Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים אני חדש פה בפורום ובכלל בנושא של מערכות אני לא מבין בהם אבל אני אשמח לקבל קצת הדרכה (בבקשה לא להעיר על סגנון הכתיבה כי אין לי התמצאות בנושא הזה!!!)

התקינו לי מערכת באוטו רמקולים מגבר סאב וכו'

עכשיו קיבלתי סאב חדש מדוד שלי שהוא לא משתמש בו אבל החיבור שלו הוא לא פלוס מינוס כזה

הוא כמו חיבור של מחשב ואין לי מושג איך לחבר אותו או מה לקנות כדי לחבר אותו למערכת במקום הסאב הקודם

מה שהבנתי מדוד שלי שהוא שם חיבור כזה כדי שיהיה קל ומהיר יותר לפרק את הסאב

בקיצור מישהו יכול לכוון אותי קצת מה זה מה לבקש בחנות של מערכות שאני לא אצא אדיוט מוחלט

עוד משהו יש בתוך הקופסא שני לדים שאחד מהם נפל אפשרי לפתוח אותה כדי לסדר אותו או עדיף להשאיר ככה

ראו תמונות:

42mylzzdfwym.jpg

gmbgienzvk2t.jpg

oa1jtmmitdm4.jpg

g5mjygmyy2qn.jpg

תודה לכל העוזרים

פורסם

אם אין לך צורך בניתוק מהיר, המחבר הזה מיותר בשבילך.

תודא שהסאבים מחוברים בינהם בכבל נורמלי, ותשתמש בכבל דומה בשביל לחבר אותם למגבר (כמו שכל סאב מחובר)

מתחדשת*

פורסם

הוא גם אמר לי תגיע לחלק שהכבל מתנתק לשתי כבלים (הבסיס כאילו) ותחבר רגיל אבל לאורך כל הכבל עד שהוא נכנס לקופסא אין את הפילוג הזה יש רק את החיבור הזה מוכר לך החיבור הזה?

פורסם

מיותר לחלוטין הקונקטור הזה, מין תחליף לטרמינלים.

אישית הייתה מעיף את זה, ומחבר טרמינלים רגילים.

ובנוסף עושה את מה שרומק אמר, לוודא שהם מחוברים ביניהם בכבל טוב ובעובי מתאים.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אני אבדוק אני אומר לך

כדי להגיע לשתי הכבלים הראשים צריך לפתוח את הפלקסיגלאס ולהאריך אותם נראה לי הבעיה שיש עוד שתי לדיפ מחוברים לחיבור הזה שהוא גם מפעיל אותם איך אני מפעיל את הכל???

• תוכן חדש...