. זה קורה מכיוון שברגע שאתה מפריד את רפידת הקלאצ' מגלגל התנופה אז גלגל התנופה ממשיך להיסתובב במהירות כפולה ממה שאמור להיסתובב בגלל בעיית הטורים. וברגע שאתה משחרר את הרגל מדוושת הקלאצ' אתה מצמיד שוב את אותה רפידה לגלגל התנופה כך שהיא צריכה להתאים עצמה למהירות גלגל התנופה ולסיבובי המנוע. נסה שאתה בהילוך ראשון לשחרר את הקלאצ' בשיא העדינות ואז אתה לא תישמע את אותה דפיקה. כאשר קלאצ' מחליק שומעים מעין חריקה/שריקה שכזו בתחילת נסיעה או שהטורים קופצים להם כלפי מעלה בתחילת נסיעה גם אחרי שעזבת את דוושת הקלאצ' והאוטו לא מתחיל באותה שניה לזוז בהתאם לסל"ד.

:)
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי יונתן

יכול להיות כמו שאמר צביקה שהמצערת גז נתפסת בדוק את הקפיץ שמחזיר את המנועף של הגז בקרבורטור אולי נחלש .

בדוק את כבל הגז אולי הדבשה לא חוזרת עד סוף המהלך שלה.

והצרה האחרונה יכול להיות שבאמת הלך הקלאץ הרי זה רכב שנוסע יום יום ולפני 3 שנים הוחלף קלאץ והרכב נסע המון

הדיסקית קלאץ לא עולה הרבה אבל העבודה בהחלפת קלאץ מאוד לא נעימה

יש שני אפשרויות להחליף

1. לפרק בתוך הרכב את הקלאץ לא נוח ולא קל מנסיון .

2. להוציא את המנוע ולפרק את הקלאץ בחוץ שזה קל אבל צריך עוד אדם כדי שיחזיק את המנוע .

תנסה לבדוק את הדברים הקלים אחרי זה קלאץ

בהצלחה

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

• תוכן חדש...