Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
נגיד ואני יגיע להחלטה של לקנות קומפוננט איפה בדיוק מתקינים את הטויטרים? או שזאת כבר תהיה בעיה של המתקין?

אני לא מכיר את הרכב הנ"ל, אבל ברוב הרכבים היום יש מקומות מיוחדים לטוויטר, וגם איפה שאין-

אפשר פשוט להדביק את זה על הדשבורד, זה קצת מכוער אבל אם אתה לא אליטיסט (מלשון אליט קאר סטודיו) אז תוכל להסתדר עם זה :-)

פורסם

כן אני יודע ברכבים החדשים יותר יש מקום בשלי אני יודע שיש

טוב נסתדר...

בכל מקרה אפשר עצה לגבי מגבר כמה שיותר זול שיסחוב את המערכת

זה למקרה ואני יחק בסוף מורל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בניגוד לשלומי מעלי, אני ממליץ לך לנסות בהתחלה בלי מגבר,

לחסוך עוד קצת, ואז לקנות מגבר טוב (בניגוד למגבר זול וזבל שגם ככה תחליף בעתיד- פה נראה לי ששלומי מסכים איתי :-))

בעודף שיישאר לך מהרמקולים - אני יכול לחשוב רק על מגבר יד שניה שיצדיק קניה (בניגוד להשלכה ישירה לפח אשפה).

פורסם
בניגוד לשלומי מעלי, אני ממליץ לך לנסות בהתחלה בלי מגבר,

לחסוך עוד קצת, ואז לקנות מגבר טוב (בניגוד למגבר זול וזבל שגם ככה תחליף בעתיד- פה נראה לי ששלומי מסכים איתי :-))

בעודף שיישאר לך מהרמקולים - אני יכול לחשוב רק על מגבר יד שניה שיצדיק קניה (בניגוד להשלכה ישירה לפח אשפה).

גם אופציה לא חשבתי על זה

אבל בכמה מדובר במגבר נורמאלי? 1000 שקל ? אם כן חבל על הכסף לדעתי

פורסם

אתה לא חייב לקנות מגבר ב1000 ישר.

יש לך בפורום יד שניה המון מגברים משומשים מאוד נחמדים, אם אתה מעוניין לבדוק אני הייתי ממליץ על:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=339099

הסוני שם יש עליו המלצות טובות, אבל אומרים שיש לו בעיות עם הEQ המובנה שלו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=327158

המגבר המרובע פה של דראגסטר, גם מעניין יחסית למחיר, לא איזה זבל סיני לפחות.

בקיצור תחטט עוד קצת אני בטוח שתמצא עוד דברים.

בהצלחה, שלומי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...