Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב לא נדלק.. הלך ספק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והוא כאילו נדלק למשך שנייה ונכבה, וככה זה ממשיך כמה פעמים שאני מנסה להדליק, כאילו הוא נדלק ואז נפילת מתח, אין איזה צפצוף או משהו מתוך המחשב אז אני מקווה שזה רק ספק.. לא לדאוג בקשר לזה? זה רק ספק באמת?

פורסם

יתכן ספק ויתכן לוח.

האם שינית הגדרות בביוס לפני שהתחילו המקרים?

איזה לוח המחשב ובן כמה הספק?

אם יש לך מברג וסבלנות, פתח את הספק והסתכל בפנים וחפש קבלים נפוחים/נוזלים - בדוק גם על גבי הלוח.

במקרים נדירים יתכן ואפילו כפתור ההפעלה של המארז תקוע.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם כפתור ההפעלה לא תקין תחליף את המיקום של החוטים איפה שהיה הריסט.

ואז הריסט הופך בעצם להדלקה ואם הכפתור זאת הבעיה היא תפתר ואם לא תמשיך לאיבחונים נוספים.

פורסם

כנראה ספק, למרות שבד"כ במצב כזה אין שום תגובה מהמחשב (כאילו הוא מנותק מהחשמל). נסה לארגן ספק ג'נרי כלשהו ולחבר במקום החשוד. בד"כ כשהלוח או המעבד מתקלקלים אז המחשב נדלק, פשוט לא רואים כלום על המסך (נשאר כחול/שחור בהתאמה) ואין שום צפצוף מרמקול המארז.

פורסם

amd athlon לא זוכר את המפרט המלא.. לא שיחקתי בשום דבר בביוס פשוט יום רביעי בערב כיביתי אותו ואתמול ניסיתי להדליק ללא הצלחה.

כשאני לוחץ כאילו המחשב מקבל זרם למשך שנייה ואז הוא נופל זה לא שהוא בכלל לא נדלק וזה לא שהוא נדלק ויש מסך שחור/כחול.

• תוכן חדש...