Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חג שמח,

כמה שאלות לגבי תכנון מערכת.

לאחר הרבה זמן שלא התעסקתי בעניין המערכות והייתה לי מערכת פשוטה באוטו הקודם,

קניתי פיג'ו 206 XS שנת 2003 , אלטרנטור 70 אמפר.

בתכנון שלי מגבר 2 ערוצים לקומפוננט הקדמי, ומונובלוק לסאב.

כרגע יש לי על הרכב HU קלריון 765.

הקומפוננט והסאב עדיין לא קיימים אבל הכיוון הוא K2P/RAINBOW SLC/HI ENERGY וסאב כלשהו בסביבות ה400 אראמס.

השאלה שלי אם מערכת החשמל מספיק חזקה בשביל להחזיק מגבר 2 ערוצים בסביבות ה100 אראמס לערוץ ומונו של 300-500 אראמס בלי שום חיזוקים אלטרנטורים או מצברים יותר חזקים.

באוטו הקודם היה אלטרנטור של 55 בערך והוא לא החזיק לי מגבר JBL 75.4 עם דוטק וסאב של היפוניקס 300 אראמס ומיזה אני פוחד.

2 שאלות בכוון טיפה שונה,

1. לפי מה שהבנתי האקוסטיקה ב206 גרועה ובשביל מערכת ברמה כזאת חייב איטום לפחות בדלתות הקדמיות, האם זה נכון ושווה להשקיע באיטום הדלתות?
  2. יש לי בבית מגבר JBL GT 60X4 עבד שנה וחצי בלי בעיה אחת ובלי פרוטקשן אחד ומאוד מרוצה ממנו, האם יש לו סיכוי להרים את אחד הקומפוננטים שציינתי?

תודה וחג שמח.

206 XS

פורסם

בכל רכב מומלץ לבצע בידוד אקוסטי בדלתות.

עם המגבר שברשותך תוכל להפעיל אקטיבית סט קומפוננט בכיף.

בקשר למערכת החשמל, מאמין שתוכל להסתדר עם האלטרנטור הנוכחי לפי הדרישות שלך.

אבל אם הרכיבים עדיין לא קיימים, תנצל את הזמן לבדוק גם איזה אלטרנטור ניתן להתקין אצלך.

אולי לא יהיה בזה צורך, אבל לפחות יהיה לך פתרון מוכן בשרוול.

מתחדשת*

פורסם

לכל הפיג'ו 206 יש אלטרנטור של 70 אמפר?

והאם אלטרנטור כזה יספיק לחיבור של מונו ומגבר 4 ערוצים לטובת סאב של 400RMS וקומפוננט של 100RMS?:roll:

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זאת הבעיה, שאני כבר אחרי החלפת אלטרנטור אחרי שהישן נשרף בכל מקרה ניסו להתאים לי 110 אמפר של 307 אך לא הצליחו כי הוא היה גדול מידי.

הציוד נמכר ונקנה מגבר אודיסון LRX 4.5 וריינבו SLC, נראה מה יהיה בהמשך/ אחרי התקנה.

תודה. :)

206 XS

• תוכן חדש...